Madde bağımlı eşimle baş edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence siz çok güçlüsünüz nasıl böyle olabiliyorsunuz
Sen de çok güçlüsün, güçlü olmasaydın bu kadar çabalamazdın.
Ama artık yeter değil mi ?
dertler yarıştırılmaz ama kuzenim çok kötü bir evililik yaşadı
Şiddet küfür aldatma finansal yönden zorlama ve bu adam çocukluk aşkıydı
Üstüne ikizlerinden birini de kaybetti
Ve 3 çocukla o adamı terketti
Tüm bunlar küçük bir ilçede oldu.
Sen çok daha şanslısın seni ona bağlayan bir şey yok hayatından çıktığı zaman hiç bir şey olmamış gibi olaca belli zaman sonra
Yeter ki sen kendine güven ve inan canım.

Boşanmak kolay birşey değil. O yüzden korkmanı anlıyorum ama böylede kendine yazık ediyorsun. Yıllarını bu adamla geçirirsen çok pişman olursun ilerde. Mesela bundan ayrılsan normal bir adamla güzel bir evlilik yapabilirsin, çocukların olabilir ama bütün bu ihtimalleri kaçırıyorsun şuan. Azıcık cesaret göster çık git ailenin yanına. Adam madde bağımlısı olduğu için mahkeme hemen boşar zaten sizi. Sonra çalışır yeni bir düzen kurarsın kendine.
ama oda asker şuan direk suçlarsam evet mahkeme boşar ama işindende olur bu sefer

Ero*n sanırım tütüne benzer birşeydi
tutune benziyorsa er..in degildir o igneyle zerk ediliyor.
colugun yok cocugun yok. hala kalmanin tek sebebi kendi korkakligin.
madde bagimlisi adam bu haliyle ise gidiyor, iki kisinin gelirini sagliyor da sen niye bir ise girip kendi bakımini sağlayamazsin?
bir de adamin bu seyini bildikten sonra hamile kalmışsın. daha devam edersen bir cocuk yapar "kendim icin olsa bir saniye durmam bebeğim babasiz kalmasin, onu birakip nerede calisayim" diye aglarsin

10 yaşındandır kullanıyormuş babası da kullanıyormuş hatta yaklaşık 4 ay önce trafik kazası geçirdi yatağa düştü platin atıldı 26 yaşında çok şeye bağladım kullanmasına sebep aradım ama bulamadım ama artık olan bebek ayağıma dolanacak
10 yaşından beri bu maddeyi kullanan birini anlamamanız o kadar imkansız ki...
Sizin gözünüz kör olmuş, görmek istememişsiniz.
Artık gözünüz açıldıysa gereksiz duygusallığı bir kenara bırakıp kendi can güvenliğinizi düşünmek zorundasınız.
Bu maddeyi kullanan kuzenlerim var, ikiz bunlar. Yıllardır onlardan gördüğümüz zararın haddi hesabı yok. Sadece çevrelerine zarar vermiyorlar ikiz kardeşler kafaları gittiği an birbirlerinin düşmanıymış gibi davranıyorlar, birbirlerini öldüresiye dövdükleri oluyor.

Sen de çok güçlüsün, güçlü olmasaydın bu kadar çabalamazdın.
Ama artık yeter değil mi ?
dertler yarıştırılmaz ama kuzenim çok kötü bir evililik yaşadı
Şiddet küfür aldatma finansal yönden zorlama ve bu adam çocukluk aşkıydı
Üstüne ikizlerinden birini de kaybetti
Ve 3 çocukla o adamı terketti
Tüm bunlar küçük bir ilçede oldu.
Sen çok daha şanslısın seni ona bağlayan bir şey yok hayatından çıktığı zaman hiç bir şey olmamış gibi olaca belli zaman sonra
Yeter ki sen kendine güven ve inan canım.
artık kendim için pskiyatr tedavisi isteyeceğim başka çarem yok gibi nedn beni ona bağlayan ne anlamıyorum bırakmak için hala neyi bekliyorum

