• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden boşanmak istiyorum (esrar)

gecenlerde telinde bi mesaj buldum kadın ondan giyilmiş terli tişörtünü istemiş anlam veremedim aslında sevdiğine beni eminim ama fırsatını bulsa yapmayacagundan emin değilim sordum onuda yalanladı bişey değil diyip özürler bisürü sey artık ne yapacagımı bilmiyroum ailemin yanına gidemiyorum rahat vermiyo evdende gitmiyo asla boşanmam diyo ölürüm boşanmak diyo ama hiç bi huyundanda vazgecmiyıo n yapacagımı şaşırdım lütfen yardımcı olun teşekkürler

şu sizi sevdiğinden nasıl emin oluyorsunuz inan anlamıyorum. herkeste aynı laf bla bla bla ama beni çok seviyor eminim vs... Nereden eminsiniz?? Bu yaptıkları sevgi değil ruh hastalığı emareleri.
Hatta ruh hastası demek diğer ciddi ruh hastalıklarına olanlara ayıp olacak :(

ama nasıl ailem sözde bıraksa gel diyo ama bu adam seni bırakmıyo napalım diyo ama içten içe istemiyolar kesinlikle ialeme gitmek istemiyorum ama bu sürecte nerde kalabilirim ayrca calısıyorum hep rahatsuz edecek işyerime herşeyimi duyurmak istemiyorum telefonları acmadığımda işten arar mecbur açarım bu süreç beni cok yoruyo cok zor geeliyo ama gercekten bitirmek istiyorum
Polise ihbar et

Esrarın yasal olmaması sıkıntı yaratıyor bence bizim toplumumuzda. Afrikada insanlar yüzyıllar boyu kullanmış ve kullanmaya devam ediyor. Hiç bir araştırma uyuşturucuyu geçtim sigara kadar bile zararı olduğunu kanıtlayamamış. Bazı ülkeler yasal hale bile getirdi. Sağlıksal açıdan ağrı kontrolünde yada anksiyete tedavisinde kullanılabilecek bir ilaç olarak görüyorum. Hatta geçen senelerde amsterdamda denedim çok mutlu bir gün geçirdim.

Bütün bağımlılık yapan maddeler (yasal olanlar dahil) beyindeki aynı mekanizma üzerinde çalışır ve uzun süreli kullanımda (kafeinde dahi) beyindeki nöral devrelerde ve nörokemikallerde (kimyasal maddeler?) değişim yaptığı kanıtlanmış bir şeydir...
Zararlı olduğunu kabul edip kullanana lafım yok, herkesin kendi seçimi ancak böyle güzellememek lazım, yaşı küçük üyelerimiz de var, üstelik ülkemizde yasal değil...

Esrarın yasal olmaması sıkıntı yaratıyor bence bizim toplumumuzda. Afrikada insanlar yüzyıllar boyu kullanmış ve kullanmaya devam ediyor. Hiç bir araştırma uyuşturucuyu geçtim sigara kadar bile zararı olduğunu kanıtlayamamış. Bazı ülkeler yasal hale bile getirdi. Sağlıksal açıdan ağrı kontrolünde yada anksiyete tedavisinde kullanılabilecek bir ilaç olarak görüyorum. Hatta geçen senelerde amsterdamda denedim çok mutlu bir gün geçirdim.

deneyim olarak mutlu edebilir, bağışıklık oranı düşük de olabilir ancak gerçekten ciddi anlamda esrar içen birinin işinde verimli olması imkansızdır, uyuşuk olur. yani hayatınızı emanet edemezsiniz, sorumluluk veremezsiniz.

Siz iyimisiniz? Bugünde içmişsiniz samrım

Merhaba ben 4 senelik evliyim yaşım 34 eşimle severek evlendik, aslında o evlenmek için cok ugraştı cevremdeki herkeste bilir söyler cok sevdiğini ama bana göre tuhaf bi takıntı haline geldim onun için evlenmeden önce uyuşturucu madde kullandıgını biliyordum ama bitirdi tedavi göre ailesi araya girdi, ailem bunları bilmiyoken bile babam aslında tepki gösterdi ama oldu işte bi şekilde, il zamanlar iyi gidiyordu bi sene sonra esrar kullandıgını öğrendim 3 senedir bununla mucadele ediyorum psikoljik yardım hastene ilaç vs ama işe yaramadı bırakmadı artık bende bıraktım inancım kalmadı herşey dahada kötüye gidiyo insan olarak evet cok iyi istediğimi yapar kırmaz kibardır sever ama artık yalanlarına tahammül edemiyorum onu içmek sürekli yalan hep gec gelmesi için bahanesi istediğinde teli kapar ulaşamassın sonra gelir kedi gibi özürler bi ton vaadetler hemen sonra aynısı hep bu döngü defalarca boşanmak istediğimi artık onu sevmediğimi dedim ailemine evinede gittim ama herkesi araya soktu abilerim babam annem nereye kafamı cevirsem hep ordaydı yollarmı kesmeler işyerinden aramalar bi ton şey ailem bu uyusturucu mevzunu ciddiye almadı zmanal bırakır esrar cokta ağır bişey değildir demek istediler dışarıya karşı laf söz olmasın diye benı tekrar göndermek istediler hersefrinde döndüm yine aynısı gecenlerde telinde bi mesaj buldum kadın ondan giyilmiş terli tişörtünü istemiş anlam veremedim aslında sevdiğine beni eminim ama fırsatını bulsa yapmayacagundan emin değilim sordum onuda yalanladı bişey değil diyip özürler bisürü sey artık ne yapacagımı bilmiyroum ailemin yanına gidemiyorum rahat vermiyo evdende gitmiyo asla boşanmam diyo ölürüm boşanmak diyo ama hiç bi huyundanda vazgecmiyıo n yapacagımı şaşırdım lütfen yardımcı olun teşekkürler
başına bela almışsın bile bile..uyuşturucu batağına saplanan kolay kolay bırakmaz.çalışmıyor mu bu herihf?

