- 23 Ağustos 2012
- 49.707
- 230.615
-
- Konu Sahibi inceldigiyer
Hayır değiller, aile kuramamışlar ki nasıl olsunlar? Boşanırız diye ev bile almıyo adam, mallar paylaşılsın istemiyor. Kendi parasını annesinin hesabında biriktiriyomuş, bizim saf ta evin mutfak masraflarını hallediyomuş. İki çocukları var, adam erkeğin görümcede kızın masraflarını karşılıyor. Hayatımda duyduğum en garip aile ekonomisi yanıbaşımızda....
alman usulü hesap öder gibi düğün masraflarını bölüşmeyi teklif etmiş insan bir itiraz eder
o ailenin yetiştirdiği kişi de öyle olur tabi ki paragöz
acaba soyu oradan mı geliyor almanlar gibi kabaymışDugun romantik, guzel bir olay. (en azindan oyle olmasi gerekiyor) Yani bunu da Alman usulune dokmek cok cirkin bence.
halis mulis turk erkegiacaba soyu oradan mı geliyor almanlar gibi kabaymış
he hee doğru aslında bizim türk erkeklerininde kibar nazik oldukları söylenemez amahalis mulis turk erkegikutuk ve odun ve ayinin bir ust safhasi herhalde nebileyim
aglanacak halime guluyorum, normaldede hic oyle degildir ya buket yaptirir en az 21 gulden kizarim gereksiz masraf diye
ama bu konularda paragoz cunku ailesi dolduruyor, yani benim saf salagim ailesinin dusuncelerine inaniyor guveniyor, cok otoriter kpim var
Nişanlınız yada eşiniz çiçek alınca asla masraf, ne gerek var demeyin. Tüm genç kızlara sesleniyorum, 10 yıl sonra bilinçaltına çiçek = masraf diyen kocalarınız olurhalis mulis turk erkegikutuk ve odun ve ayinin bir ust safhasi herhalde nebileyim
aglanacak halime guluyorum, normaldede hic oyle degildir ya buket yaptirir en az 21 gulden kizarimQUOTEsiz masraf diye
ama bu konularda paragoz cunku ailesi dolduruyor, yani benim saf salagim ailesinin dusuncelerine inaniyor guveniyor, cok otoriter kpim var
Vay be olaya bak. neden boyle bu adam? Saka mi bu? Bence paralarini annesinin hesabinda biriktirdigini kanitlasin boylece bosaninca hakkini alir. Ve neden bosanmiyorlar? Neden evliler yani??
Bu nedir
acaba soyu oradan mı geliyor almanlar gibi kabaymış
Her seyi siz alir misiniz bilmem ama boyle insanlarla ömür gecmez. Yediginiz lokmayi sayarlar bunlar.
Bi tanidigim esiyle tatile gittiginde bile esi diyormus ki herkes kendi harcadığını odeyecek. Nerde kari kocalik ??
Bir kere daha dusunun..
o nasıl bir şeymiş ki öyle? İnsan arkadaşına diyemez. Eşine mi demiş?
Evet maalesef ki. Siz 6.sayfayi okuyun bi de..