- 27 Nisan 2020
- 108
- 245
- 23
- Konu Sahibi goldenhour16
-
Sizin derdiniz ne hiç bir cevap almamanıza rağmen durmadan yazıyorsunuz. Bir yaranız felan mi var.Yine yazıyorum.konu sahibi bankacı:)
Ya bi de ben bankacı olsam en iyi yatırım araci nedir uygun faiz oranlı krediler vs vs her seyi bilir degerlendiririm
Babam belki gidecek gümüş alacak gümüş de değer kazanmayacak falan
Yanı asıl ben babamın maaş kartını alsam ahhahajhh
Yok bence nikah töreninde babası maaş kartını kocaya taktim ederDüğün ne zaman ciddi soruyorum evlendikten sonra da mi babanızda kalacak ya da esinizde
Ay anladık en hayırlı evlat sizsiniz hanfendi yeter içim şiştiBak herkes babana laf saydı. Oysa anne baba her zaman çocuklarının iyiliğini ister. Ben olsam vicdanım sızlar gece uyuyamazdım
Ben yazmayı kesmiştim. Aynı mesajlarımı bir kaç kere okumuş olabilir misiniz? Hayırlı evlat olduğumdan bahsetmedim. Bence doğrulardan bahsettim. Hayırdır ya?Ay anladık en hayırlı evlat sizsiniz hanfendi yeter içim şişti
Herkese merhaba, 6 yıldır düzenli olarak çalışıyorum ve dört bin maaş alıyorum. Ama çalışmaya başladığım ilk günden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu üzerimde çok emeği var diye düşünerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır böyle.
Bundan hiç bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları düşündükçe çok yanlış yaptığımı farkettim. Bu süreçte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dört dörtlük yaptı. babamın kendi geliri de var ama borçlar benim maaşımdan da ödendi.Çünkü babam maaşımı istediği gibi yönetir bugüne kadar bir kere sormadım bile.
Borçlar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik sürecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin görün ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hiç düşünülmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara. Ki biriken paranın çoğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum. Yanlış mı düşünüyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
Bankaci mi????? Iyice sok oldum. Yorumlarin hepsini okumamistim. Diyecek bir seyim yok.Yine yazıyorum.konu sahibi bankacı:)
Ya bi de ben bankacı olsam en iyi yatırım araci nedir uygun faiz oranlı krediler vs vs her seyi bilir degerlendiririm
Babam belki gidecek gümüş alacak gümüş de değer kazanmayacak falan
Yanı asıl ben babamın maaş kartını alsam ahhahajhh
Tamam sen bakarsın bizde şimdiden huzurevi ariyoruzAnnelerini ve babalarını kimler huzur evlerine bırakacak belli oldu :) bi de grup oluşturmuşlar. Eğleniyor musunuz gençler
Yazdıklarımın hiç birinde zerre sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Allah geri kalana Hidayet versin.
Kabul etmenn güzel ben açıkça söyleyemedim tatlımTamam sen bakarsın bizde şimdiden huzurevi ariyoruzsen hayırlı evlatsin 2 isde çalışırsın anana babana bakarsın herkes bakmalı maaşı aileye endekslemeli biz ise hayirsiz insanlarız oldumu
Yav he heKabul etmenn güzel ben açıkça söyleyemedim tatlım
Bak kankilerini al burda örgütlenmek dışında daha faydalı şeylere örgütlenebilirsiniz. Topluma faydanız olsun. Dicem de anne babasına hayrı olmayanın...Yav he he
Ben şuan anamı babamı uykudan kaldırıp sokağa attım diğer arkilerle örgütleniyor uz o konuda canimcimBak kankilerini al burda örgütlenmek dışında daha faydalı şeylere örgütlenebilirsiniz. Topluma faydanız olsun. Dicem de anne babasına hayrı olmayanın...
Yapmışsınızdır. Kesinlikle inanırım. Yapmamışsanız kesinlikle yapacaksınız.Ben şuan anamı babamı uykudan kaldırıp sokağa attım diğer arkilerle örgütleniyor uz o konuda canimcim
Tabi ne sandın kuru ekmek vardı almaya çalıştılar vermedim
Yapmışsınızdır. Kesinlikle inanırım. Yapmamışsanız kesinlikle yapacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?