Eşim maaşı eksik söylemiş bana bı akıl verin 🤦🏻‍♀️

MissCherryBlossom MissCherryBlossom aşkım sen Türkiye’deki içki ve içkili mekanların fiyatları en son ne zaman gördün bir yere iki arkadaş gitse içkisi mezesi sabahı da çorbası zaten 3 bin i geçerHoppa
o da öyle bebekte bir meyhanede veya ciks mekanda değil normal sıradan bir yerde

Normal maaşı dışında ekstra mesai yapıp kendisine para ayırıyor ama eşi ona bile karışıyor. Bence adam baştan hatalı, böyle bir şeyi ben kabul etmezdim. Ayda iki ickime de masraf diyorsa başlarım böyle hayata yaşamasam da olur 😒
Yok onu evlenip 3 çocuk yaparken düşünecekti. Tüm bu aşamalarda düşünmeyip de şimdi ama mesaime bile karisiyorsunuz denilemez. Sanki 80.000 maaşı var, karısı çoluk çocuk refah içinde ama 3000 harcamasına izin verilmiyor gibi yazmışsınız ama gerçek bu değil.

Yok onu evlenip 3 çocuk yaparken düşünecekti. Tüm bu aşamalarda düşünmeyip de şimdi ama mesaime bile karisiyorsunuz denilemez. Sanki 80.000 maaşı var, karısı çoluk çocuk refah içinde ama 3000 harcamasına izin verilmiyor gibi yazmışsınız ama gerçek bu değil.
Nihayetinde herkes hakkettiği hayatı yaşıyor. Bu kadın da düşünemiyor mu 3 çocuk yapıyor bu adama? Evde oturmak için çocuk yapıp gelip burada dert yanmalarindan ben bıktım açıkçası. Bir eksiği varsa girer ise çalışır, kimseye 50 sene sponsor olacak değil başkası.

Herkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorum 🤦🏻‍♀️ rabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...

**Geçmişinde alkol bağımlısıydi alkole karisamamin sebebi var yoksa ayda iki kez içen adam için böyle kısıtlamak saçma.
Biriktirmek istiyorsaniz
Sdece esinizin yediğinden ictiginden aldığından kısarak değil de kendinizden de kısarak adil bir şekilde birikim saglayabilirsiniz

Eşinize alkol veya oyun ne için harcadiysa artık... karışmak çok akil bir davranış değil bence tabi 🙏sizi kırmak istemem

Nihayetinde herkes hakkettiği hayatı yaşıyor. Bu kadın da düşünemiyor mu 3 çocuk yapıyor bu adama? Evde oturmak için çocuk yapıp gelip burada dert yanmalarindan ben bıktım açıkçası. Bir eksiği varsa girer ise çalışır, kimseye 50 sene sponsor olacak değil başkası.
Evde oturmak için çocuk yapmıyoruz
Ev hanimlarini bu şekilde itham etmeyiniz

Konu sahibi haksız ve haklı çıkabilmek için kendi kendine bahaneler ürettiğine yemin edebilirim, ama ispatlayamam.
Bence değil.
Haklı konu sahibi.
Bundan kaç yıl önce yazmış bağımlı olduğunu. Sonrasında zar zor bırakmış, para saklaması iyiye işaret olmayabilir. Bence böyle düşünün.

Bence değil.
Haklı konu sahibi.
Bundan kaç yıl önce yazmış bağımlı olduğunu. Sonrasında zar zor bırakmış, para saklaması iyiye işaret olmayabilir. Bence böyle düşünün.
Emin ol ki, o haltı yiyecek adam (!) gider yapar, parayı saklamayı falan da düşünmez.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom aşkım sen Türkiye’deki içki ve içkili mekanların fiyatları en son ne zaman gördün bir yere iki arkadaş gitse içkisi mezesi sabahı da çorbası zaten 3 bin i geçerHoppa
o da öyle bebekte bir meyhanede veya ciks mekanda değil normal sıradan bir yerde
Taksim tarafında fix menulerle daha ucuza kacılabilecek yerler var. Yemeksiz sadece bir ara sıcak ve 4 meze konseptli.