10 yaşından beri bu maddeyi kullanan birini anlamamanız o kadar imkansız ki...
Sizin gözünüz kör olmuş, görmek istememişsiniz.
Artık gözünüz açıldıysa gereksiz duygusallığı bir kenara bırakıp kendi can güvenliğinizi düşünmek zorundasınız.
Bu maddeyi kullanan kuzenlerim var, ikiz bunlar. Yıllardır onlardan gördüğümüz zararın haddi hesabı yok. Sadece çevrelerine zarar vermiyorlar ikiz kardeşler kafaları gittiği an birbirlerinin düşmanıymış gibi davranıyorlar, birbirlerini öldüresiye dövdükleri oluyor.
ben 16 yaşındandır hayatındayım ama anlamadım evlendikten sonra da dışarıda içerdi hep tabi ben bilmiyorum sürekli kaçardı evden içmek için iş arkadaş derken ben anlamamzdım evet bi keresinde çok içmişti benimle konuşmasına inanamadım karşımdaki sevdiğim herkesi karşıma aldığım adammıydı inanamadım

Biz napalim? Durum belli degilmi, cocuk yokmus bir yere gir calis kendini kurtar.

Baska ne diycez sana burda.
Yada otur cek sizlanmdan madem,.
Birde ailesi bisey yapmiyor diyosum koca adama aile napsin pardon??

tutune benziyorsa er..in degildir o igneyle zerk ediliyor.
colugun yok cocugun yok. hala kalmanin tek sebebi kendi korkakligin.
madde bagimlisi adam bu haliyle ise gidiyor, iki kisinin gelirini sagliyor da sen niye bir ise girip kendi bakımini sağlayamazsin?
bir de adamin bu seyini bildikten sonra hamile kalmışsın. daha devam edersen bir cocuk yapar "kendim icin olsa bir saniye durmam bebeğim babasiz kalmasin, onu birakip nerede calisayim" diye aglarsin
bildikten sonra hamile kalmadım ki istemedim de

ben 16 yaşındandır hayatındayım ama anlamadım evlendikten sonra da dışarıda içerdi hep tabi ben bilmiyorum sürekli kaçardı evden içmek için iş arkadaş derken ben anlamamzdım evet bi keresinde çok içmişti benimle konuşmasına inanamadım karşımdaki sevdiğim herkesi karşıma aldığım adammıydı inanamadım
Maalesef inanmak istememişsiniz 😔
Genç yaşınınızda yaşadıklarınız için gerçekten çok üzgünüm ama madde konusu ciddi bir konu sizin ağlamalarınızla yalvarmalarınızla düzeltilebilecek bir şey değil.
Şu an şiddet görmediyseniz bile zamanla başlayacak, para bulamadıkça size saracak, hırsızlık yapacak, borçlanacaksınız daha saymak istemediğim bir sürü şey...
Ailem yıllardır çekiyor. Paramız gitti, arabamıza zarar verildi, can güvenliğimizin olmadığı zamanlar oldu. Jandarmada tanıyordu artık alışmıştı, kapıdan alıyordu yolda bırakıyordu herhangi bir işlem yapılmıyordu.
24 yaşındasınız lütfen ama lütfen kendinize bu hayatı reva görmeyin.

bildikten sonra hamile kalmadım ki istemedim de
yani yazdiklariniz cok iyi bir turkceyle yazilmamis ama su cumleden ben o kullanirken bebeğinizin düştüğünü düşündüm
Çocuk yok 1 düşük oldu onda da bunu içtiği için ellerimle çektim bebeğimi de yanımda olmadı acı içinde kıvrandım tek başıma ama yine yoktu
bacim kac kurtar kendini. tazminat ile bosan - ya tazminatla anlasmali bosaniriz ya da cekisiriz madde kullandigini kanitlarim meslekten atilirsin de. ilk birkac ay kendini idare edip ev tutacak kadar bir rakama anlasin. ya da evi esyalarla sana biraksin biptirsin gitsin sen de bir ise gir kirani öde, yasamaya calis

ama oda asker şuan direk suçlarsam evet mahkeme boşar ama işindende olur bu sefer
Anlaşmali boşanmayı kabul et yoksa mahkeme de bağımlı olduğunu söylerim işinden olursun de o zaman. Anlaşmalı boşanırsıniz.
Adamın mesleğinden atılmasını bile düşünüyorsun ama kendini zerre kadar düşünmüyorsun canım yaa.
Madde bağımlısı adamı nasıl asker yapmışlar o da ayrı mevzu.

