Madde bağımlı eşimle baş edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer seni gerçekten rahatsız ediyorsa bu durum ama ciddi anlamda rahatsız ediyorsa bunun soylemesi ve duyması zor evet ama henüz çocuk yokken ayrıl çocuk olunca iyice kapana kisiliyorsun yaşın kaç bilmiyorum kendini böyle bir evliliğe de reva görme çocuk yokken kendine daha iyi bir hayat kurabilirsin en azından ve İnan bana asla ne azaltiolar ne de birakiolar kendi içinden gelmeli kullanan kişinin. Benimde eşim kullanıyor bana bıraktım falan diyor ama yalan yani yer miyim. Bende sonradan öğrendim bu durumu maalesef. ben bu tarz işlerde acayip ayar olurum yani bunu bile bile de yalan söylemeye devam etmiş iste. Ben çekip gidemedim çünkü bir çocuğum var ve bana sahip cikicak bir ailemde yok.kucuk bir çocukla da yeni bir hayat kurmam mümkün değil çalışamam onu bırakıp. Ama benim eşim senin eşin gibi kullanmıyor yani en azından ben öyle düşünüyorum bildiklerimden yola cikarak birde çok farklı kullanim sekli olduğu için yakalamak çok kolay değil. Ve asla öğrendim die yanimda ya da evde kullanabilir rahatligini vermedim vermem de. Soyliceklerim bu kadar ins dogru ve sağlıklı karar verirsin ilk önce kendin için iyi olan kararı bul. Kendini böyle bir evliliğe de layık gorme. Sen daha degerlisin.
Öncelikle çok teşekkür ederim derdime yanıt verenler bazıları gibi yargılamadınız suçlamadınız yaşım 24 benimde arkamda ailem yok bu devirde ise asgari ücretle nasıl geçinirim bilmiyorum en kötü kira 13 den başlıyor artık bende yoruldum ama

Biliyorum kullanıcı için ekstra yapacakları birşey olmaz, konu sahibi için evden cikamiyorsa eşya falan almak için yardım istesin diye dedim, oradan götürürler kadın siginmaya falan nereye gerekiyorsa, destek olacak kimsesi yokmuş ya o yüzden yardım için dedim
Evet haklısıniz ama sanırım konu sahibi şuan böyle bir şey düşünmüyor eğer öyle olsaydı çoktan giderdi

Bazen durumun ne vaziyette olduğunu içindeyken anlamayabiliriz. İrite etmeden ben özelden kendisine açıklamaya çalışıyorum.

Öncelikle çok teşekkür ederim derdime yanıt verenler bazıları gibi yargılamadınız suçlamadınız yaşım 24 benimde arkamda ailem yok bu devirde ise asgari ücretle nasıl geçinirim bilmiyorum en kötü kira 13 den başlıyor artık bende yoruldum ama
Calışıyorum demişsin birine eğer yanlış görmediysem.ev arkadaşı arayanlar ve kira parasi yüzünden falan malum geçinmek çok zor oldu artık eğer yapabilirim dersen böyle birşey yapabilirsin. Yada varsa seni bir süre idare edecek arkadaşınız buda olabilir.hic olmadı sığınma evinden destek al bir süre sonra senin çalışmana izin veriyorlar zaten kendini toparladiginda bir hayat kurmak için adım atabilirsin.tabi bunlar sadece sana verebileceğim fikirler yapabilir misin bilmem ama ins güzel bir karar verirsin hiç olmadı dayan para biriktir öyle git. Bak yasinda daha küçük İnan bana çok iyi bir hayat kurarsin kendine.💜

Evet haklısıniz ama sanırım konu sahibi şuan böyle bir şey düşünmüyor eğer öyle olsaydı çoktan giderdi
Ben evlenmeden önce boşanmayı çok kolay birşey zannediyordum fakat evlendikten ve bi insana bağlandıktan sonra aslında hiçte kolay olmadığını anladım bunu sadece çocuğa bağlamayın eşim benim çocukluğum kaç yılım var birden nasıl atabilirim evet çocuk yok fakat şuan ha diyince maalesef yapabileceğim birşey yok kendimi toplamaya çalışıyorum ama gitmek çok da kolay olmuyor ben eşimi vazgeçirebilir miyim yaşayan var mı diye buraya yazdım ama emin olun gitmek bu kadar basit değil ben çok mu meraklıyım sanıryorsun mutsuz bir evliliğe 24 yaşındayım ben baş etmeye çabalamaya çalışıyorum

