Maddi durumlar

bacım sen bu adamla evlenmek istediğine eminmisin
ben korktum şahsen valla :KK57:

sen bu adamla gerçekten bir ömür paylaşmak istediğine eminmısın? çok zor inanılır gibi değil maddiyat ön planda olan pinti erkeklerden hiç haz etmıyorum eşimle ilk bulusmamızda basit belkı ama benı fetheden bir hareketi olmuştu orda notu verdim . dolmuşa binmiştik şöför öğrencimi diye sordu para yı uzattıgında öğrenci olduğu halde tam para uzattı bu benım ıcın onemlıydı orada notu verdım. üçün beşin hesabını yapmamak lazım ilişkilerde ... nişanlının pazarlığından midem bulandı onun ki aile de senın ki aile değilmi yazık değilmi annene babana canım allah yardımcınız olsun... hayırlısı olsun hakkınızda

Gelinlik Hariç diğerleri sana ait zaten.
Onların başa kakma olayı nekadar abesse seninde gelinliği ben alıyım laf olmasın ama canımı yiyip ev aldık dedikleri evde otururum demen daha abes.

sen bu adamla gerçekten bir ömür paylaşmak istediğine eminmısın? çok zor inanılır gibi değil maddiyat ön planda olan pinti erkeklerden hiç haz etmıyorum eşimle ilk bulusmamızda basit belkı ama benı fetheden bir hareketi olmuştu orda notu verdim . dolmuşa binmiştik şöför öğrencimi diye sordu para yı uzattıgında öğrenci olduğu halde tam para uzattı bu benım ıcın onemlıydı orada notu verdım. üçün beşin hesabını yapmamak lazım ilişkilerde ... nişanlının pazarlığından midem bulandı onun ki aile de senın ki aile değilmi yazık değilmi annene babana canım allah yardımcınız olsun... hayırlısı olsun hakkınızda

ay ne güldüm ya. öğrenci değil de tam verdi.. biz öğrenci veriyooruz pintimiyiz yani..Hakkım o benim..

SAÇMALAMA HERSEYİNİ ALDIRR. ALMAK ZORUNDALARR:KK76:KONUŞSUNLAR BOŞVER.KULAĞINI KAPAT AİLEN Mİ ÇEKSİN TÜM YÜKÜ SEN Mİ ÇEKECEKSİN BUNUN SONU YOKK İPİN UCUNU Bİ VERİRSEN GEÇMİŞ OLSUNN TREN KAÇAR.:KK52:

bedavaya gidipte kıymeti bilinen görmedim.. göklerdemi tutcaklar seni herşeyini yapınca.. yaptığın hiçbişeyi görmicekler sende keşkelerinle kalcan

bedavaya gidipte kıymeti bilinen görmedim.. göklerdemi tutcaklar seni herşeyini yapınca.. yaptığın hiçbişeyi görmicekler sende keşkelerinle kalcan

tam işte burası ... Ben herşeyimi yaptım..Gözlerine öyle bir sokuyorum ki..Her lafta her sözde.. Kimse gıkını çıkaramıyor..Kıymetimi bilmiyorlar mı???

Her gittiğimde tek bir bardak kaldırmam ..herşeyi yapar k valide..kendi odasında bizi yatırır..

ay ne güldüm ya. öğrenci değil de tam verdi.. biz öğrenci veriyooruz pintimiyiz yani..Hakkım o benim..
o senin anlayış kapasiten işte bu kadar olduğunu gösteriyor... ne anladıysan okadarsın. hamilesin ya hormonların değişmiş gülünmicek şeylerede gülüyorsun anlaşılan... komik olan birşey söylediğimi düşünmüyorum elbette sen öğrenciysen öğrenci ver arkadaşım hatta değilsen de öğrenciyim dersin kesin böyle bir karakterin var belli sen istediğini yap...
üstüne neden alınıyorsun ki öğrenciyken bende öğrenci verdim elbet bu pintilik değil eşimin ilk buluşmada yaptığı centilmenlikti bence onu kastettim ama algı bozukluğu olunca insanda !...

o senin anlayış kapasiten işte bu kadar olduğunu gösteriyor... ne anladıysan okadarsın. hamilesin ya hormonların değişmiş gülünmicek şeylerede gülüyorsun anlaşılan... komik olan birşey söylediğimi düşünmüyorum elbette sen öğrenciysen öğrenci ver arkadaşım hatta değilsen de öğrenciyim dersin kesin böyle bir karakterin var belli sen istediğini yap...
üstüne neden alınıyorsun ki öğrenciyken bende öğrenci verdim elbet bu pintilik değil eşimin ilk buluşmada yaptığı centilmenlikti bence onu kastettim ama algı bozukluğu olunca insanda !...

sen beni baya iyi tanıyorsun ne güzelde özetledin beni.. gülüyorum sana :21:..

