maddi şartlar olgunlaşmadan bebek yapmak bencillik mi?

öğütünüzü anlayabiliyorum. ama benim için doğrular var sizin için doğrular var. hiç bir şey gelmese bile beklentim olacaktır. çünkü ölene kadar çoluğuma çocuğuma elimden gelenin fazlasını yapacak bir insanım ben,ve yapmam gerektiğini de düşünüyorum. bu bir lüks değil. anne babalık ömür boyu sürer. aksi benim için ters. böyle düşündüğüm için de böyle beklentilerim olur.
yine de tavsiyeniz için teşekkürler

kavga cıkarmak isteseydim cıkarırdım.

Ben de 30 yasinda yim evlendi gim 1.5 sene oldu benim esim 2200 alio ogretmen hemde kolejde cok korkuyor atarlar die hakli olarak ve 800 kira veriyoruz y.lisans odemesi var ydil kurs odemesi vr bozukluklara kaliyoruz cogu zaman okudum 2yil önlisans bitirdim üstüne aof okudum 4yillik okudum ylisans tezdeim akademisyen olma hayalim vardı alesti ydsydi cok vkt harcadim biraz at gözlüğü takmis gibi bir şeye odaklandim yalniz yarim sene lisansa hazırlandim bastan umitsiz inancim yoktu bide evlilik asmasinda annem cok strese sokar issizsin evlenme dedi iycene beter oldum stress stress annemin psikolojik sorunlari derken sinav aksami acillik oldum surune surune gittim sinava 73 aldim benim gibi duz memurun tabiki isine yaramaz evlendim annemin okadar dirdir etmesine ragmen hersey toz pembe deildi ama cok sukur stressim azaldi ama sinavlara calisicak ne motivasyon kaldi ne guc ne inanc esimde daha fazlasi icin gayretli deil yani cok uzattim ama cocuk bu yasima ragmen zor daha kendim alak bullagim ne zmn duzelir bilmiyorum ya sonra olmazsa die korkuyorum kisir bi dongudeyim Inşallah herkes ummdugundan huzurlu ve sukur dolu hayat yasar

Daha gençsiniz. Bence bu yıl bir işe girin ve çıkmayın. İkiniz birden en az bir sene çalışın. Şu an idare edebiliyorsanız sizin maaşınızı birikim olarak kullanın.

Eee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…