Babamın maaşını hiç bilmezdi annem söylemezdi babam konusu bile açılmazdı.
Bu çok ayıp bir şey.
Evine bakıyor mu seni muhtaç ediyor mu hayır.
Eee sıkıntı ne yani.

Biriktirmek istiyorsaniz
Sdece esinizin yediğinden ictiginden aldığından kısarak değil de kendinizden de kısarak adil bir şekilde birikim saglayabilirsiniz

Eşinize alkol veya oyun ne için harcadiysa artık... karışmak çok akil bir davranış değil bence tabi 🙏sizi kırmak istemem
Yok canm haklisin kirilmadim. Konu birikim değil zaten saklaması yani bu şartlarda kim birikim yapmış biz yapalım birikime sıra gelmiyor. Eşimde saklayipta kenara koyacak biri değil ben kissam o kismaz. Kistigim zamanlarda da birikim olmadı benim biriktiği mi farkettigi an bı ihtiyac çıkardı ortaya harcandı para yani birikim anlayışı yok

Babamın maaşını hiç bilmezdi annem söylemezdi babam konusu bile açılmazdı.
Bu çok ayıp bir şey.
Evine bakıyor mu seni muhtaç ediyor mu hayır.
Eee sıkıntı ne yani.
Senin annen öyle diye herkesin olsun. İyi karnımi doyuruyor diye susayım o ne yaparsa yapsın 😁 annene üzüldüm öyle bı evde yetiştiğiniz için sizede üzüldüm. Benim anneme çalışiyor babamda. Birbirinin kazancını bilirler herşeyi ortak yaparlar para saklama gizleme yok.

Senin annen öyle diye herkesin olsun. İyi karnımi doyuruyor diye susayım o ne yaparsa yapsın 😁 annene üzüldüm öyle bı evde yetiştiğiniz için sizede üzüldüm. Benim anneme çalışiyor babamda. Birbirinin kazancını bilirler herşeyi ortak yaparlar para saklama gizleme yok.
Ay otur kendine üzül sen 🤣
Benim annem tenezzül etmez maaşını sormaya zaten.
Her dediği yapıldı çok sevildi saygı duydu babam el üstünde tuttu.
Korkak pasif bir kadın mı sandın gülerim buna .
Keşke babam gibi olsa kocan valla .

Evet bütün planım buydu.kendime sponsor biri bulup evleneyim Çocuk doğurayim koca para getirsin ben yata yata yiyeyim 😂 senin bu konu hakkında bi yedirememezlik biseymi var ne bu ev hanimligina saldırganlik. Sen çalışmayıp evde duranlari çocuk sahibi olanları bütün gün yatıyor sanıyorsun heralde.

Ay otur kendine üzül sen 🤣
Benim annem tenezzül etmez maaşını sormaya zaten.
Her dediği yapıldı çok sevildi saygı duydu babam el üstünde tuttu.
Korkak pasif bir kadın mı sandın gülerim buna .
Keşke babam gibi olsa kocan valla .
Evett belli oluyor tenezzül etmedigi oyuzden oturmuş yemiş içmiş susmuş sadece 😁 gururlu kadın sonuçta dimi. Yoksa sormak ne haddine miydi acaba. Genelde calismayip kocasının kaç para aldığını bilmeyen kişilerin eşleri baskın olur çünkü soramazsin 🤷🏻‍♀️ umarım sen baban gibi koca bulursun 🤗

Evett belli oluyor tenezzül etmedigi oyuzden oturmuş yemiş içmiş susmuş sadece 😁 gururlu kadın sonuçta dimi. Yoksa sormak ne haddine miydi acaba. Genelde calismayip kocasının kaç para aldığını bilmeyen kişilerin eşleri baskın olur çünkü soramazsin 🤷🏻‍♀️ umarım sen baban gibi koca bulursun 🤗
Bana bak haddini bil.
Anneme dil uzatma.
Terbiyesiz.
Üç kuruşun hesabını yapıyorsun orda.
Git çalış o zaman.