Anlaşmali boşanmayı kabul et yoksa mahkeme de bağımlı olduğunu söylerim işinden olursun de o zaman. Anlaşmalı boşanırsıniz.
Adamın mesleğinden atılmasını bile düşünüyorsun ama kendini zerre kadar düşünmüyorsun canım yaa.
Madde bağımlısı adamı nasıl asker yapmışlar o da ayrı mevzu.
askeriye ve çevre maalesef ki şuan bu insanların kadın erkek fark etmeksizin buna kapılmış olması o kadar çok arttı ki ben düşünmesem onu kimse düşünmeyecek ayrılsam dahi kötü olsun istemiyorum ama kendimi de düşünmem gerek

Hamile kalma da ne yapıyorsanız yapin. Sen bu leş adamı çekmek için kendince bahaneler sunabilirsin bari hamile kalıp da çocuğun günahına girme.

askeriye ve çevre maalesef ki şuan bu insanların kadın erkek fark etmeksizin buna kapılmış olması o kadar çok arttı ki ben düşünmesem onu kimse düşünmeyecek ayrılsam dahi kötü olsun istemiyorum ama kendimi de düşünmem gerek
Madem çevresinde çok var gitsin başka bir bağımlıyla evlensin o zaman. Sen kendini kurtar. Geri dönsen ailen kabul edermi seni? Eşinin madde kullandığını biliyorlarmı?

evet normal şartlarda birbirimizden başka kimsemiz yok hiç bir takım birikimim yok kalmadı bırakmadı zaten çok seviyorum diyor 2 gün sonra bunu yapıyor bi mutluluk seviyemi yükseltip birden geri düşürüyor ve orda afallıyorum sanki herşeyin farkındaymışım gibi kabullenmek istemiyormuşum gibi
Biliyorum bu durumları yaşadım.İlerisi şiddet.. senin caninda kıymetli lütfen kendine bu eziyeti çektirme zor olacak ama geçecek huzuru seç. Çocuğun neden olmasın olur. Akıllı bir insanla evlilik yaparsan huzurlu yuvanda tedavini görürsun ikiz çocukların olur hatta :)

Madem çevresinde çok var gitsin başka bir bağımlıyla evlensin o zaman. Sen kendini kurtar. Geri dönsen ailen kabul edermi seni? Eşinin madde kullandığını biliyorlarmı?
bilmiyorlar kullandığını ara ara hareketlerinden anlayıp annem soruyordu ki kabul etseler pişman edecekler yattığım kalktığım onu seçtiğime hatta yaşadığıma bile

Biliyorum bu durumları yaşadım.İlerisi şiddet.. senin caninda kıymetli lütfen kendine bu eziyeti çektirme zor olacak ama geçecek huzuru seç. Çocuğun neden olmasın olur. Akıllı bir insanla evlilik yaparsan huzurlu yuvanda tedavini görürsun ikiz çocukların olur hatta :)
çok teşekkür ederim size

bilmiyorlar kullandığını ara ara hareketlerinden anlayıp annem soruyordu ki kabul etseler pişman edecekler yattığım kalktığım onu seçtiğime hatta yaşadığıma bile
Ailenden çekindiğin için dönmüyorsun o zaman. Valla anne babanın minnetini çekmek bu adamı çekmekten bin kat iyidir. Git konuş ailenle. Yanlış bir evlilik yaptığını kabul et, siz haklıymışsiniz de. Bana destek olun bosanayim de. Onlar senin annen baban, ne kadar kizsalarda kötülüğünü istemezler.

maddenin çözümü yok yani kurtulan temiz kalmayı başaran çok az ki onlar da düzenli olarak test vermek zorundalar özellikle belli alanlarda çalışıyorlarsa. yani yol yakınken kurtulmak en iyisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X