Maaş kartım babamda

Sizin derdiniz ne hiç bir cevap almamanıza rağmen durmadan yazıyorsunuz. Bir yaranız felan mi var.

Ay anladık en hayırlı evlat sizsiniz hanfendi yeter içim şişti
Ben yazmayı kesmiştim. Aynı mesajlarımı bir kaç kere okumuş olabilir misiniz? Hayırlı evlat olduğumdan bahsetmedim. Bence doğrulardan bahsettim. Hayırdır ya?

Dört yıl aynısını yaşadım, beş kuruş vermeden evlendirdiler. Tüm düğün masrafını eşim karşıladı. Allah yardımcın olsun,konuyu okuyunca sinirim bozuldu. Kendi travmam geldi aklıma

bence direk konuşmanız lazım.Baba abimi dört dörtlük evlendirdik zaten. Şimdi benim düğünüm varkn abime araba alınması uygun değil de. Bu kadar söz hakkın olmalı ama sonuçta kartını vermişsin.

Bankaci mi????? Iyice sok oldum. Yorumlarin hepsini okumamistim. Diyecek bir seyim yok.

Tamam sen bakarsın bizde şimdiden huzurevi ariyoruzsen hayırlı evlatsin 2 isde çalışırsın anana babana bakarsın herkes bakmalı maaşı aileye endekslemeli biz ise hayirsiz insanlarız oldumu

Tamam sen bakarsın bizde şimdiden huzurevi ariyoruzsen hayırlı evlatsin 2 isde çalışırsın anana babana bakarsın herkes bakmalı maaşı aileye endekslemeli biz ise hayirsiz insanlarız oldumu
Kabul etmenn güzel ben açıkça söyleyemedim tatlım

Bak kankilerini al burda örgütlenmek dışında daha faydalı şeylere örgütlenebilirsiniz. Topluma faydanız olsun. Dicem de anne babasına hayrı olmayanın...
Ben şuan anamı babamı uykudan kaldırıp sokağa attım diğer arkilerle örgütleniyor uz o konuda canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…