Madde bağımlı eşimle baş edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman iş bulup çalışacaksın. Kendi ayaklarının üzerinde duracaksın.

Ya da ağlamayacaksın.
Şuanda çalışıyorum para biriktirmeye çalışıyorum ama elimde ona güvenmekten başka çare kalmıyor düzeltebilir miyim diye buraya yazdım fikir almak yaşayan insanlardan duymak için

Maalesef böyle diyorum bi insanın arkasında kimsenin olmaması ne demek biliyor musunuz kendini geçindirecek maddi gücü olmaması yalnız olmam bu hayatta maalesef benim özgüvenimi fazlasıyla kırıyor
Bunlar bahane
Bir tanıdığımız vardı
Adam artık maddeden karısının kendini aldattığını düşünüyor dövmeye hatta öldürmeye kalkıyordu

Arkasında hiç kimsesi olmayan kadın 3 çocuğu ile boşandı
Tabi o çocukllar o arada çok kötü şeyler yaşadı ama en sonunda başardı ve boşandı

Sizde çoluk çocuk yok
Bulun bir iş ayrılın
Madde kullanan insanlar yaaa ölüyor yaa öldürüyor üzgünüm ama düzelen çok nadir
Yazık etmeyin kendinize

Şuanda çalışıyorum para biriktirmeye çalışıyorum ama elimde ona güvenmekten başka çare kalmıyor düzeltebilir miyim diye buraya yazdım fikir almak yaşayan insanlardan duymak için
İşiniz de varmış
Hiç durmayın bence

Yapabileceğin hiçbir şey yok. Bu konuda gönüllü sosyal projede çalıştım istersen tecrübelerimi özelden aktarabilirim. Maddenin ne olduğuna göre de durum değişiyor belki senin güvenliğin bile risk altında olabilir.

Malasef kendi istemedikçe sen ne yaparsan yap bırakmıyorlar o yüzden sen şimdiden kendine ayrı Bi hayatvkurabilmeknicin birikim yap ve kurtul sonu yok

Kendisi isteyip kabul etmedikçe düzeltemezsin. Bir an önce kendi yolunu çiz.

Malasef kendi istemedikçe sen ne yaparsan yap bırakmıyorlar o yüzden sen şimdiden kendine ayrı Bi hayatvkurabilmeknicin birikim yap ve kurtul sonu yok
Ben birikim yaptım yaklaşık 4 ay önce ama eşim ihtiyacım var çok sıkıntıdayım diyerek istedi bende yine bu sıkıntıdan başlamasın. Maddeye diye verdim ama birdaha geri gelmedi şimdi sıfırdan başlıyorum

Ero*n sanırım tütüne benzer birşeydi
Eroin beyazdır. Esrar olabilir mi? Tedavi bırakma vs istemiyor mu? Maddiyat nasıl? Yani paranız var mı? Tek başınıza geçinebilecek gücünüz var mı?

Yapabileceğin hiçbir şey yok. Bu konuda gönüllü sosyal projede çalıştım istersen tecrübelerimi özelden aktarabilirim. Maddenin ne olduğuna göre de durum değişiyor belki senin güvenliğin bile risk altında olabilir.
Olabilir tabi bekliyorum yazmanızı

Eroin beyazdır. Esrar olabilir mi? Tedavi bırakma vs istemiyor mu? Maddiyat nasıl? Yani paranız var mı? Tek başınıza geçinebilecek gücünüz var mı?
Aa evet esrar doğru doğru düşünün ne kadar uzak olduğumu tedavi istemiyor çünkü bağımlı olduğunu düşünmüyor maddi gücümü bırakmadı çünkü yaptığım üç kuruş birikimi mi istedi bende ki salaklık verdim bir daha da geri gelmedi şimdi sıfırdan başladım