Bütün bağımlılık yapan maddeler (yasal olanlar dahil) beyindeki aynı mekanizma üzerinde çalışır ve uzun süreli kullanımda (kafeinde dahi) beyindeki nöral devrelerde ve nörokemikallerde (kimyasal maddeler?) değişim yaptığı kanıtlanmış bir şeydir...
Zararlı olduğunu kabul edip kullanana lafım yok, herkesin kendi seçimi ancak böyle güzellememek lazım, yaşı küçük üyelerimiz de var, üstelik ülkemizde yasal değil...
Tabiki kimyasal değişim olacak vücutta. Yediğiniz yemek bile kimyasal değişim geçiriyor. Ayrıca güzelleme yapmadım ilaç olarak kullanılmasını destekliyorum dedim. Yazdığımı iyi okuyun lütfen

deneyim olarak mutlu edebilir, bağışıklık oranı düşük de olabilir ancak gerçekten ciddi anlamda esrar içen birinin işinde verimli olması imkansızdır, uyuşuk olur. yani hayatınızı emanet edemezsiniz, sorumluluk veremezsiniz.
Herkes içsin ülkecek işimizin başına iki nefes alıp gidelim mi demişim. Benim yazdığımla alakasız bir yerden cevap veriyorsunuz.

Türkiyede esrar adı altında satılan maddeler ham değil yani işlenmiş ve genetiğiyle oynanmış. Bunu direkt olarak uzmanlar ifade ediyor.
Ayrıca ilaç tedavisinde kullanılmasının nedeni kimyasal olarak vucuttaki tepkimelerden dolayı yani kanser hastasında ağrı kesici özelliğinin olması anksiyetesi olanlar için odak noktasının değiştirilmesi gibi.
Uzun süre kullanımlara uygun değil.
Kaldıki dünyaca uyarıcı ve uyuşturucu maddeler başlığında esrar uyuşturucu maddeler kısmında yer almaktadır.

Konu sahibi size de söyleyebiliceğim tek şey gerekirse ailenizi de bırakın ve gidin çünkü eşinizin sadece esrarla süregelen bir bağımlılığının olduğunu düşünmüyorum.

Türkiyede esrar adı altında satılan maddeler ham değil yani işlenmiş ve genetiğiyle oynanmış. Bunu direkt olarak uzmanlar ifade ediyor.
Ayrıca ilaç tedavisinde kullanılmasının nedeni kimyasal olarak vucuttaki tepkimelerden dolayı yani kanser hastasında ağrı kesici özelliğinin olması anksiyetesi olanlar için odak noktasının değiştirilmesi gibi.
Uzun süre kullanımlara uygun değil.
Kaldıki dünyaca uyarıcı ve uyuşturucu maddeler başlığında esrar uyuşturucu maddeler kısmında yer almaktadır.

Konu sahibi size de söyleyebiliceğim tek şey gerekirse ailenizi de bırakın ve gidin çünkü eşinizin sadece esrarla süregelen bir bağımlılığının olduğunu düşünmüyorum.
Size de yazayım sonra bir daha yazmayı düşünmüyorum. Ağrı kesici içtiğinizde ne olduğunu düşünüyorsunuz peki? Yan etkiler kısmı ise baya uzun bir liste. Üstelik kanser tedavisinde kullanılanlar daha da güçlü ilaçlar hatta morfin bağlanan hastalar bile var. O nedenle esrarın kullanılmasını destekliyorum. İçilen haplardan daha güvenli ve daha etkili.

Esrar sigara gibi zaten deil iciyorsunuz diyede kafan iyi oldu diye yasal olacak diye bir sey yok sana iyi ucuslar bu arada

Türkiye’deki o mahalle kenarlarında satılan esrarların hepsi ilaçlı. Saf ot yok. Kısır mı kalırlar,dişlerini mi dökerler bilemem artık.

Türkiye’deki o mahalle kenarlarında satılan esrarların hepsi ilaçlı. Saf ot yok. Kısır mı kalırlar,dişlerini mi dökerler bilemem artık.
Medikal kullanım amacıyla yasallaşırsa zaten denetim gelir. Şu an otların bu halde olmasının sebebi illegal olarak yetiştirilip satılması. Bu ot saf değil diye torbacısını mı ihbar edecek adamlar?

Medikal kullanım amacıyla yasallaşırsa zaten denetim gelir. Şu an otların bu halde olmasının sebebi illegal olarak yetiştirilip satılması. Bu ot saf değil diye torbacısını mı ihbar edecek adamlar?
Bu adam bunu tedavi olmak için içmiyor. Sorumsuzluğundan avelliğinden içiyor. Evli barklı üstelik çocuk isteyen adam bir zahmet içmesin. Medikal kullanım için yasallaşsa bile bizim ülkede her şey iyiye kullanıldığı için eminim bunu da çok iyiye kullanırlar(!) Bizzat sürekli esrar içen tanıdıklarım var hiçbirinin ruh hali iyi değil. Üstelik ilerleyen zamanlarda farklı şeylere de yönelmeye başlıyorlar esrarın verdiği o his kesmiyor çünkü.

Back