Boşanmaktan başka caren yok senin, düzelmeyecek, boyle hastalıklı bı genden çocuğun olmaması da Allah'ın bı hikmeti bence, yalvaracak bı durum yok kendisi istiyor, kendini kapattiysa odaya al bikac parça eşya çık git kadın siginmaya hem çalışırsın hem düzen kurarsin ya da çağır polis götürsünler, bu arada da boşanmak için plan yap, seviyorum ediyorum diye kendini kandırma bu işin sonu yok.
Zaten onu düzelteyim derken ben kafayı yedim

Aileniz nerede? Onların olduğu sehre gidip ise girin çalışın, eve para getiren ekstra 1 kisiyi reddedeceklerini sanmıyorum.

Ben evlenmeden önce boşanmayı çok kolay birşey zannediyordum fakat evlendikten ve bi insana bağlandıktan sonra aslında hiçte kolay olmadığını anladım bunu sadece çocuğa bağlamayın eşim benim çocukluğum kaç yılım var birden nasıl atabilirim evet çocuk yok fakat şuan ha diyince maalesef yapabileceğim birşey yok kendimi toplamaya çalışıyorum ama gitmek çok da kolay olmuyor ben eşimi vazgeçirebilir miyim yaşayan var mı diye buraya yazdım ama emin olun gitmek bu kadar basit değil ben çok mu meraklıyım sanıryorsun mutsuz bir evliliğe 24 yaşındayım ben baş etmeye çabalamaya çalışıyorum
Ben seni çok iyi anladım.bende senin gibi düşünüyordum bir imza değil mi evlenirsin bir imza ile boşanirsjn diyordum ama öyle değilmiş. Sadece böyle bir hayata devam etmek istemezsen kendini heba etme bu kadar

Ben seni çok iyi anladım.bende senin gibi düşünüyordum bir imza değil mi evlenirsin bir imza ile boşanirsjn diyordum ama öyle değilmiş. Sadece böyle bir hayata devam etmek istemezsen kendini heba etme bu kadar
Çok teşekkür ederim o kadar iyi geldiniz ki şu durumda

24 yaş için bu kadar bağımlılık fazla. Tamam kolay demiyoruz zaten de imkansızmış gibi umutsuzluğa kapılmaya da gerek yok. Sana ayrılınca hemen unutursun demiyor kimse fakat ortada çocuk falan da yokken daha da uzatma bu işi. Sonra ilerde daha çok üzülürsün. Baş etmen gereken şey uyuşturucu bağımlısı kocan ve onunla olan mutsuz evliliğin değil, kendi hayatın olmalı. Bu bilinci edindiğin zaman zaten her şey değişir.

Calışıyorum demişsin birine eğer yanlış görmediysem.ev arkadaşı arayanlar ve kira parasi yüzünden falan malum geçinmek çok zor oldu artık eğer yapabilirim dersen böyle birşey yapabilirsin. Yada varsa seni bir süre idare edecek arkadaşınız buda olabilir.hic olmadı sığınma evinden destek al bir süre sonra senin çalışmana izin veriyorlar zaten kendini toparladiginda bir hayat kurmak için adım atabilirsin.tabi bunlar sadece sana verebileceğim fikirler yapabilir misin bilmem ama ins güzel bir karar verirsin hiç olmadı dayan para biriktir öyle git. Bak yasinda daha küçük İnan bana çok iyi bir hayat kurarsin kendine.💜
Şuanda toplayıp gitmek çok daha iyi olacak çünkü şuanda çıksam gitsem eminim ki çaresizlikten pişman olacağım bu yüzden önce maddi gücümü elime almam gerekiyor

Küçücük yaşta daha ergenlik bitmeden evlenmişsin. Ne bekliyordun ki? İşte ah etmek işe yaramıyor maalesef. Üzülüyorum böyle hikayelere. Evliliği kurtuluş sanıyorsunuz ama kurtuluş bir kız çocuğunun eline mesleğini ve ekonomik özgürlüğünü almasıdır. Kimseye bağlı ve bağımlı olmadan yaşamaktır kurtuluş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X