Evet bütün planım buydu.kendime sponsor biri bulup evleneyim Çocuk doğurayim koca para getirsin ben yata yata yiyeyim 😂 senin bu konu hakkında bi yedirememezlik biseymi var ne bu ev hanimligina saldırganlik. Sen çalışmayıp evde duranlari çocuk sahibi olanları bütün gün yatıyor sanıyorsun heralde.
Yani mutsuz ve saçma bir olayın içinde olan sizsiniz, bu durumda ben neden yedirememzlik yapmış oluyorum hiç anlamadım? Bu da moda burada, herkes çekemiyor zannediliyor. Ev hanımı olmak için uzun ve zorlu bir yol var heralde bilmediğim, ben bir istifaya bakar diye düşünüyordum çünkü.

İnsan bir şeyin içine atılırken düşünür normalde, bu adam alkolikse eğer 3 çocuk yapılmaz, güvenip de işten çıkılmaz. Çocuk büyüyor 10 senede ama kadın evde 50 sene boş durmaya devam. Erkekler de iyi enayi yani ne diyim, ben olsam bakmam kimseye 50 sene. Birikim yapmak isteyen ise girip çalışır. Adam kendi özel harcaması için EKSTRA mesaiye kalıp çalışıyorsa daha ne demeye hakkınız var hiç anlamadım. Hakkım var diyorsanız söke söke alın neden gelip şikayet ediyorsunuz bir derdim var diye?

Sakin sakin 😊 başkasına saldiricam diye iki kere düşün işte gercekleri okuyunca böyle saldirganlasmayin
Ben sana insan gibi yazdım.
Gelmiş anneme laf ediyorsun.
Kaç yaşındasın sen?
Erkeğe maaşı sorulmaz görgüsüzlüktür eskilere göre.
Bu kadar birikim meraklısıysan gir bir işe çalış para kazan .
Hayatım boyunca çalıştım kimsenin eline bakmadım çok şükür

Yani mutsuz ve saçma bir olayın içinde olan sizsiniz, bu durumda ben neden yedirememzlik yapmış oluyorum hiç anlamadım? Bu da moda burada, herkes çekemiyor zannediliyor. Ev hanımı olmak için uzun ve zorlu bir yol var heralde bilmediğim, ben bir istifaya bakar diye düşünüyordum çünkü.

İnsan bir şeyin içine atılırken düşünür normalde, bu adam alkolikse eğer 3 çocuk yapılmaz, güvenip de işten çıkılmaz. Çocuk büyüyor 10 senede ama kadın evde 50 sene boş durmaya devam. Erkekler de iyi enayi yani ne diyim, ben olsam bakmam kimseye 50 sene. Birikim yapmak isteyen ise girip çalışır. Adam kendi özel harcaması için EKSTRA mesaiye kalıp çalışıyorsa daha ne demeye hakkınız var hiç anlamadım. Hakkım var diyorsanız söke söke alın neden gelip şikayet ediyorsunuz bir derdim var diye?
Ben kimse beni çekemiyor demedim. Yazdığımda demek istediğim bu değil. Kimsede oturup evde çocuk bakıp bitmek bilmeyen yemeği temizliği çamaşırı bulaşığı uğraşıp karşılığında koca para versede ihtiyacımı görsem diye bayilmiyordur. Evlendigimde 21 yaşındaydım. O dönemlerde bile kendi ayaklarımın üzerinde durup çalışıyordum ona aklım eriyorken evliliğin bu taraflarını tamamen görmeyerek girdim bu yola. Öyle sizin dediğiniz sandığın gibi çalışmaktan memnun bisekilde hayatıma devam etmiyorum. E gir çalış diyenlere o is o kadar basit olsa bende gelip buraya konu açacağıma gider çalışırim. Adamın mesai yaparak elde ettiği iki kuruşluk zevk diye bakıyorsunuz olaya. İşin arka yuzunude anlatınca haklı çıkacak diye uyduruyor sanıyorsun. Burda neler okuyoruz sizce herkes istemediği bir durumla karşılaşacağını bile bilemi o yollara giriyor, sanmam. Benimde öyle değil. Bana sorsan bundan geriye dönüp naparsin hicc evlenmez çalışır gezer keyfime bakarım bu sorumluluk başka. Sana kolay gelende bana zor gelebilir. Hayatımda herşey yolundayken ikinci çocuğu planlı yaptım ama ucu göze alarak bile bile yapmadım mesela. Asla dusunmedigim biseyin içindeyim şuan. Öle adam ihtiyacını karşılıyor işte daha ne istiyorsuna benzemiyor bu durum

Back
X