Çocuk yok 1 düşük oldu onda da bunu içtiği için ellerimle çektim bebeğimi de yanımda olmadı acı içinde kıvrandım tek başıma ama yine yoktu hep düşündüm gerçekten sorunu olabilir mi diye ama yok kendin uyduruyorsun diyorum hayır alakası yok diyor eve oda akapatıyor kendini bütün neşemi söndürdü ki şuanda da içiyor odada kendini kilitledi yalvar yakar dizlerine kapanıyorum nolur bırak diye ama kes sesini diyerek devam ediyor
Düşük olduğuna göre korunmuyorsunuz 🤦🏼‍♀️

Arkadaşlar merhaba eşimle 9 yıldır birlikteyiz 5 sene sevgili 4 sene evlilik
2 sene önce madde kullandığını öğrendim eşimin ben çok çevremde görmediğimden hiç anlamadım hal hareketinden neyse ben çok seviyorum ve maddi güç de olmayınca kendimi mecbur hissediyorum onsuz yapamaz hissediyorum ama artık benimde canıma tak etti o sinirle kendime birşey yapıcam artık o raddeye geldim sürekli öfke problemleri aşağılayıcı tavırları yalanları bıktım sıkıldım her gün bir yalanı başka bir olayını duyuyorum ama ne yapıcağını şaşırdım artık arkamda destek olacak ailem yok Onunda keza öyle ailesi biliyor ama kimse birşey demiyor yapmıyor kalakaldım artık yoruldum ama dedim ya ne yapsam bilmiyorum diye çok konuştum ağlaya ağlaya yalvardım yapma nolur diye bizi bu hale getirme çabalayalım bırakalım bunu diye ama yok hep bir psikolojik sorunum var diyerek bırakıcam azaltıcam diyerek kurtuluyor
Eğer seni gerçekten rahatsız ediyorsa bu durum ama ciddi anlamda rahatsız ediyorsa bunun soylemesi ve duyması zor evet ama henüz çocuk yokken ayrıl çocuk olunca iyice kapana kisiliyorsun yaşın kaç bilmiyorum kendini böyle bir evliliğe de reva görme çocuk yokken kendine daha iyi bir hayat kurabilirsin en azından ve İnan bana asla ne azaltiolar ne de birakiolar kendi içinden gelmeli kullanan kişinin. Benimde eşim kullanıyor bana bıraktım falan diyor ama yalan yani yer miyim. Bende sonradan öğrendim bu durumu maalesef. ben bu tarz işlerde acayip ayar olurum yani bunu bile bile de yalan söylemeye devam etmiş iste. Ben çekip gidemedim çünkü bir çocuğum var ve bana sahip cikicak bir ailemde yok.kucuk bir çocukla da yeni bir hayat kurmam mümkün değil çalışamam onu bırakıp. Ama benim eşim senin eşin gibi kullanmıyor yani en azından ben öyle düşünüyorum bildiklerimden yola cikarak birde çok farklı kullanim sekli olduğu için yakalamak çok kolay değil. Ve asla öğrendim die yanimda ya da evde kullanabilir rahatligini vermedim vermem de. Soyliceklerim bu kadar ins dogru ve sağlıklı karar verirsin ilk önce kendin için iyi olan kararı bul. Kendini böyle bir evliliğe de layık gorme. Sen daha degerlisin.

Boşanmaktan başka caren yok senin, düzelmeyecek, boyle hastalıklı bı genden çocuğun olmaması da Allah'ın bı hikmeti bence, yalvaracak bı durum yok kendisi istiyor, kendini kapattiysa odaya al bikac parça eşya çık git kadın siginmaya hem çalışırsın hem düzen kurarsin ya da çağır polis götürsünler, bu arada da boşanmak için plan yap, seviyorum ediyorum diye kendini kandırma bu işin sonu yok.
Kullanan birini polis alıp götürmez satıcı değilse

Kullanan birini polis alıp götürmez satıcı değilse
Biliyorum kullanıcı için ekstra yapacakları birşey olmaz, konu sahibi için evden cikamiyorsa eşya falan almak için yardım istesin diye dedim, oradan götürürler kadın siginmaya falan nereye gerekiyorsa, destek olacak kimsesi yokmuş ya o yüzden yardım için dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X