Öğrenciyim dersin hamile hormon bilmem ne..Kendini ne sanıyorsun üstün zekalı mı psikolog mu pedagog mu

cevap verip senın saldırganlığının hedefi olmayacağım ben senın konuna yazmadım. sen neden benım yorumumu alıntılıyorsun sana mı kalmış acaba ? konu sahıbı dururken işgüzar insan... kaybol diyemezsin bu senin sayfan değil bu site de senin değil haddini bil...seviye sınırını aşma

ayrıca kaybol yazıp sildiğinide adminler görmüştür elbet...

sen benim hormonumdan girip ahlak seviyemi ölçüp Bir de üstüne ahkam kesiyorsun. İşim gücüm yok senle ugraşıyorum ztn.herkes herkesi alıntılayıp yazabilir.. Haddini asıl sen bil... Karakterime laf ediyorsun sen ne biliyorsun ne hayat görüşün var ki yafta yapıştırıyorsun hemen. Haddini bil.. Seviyeni bil.

Farkettim ki nisanlim ve ailesi maddi durumlari olup, cok degil ama ortanin ustu diyelim, herhangi birseyi yapip sonra su paraya sunu yaptik diye 100 kere basa kakan insanlar..

nisanlimin ailesini sevmiyorum hatta hic ama hic sevmiyorum
nisanlimi cok seviyorum, tabiki istemedigim huylari hosuma gitmeyen seyler var ama dort dortluk insan yok diyorum insan kusurlariylada sever diyorum, ayrilmayi aklimin ucunden bile geciremiyorum

nişanlınızın da ailesinden pek bir farkı olmadıgını söylercesine yazmışsınız,
sogumayı da buna istinaden demiştim.
ailesini hic sevmiyorken nişanlınızı bu kadar sevmeniz de tuhaf bir kafa karısıklıgı icinde oldugunuzu gosteriyor bence.

madem ayrılmayı aklınızdan geciremiyorsunuz evliliginiz boyunca sabrınızı zorlayarak deve diyar secimleri arasında kalmak sizi bekliyor maalesef.

herkese cok cok tesekkur ederim arkadaslar iyiki varsiniz cok sagolun
bu aile ve bu adamla bir omur gecirebilecekmisin demissiniz, haklisiniz aslinda, bu konuyu acali ne yapiyorum hayatim hangi yone gidecek, omur boyu mutsuzluk mu yasayacagim diye dusundum

hak veriyorum size ama seviyorum, seviyorum onu, kizsamda seviyorum
belki sevdigim icin bilmem ama o ailesi gibi gelmiyor bana, evet yine ailesi gibi aslinda degilsede illaki ailesine benzeyecek ama ondan vazgecemiyorum

hakkimizda hayirlisi olsun, hayirliysa olsun su an ben ayrilma karari verebilecek gucte hissetmiyorum kendiimi

bu tarz seylere konusan ınsanlar
konusacak baska seyler bulurlar. ayrıca nişanlında zaten ailesi gibi düşünen biri.
kımın uzerıne ne düşürse onu yapmak zorunda zaten

herkese cok cok tesekkur ederim arkadaslar iyiki varsiniz cok sagolun
bu aile ve bu adamla bir omur gecirebilecekmisin demissiniz, haklisiniz aslinda, bu konuyu acali ne yapiyorum hayatim hangi yone gidecek, omur boyu mutsuzluk mu yasayacagim diye dusundum

hak veriyorum size ama seviyorum, seviyorum onu, kizsamda seviyorum
belki sevdigim icin bilmem ama o ailesi gibi gelmiyor bana, evet yine ailesi gibi aslinda degilsede illaki ailesine benzeyecek ama ondan vazgecemiyorum

hakkimizda hayirlisi olsun, hayirliysa olsun su an ben ayrilma karari verebilecek gucte hissetmiyorum kendiimi
canım sen eger nişanlının ailesine bir şey söylersen onlarla çok yüz göz olmuş olursun ama yeri geldiğinde nişanlına söylemen daha doğru ben olsam şöyle derdim ailen ne söylerse yada ne yaparsa sana yapar çünkü ben senin aracılığınla onları tanıdım onlarda beni senin aracılığınla tanıdı der geçerim
ama illaki bir şey söylemek istiyorsan kayınvalidene (eşya altın neymiş ya bunların hepsi olur ben huzur ve mutluluk istiyorum önemli olan bunlar der geçerim) bak bakalım bir daha bir şey söyleyecek mi kendi utanır kendi görgüsüzlüğünden ama aklı varsa tabi

sonuçta sana söyledikleri her şeyi aslında kendi oğullarına söylerler sen onların kızı değil gelin adayısın

Zaten yatak odasi ve mutfak kiz tarafına ait ama anladigim kadariyla geriye kalan beyaz esyalari ve salonu filan da mi siz alicaksiniz bari bunlari yapsinlar perdeye haliyi filan alirsiniz yine ama başka turlu ailenize çok sikinti olur

X