- 5 Nisan 2023
- 4.239
- 13.572
- 138
- 27
Canım benim genceciksin emin ol tek başına gayette çarkını döndürürsün. Eşin nasıl maddeye bağlıysa bu girdaptan çıkamıyosa sende şuan sanki yapamam diyosun sudan çıkmış balık gibi olacağını sanıyosun, halbuki 24 yaşında tekrardan doğacaksın.Öncelikle çok teşekkür ederim derdime yanıt verenler bazıları gibi yargılamadınız suçlamadınız yaşım 24 benimde arkamda ailem yok bu devirde ise asgari ücretle nasıl geçinirim bilmiyorum en kötü kira 13 den başlıyor artık bende yoruldum ama
Millet 3 çocuğuyla boşuyor bağımlı kocaları sırf evlatlarını korumak için, bak bu çok ciddi. Senin çocuğunun olmaması öyle büyük bi artı ki, çok iyi korun yok olmaz yok geri çekmelere güvenme.
1+0 eşyalı bi daire tutarsın kendini geçindirirsin tekrardan hayat kurarsın, tekrar seversin. Belki yine evleneceksin çoluk çocuğa karışacak çok mutlu olacaksın. Neden geleceğini heba edesin öyle düşün.
Çöpsüz üzümsün gençsin yahu.
Kenara az para koy, yavaştan bak kendine yer (ailen destek değilse) yerinide gizle adresini kimseye verme sakın(güvenlik için)