- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- Konu Sahibi inceldigiyer
bacım sen bu adamla evlenmek istediğine eminmisin
ben korktum şahsen valla
ben korktum şahsen valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bu adamla gerçekten bir ömür paylaşmak istediğine eminmısın? çok zor inanılır gibi değil maddiyat ön planda olan pinti erkeklerden hiç haz etmıyorum eşimle ilk bulusmamızda basit belkı ama benı fetheden bir hareketi olmuştu orda notu verdim . dolmuşa binmiştik şöför öğrencimi diye sordu para yı uzattıgında öğrenci olduğu halde tam para uzattı bu benım ıcın onemlıydı orada notu verdım. üçün beşin hesabını yapmamak lazım ilişkilerde ... nişanlının pazarlığından midem bulandı onun ki aile de senın ki aile değilmi yazık değilmi annene babana canım allah yardımcınız olsun... hayırlısı olsun hakkınızda
bedavaya gidipte kıymeti bilinen görmedim.. göklerdemi tutcaklar seni herşeyini yapınca.. yaptığın hiçbişeyi görmicekler sende keşkelerinle kalcan
o senin anlayış kapasiten işte bu kadar olduğunu gösteriyor... ne anladıysan okadarsın. hamilesin ya hormonların değişmiş gülünmicek şeylerede gülüyorsun anlaşılan... komik olan birşey söylediğimi düşünmüyorum elbette sen öğrenciysen öğrenci ver arkadaşım hatta değilsen de öğrenciyim dersin kesin böyle bir karakterin var belli sen istediğini yap...ay ne güldüm ya. öğrenci değil de tam verdi.. biz öğrenci veriyooruz pintimiyiz yani..Hakkım o benim..
o senin anlayış kapasiten işte bu kadar olduğunu gösteriyor... ne anladıysan okadarsın. hamilesin ya hormonların değişmiş gülünmicek şeylerede gülüyorsun anlaşılan... komik olan birşey söylediğimi düşünmüyorum elbette sen öğrenciysen öğrenci ver arkadaşım hatta değilsen de öğrenciyim dersin kesin böyle bir karakterin var belli sen istediğini yap...
üstüne neden alınıyorsun ki öğrenciyken bende öğrenci verdim elbet bu pintilik değil eşimin ilk buluşmada yaptığı centilmenlikti bence onu kastettim ama algı bozukluğu olunca insanda !...
Farkettim ki nisanlim ve ailesi maddi durumlari olup, cok degil ama ortanin ustu diyelim, herhangi birseyi yapip sonra su paraya sunu yaptik diye 100 kere basa kakan insanlar..
nisanlimin ailesini sevmiyorum hatta hic ama hic sevmiyorum
nisanlimi cok seviyorum, tabiki istemedigim huylari hosuma gitmeyen seyler var ama dort dortluk insan yok diyorum insan kusurlariylada sever diyorum, ayrilmayi aklimin ucunden bile geciremiyorum
canım sen eger nişanlının ailesine bir şey söylersen onlarla çok yüz göz olmuş olursun ama yeri geldiğinde nişanlına söylemen daha doğru ben olsam şöyle derdim ailen ne söylerse yada ne yaparsa sana yapar çünkü ben senin aracılığınla onları tanıdım onlarda beni senin aracılığınla tanıdı der geçerimherkese cok cok tesekkur ederim arkadaslar iyiki varsiniz cok sagolun
bu aile ve bu adamla bir omur gecirebilecekmisin demissiniz, haklisiniz aslinda, bu konuyu acali ne yapiyorum hayatim hangi yone gidecek, omur boyu mutsuzluk mu yasayacagim diye dusundum
hak veriyorum size ama seviyorum, seviyorum onu, kizsamda seviyorum
belki sevdigim icin bilmem ama o ailesi gibi gelmiyor bana, evet yine ailesi gibi aslinda degilsede illaki ailesine benzeyecek ama ondan vazgecemiyorum
hakkimizda hayirlisi olsun, hayirliysa olsun su an ben ayrilma karari verebilecek gucte hissetmiyorum kendiimi