Öncelikle çok teşekkür ederim derdime yanıt verenler bazıları gibi yargılamadınız suçlamadınız yaşım 24 benimde arkamda ailem yok bu devirde ise asgari ücretle nasıl geçinirim bilmiyorum en kötü kira 13 den başlıyor artık bende yoruldum amaEğer seni gerçekten rahatsız ediyorsa bu durum ama ciddi anlamda rahatsız ediyorsa bunun soylemesi ve duyması zor evet ama henüz çocuk yokken ayrıl çocuk olunca iyice kapana kisiliyorsun yaşın kaç bilmiyorum kendini böyle bir evliliğe de reva görme çocuk yokken kendine daha iyi bir hayat kurabilirsin en azından ve İnan bana asla ne azaltiolar ne de birakiolar kendi içinden gelmeli kullanan kişinin. Benimde eşim kullanıyor bana bıraktım falan diyor ama yalan yani yer miyim. Bende sonradan öğrendim bu durumu maalesef. ben bu tarz işlerde acayip ayar olurum yani bunu bile bile de yalan söylemeye devam etmiş iste. Ben çekip gidemedim çünkü bir çocuğum var ve bana sahip cikicak bir ailemde yok.kucuk bir çocukla da yeni bir hayat kurmam mümkün değil çalışamam onu bırakıp. Ama benim eşim senin eşin gibi kullanmıyor yani en azından ben öyle düşünüyorum bildiklerimden yola cikarak birde çok farklı kullanim sekli olduğu için yakalamak çok kolay değil. Ve asla öğrendim die yanimda ya da evde kullanabilir rahatligini vermedim vermem de. Soyliceklerim bu kadar ins dogru ve sağlıklı karar verirsin ilk önce kendin için iyi olan kararı bul. Kendini böyle bir evliliğe de layık gorme. Sen daha degerlisin.