Maaş bordrosu imzalatılması

Yazi dedigim tek cumle altina imza.. bana kız telefonda normaldd maastan once imzalamanız gerekiyir aama bu ay geciktik deyince bende içimden ilerde kesin maaştan önceki gunlerde çagırirlar imzaya gider atarim imzayi fakat maas günu gelir eksik yatar yada hiç yatmaz diye düşunerekten böyle yapmak geldi aklima.. Yoksa maas yattiktan sonraki gunlerde çagirirlarsa benim icin problem yapacak birsey olmaz

Hiç sivrilmeye gerek yok.
Bordroda yarattığı iddia edilen para banka tutarı ile tutmazsa sgkya başvurusunu. Yoksa sıkıntı yok zaten.

Bordroya not düşmeyin uygun değil. Zaten yazı da yazdırmazlar. Bordro maaş yattıktan sonra imzalanır önce değil. Bir kopyasını da çalışana verirler

Bordroya not düşmeyin uygun değil. Zaten yazı da yazdırmazlar. Bordro maaş yattıktan sonra imzalanır önce değil. Bir kopyasını da çalışana verirler
Öyle yapacagım sadece kiz telefonda normalde maaştan önce imzalamaniz gerekiyor deyince kafama takıldı haliyle yazi dedigimde not düşeyim bari diye düsündüm bende maaşı almadan imzalamıs olacagım için.. ama herkesin dedigi gibi maaş yattıktan sonra gidip imzalayacağım

Back
X