- 3 Mart 2015
- 3.251
- 6.849
- 36
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Muhtemelen eşinizin adama borcu var ve kartı da eşiniz kullanıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın elinde gördüm ama kartı. Bırde eşimin maaş yatan kartı da bendeBakın sizi üzmek istemem
Ama hiç kimse arkadaşına uzun vadeli kredi kartını vermez
Kredi kartı çıkarmak zor birşey değil
Arkasaşı kendisi adına kart çıkarabilir
Eşiniz sizi kandırıyor kısa ve net
Benim saftirik kocam da böyleydi . Kardeşin de iki kartı , kuzeninde bir kartı ve arkadaşında bir kartı vardı . Allah var hiç geciktirmediler ama olsun birgun cinnet geçirdim yarın ya evde olacak kartlar yada boşanacağım dedim . Sabahın 9 unda gidip kartları almış .
Hiç acımayın tavrınızı belli edin haa bu arada bir komşumuz akrabasına kredi kartını vermiş , adam ödememiş borç bir dünya oldu . Komşumuz sigortasını bile yatiramiyor , üzerine hiç birsey alamıyor . Bi dönemde kimseye güvenilmez .
Şimdi konuştuk, haklısın dıyor. Ama nasıl isteyeyim ayıp olur dıyor. Neymıs cocugun kendı adına zaten kartı varmıs. Ama hepsı doluymus. Sıkışmış. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gıtmıyor ondan verdım dıyorBenim saftirik kocam da böyleydi . Kardeşin de iki kartı , kuzeninde bir kartı ve arkadaşında bir kartı vardı . Allah var hiç geciktirmediler ama olsun birgun cinnet geçirdim yarın ya evde olacak kartlar yada boşanacağım dedim . Sabahın 9 unda gidip kartları almış .
Hiç acımayın tavrınızı belli edin haa bu arada bir komşumuz akrabasına kredi kartını vermiş , adam ödememiş borç bir dünya oldu . Komşumuz sigortasını bile yatiramiyor , üzerine hiç birsey alamıyor . Bi dönemde kimseye güvenilmez .
İşte İnternet bankacılıgına gırmıyor. Kızarsın dıyor“Şifreyi unuttum”
Ve? Kişisel bilgilerle iki dakikada yeni şifre alınıyor, zaten kartın şifresinin düzenli aralıklarla da güncellenmesi gerekiyor. İstediği anda yeni şifre alıp arkadaşına gönderebilir.
Kredi kartı dökümlerini elinize almadan ve eşiniz o kartı iptal ettirmeden meseleyi kapatmayın
Ozaman bizden ne istiyorsunuz tam olarak?Adamın elinde gördüm ama kartı. Bırde eşimin maaş yatan kartı da bende
Kartı almayı istiyorum. Eşimde yanaşmıyor. Kendım adama söylemeyi düşünüyorum. Eşim ayıp olur dıyorOzaman bizden ne istiyorsunuz tam olarak?
Kartı almayı istiyorum. Eşimde yanaşmıyor. Kendım adama söylemeyi düşünüyorum. Eşim ayıp olur dıyor
Tek bir ihtimal var arkadasi senin esinin metresiKızlar eşim ve ben çalışıyoruz.Eşimin aldıgı ancak eve yetiyor. Benimki de taksit, gezme, kenara atma olarak kullanılıyor.Eşimin tüm kredi kartları, banka kartları bende.Bir tane kredi kartı onda. İnternet bankacılıgından isterse para çekebiliyor.
Eşim sanırım 1yıl önce 9bin TL limiti olan kredi kartını yakın arkadaşına vermiş. Banada çip para kazandıracak falan dedi. Aradan zaman geçti.Mailleri kurcalarken baktımki, asgari ödemesi 3bin TL yazıyor.Az öncede eşime ısrar ettim. İnternet bankacılıgına gir diye. Şifre girdi 2kez,yanlış oldu. Unuttum şifreyi dedi. Kendim müşteri hizmetlerini aradım. Eşimin tcsinş falan girdim. Bu ayki ekstre 8500 TL, asgari ödemesi 1750 TL. Bu adam şuan kendi işini yapıyor. Dükkanı falan yok.Eşim ödüyor kartı diyor. Ancak niye kendine kart çıkarmıyor, eşiminkini kullanıyor.
Geçenlerde de baktım, bu adam eşime mesaj atmış. Ufak bir miktar para istemiş. İnternet bankacılıgından göndermiş. Adam günlük olarak para alıyor. Parasız kalması imkansız. Dükkanı kapattığı için yüklü miktarda parası da var.
Kaynımda işsiz.Yani çalışmayı düşünmüyor.O da sıkışırsa abi şunu halletsene diyor.O da ömür boyu işe girmeyi düşünmüyor. Kv kpnin emekli maaş kartı onda, buna güveniyor. Ancak ileride bu adamada biz mi bakacagız. Eşim kıyamaz verir para.
Ben şöyle yapmayı düşünüyorum. Eşimin maaş kartındaki tüm parayı kendi hesabıma aktarmayı düşünüyorum. Çünkü biri para istediginde, internetten direk gönderebiliyor.
Bana ne önerirsiniz?
Ee gideyim ben isteyeyim madem?Kartı almayı istiyorum. Eşimde yanaşmıyor. Kendım adama söylemeyi düşünüyorum. Eşim ayıp olur dıyor
Hahaha mantıklıValla o zaman al eşinin telefonunu adama eşinin ağzından mesaj at kartı iste konu sahibesi
Sanmıyorum ama dükkanda kapalı. Ne alıyor bu kadar kartlaŞifreyi girip ekstreyi göstermemesi sıkıntı bence. İnsan en güvendiği arkadaşına da verse bi merak edip bakmaz mı ne alıyor diye borcum ne olmuş diye ? Ya çok keyfi harcamalar var kızacaksın ya da başka bi durum var eşiniz acaba iddia falan mı oynuyor ?
Dün dedik sana o kartı kapattir diye hala soruyorsun...neye kızarsın ayrıca? Şu lafı duyduktan sonra evi başına geçirir, yine de açtirirdim , o extrede ne var kizacagin? Merak etmiyor musun?İşte İnternet bankacılıgına gırmıyor. Kızarsın dıyor