Eşim maaşı eksik söylemiş bana bı akıl verin 🤦🏻‍♀️

Yanlış anlamazsanız maaşınızı tam söyleyince ne oluyor? Eşler arasında bu maaşı söylememe durumunu anlamıyorum. Biz kazançlarimizi biliriz, ödemelerimizi birlikte yapar ( eşim benden kat kat fazla kazandığı için büyük çoğunluğu o öder) sonrasında oğlumuzun hesabına esit miktarda para gönderir, kalanını kendi dileğimiz gibi değerlendiririz.
Ben böyle istiyorum çünkü. 😅 Kuruşu kuruşuna bilmesine gerek yok. Ne ben ona sorarım ne o bana sorar. Biz de düzen böyle. 🤷 Her ailenin ekonomik düzeni kendine göre.

Vallaha burda maddi siddet gören kadinlara gizlici para biriktir diyoruz.🤭 Ama burda biri adamin eskiden bagimli oldugunu yazmis. Bagimlilik mi sorun yoksa para mi cözemedim
Bağımlılığa tekrar dönmesi sorun. Yani para gizlemeye adam neden gizlesin sonuçta zaten zar zor bıraktı düzene girdi hayatımız uzun zaman geçti kimseyle görüşmüyor etmiyor bendeki sıkıntı tekrar dönmesi içtiği iki biraya laf yapmıyorum

Yalan söylediyse bir yerde tepkinizden çekinmiştir. Bi de ben eşimin maaşında her ay ne kadar alıyor ne kadar veriyor bana yalan söylüyor mu diye aldığı miktarın peşine düşmezdim açıkçası. Bu da bana garip geldi.
Garip olan bişey yok bende her ay sorguya çekmiyorum maaşını zamli alacaktı doğal olarak sordum ne kadar olmuş diye

Adam her istediğini eksiksiz yapsın/yapmaya çalışsın, kendisi 2 haftada bir alkol içiyor diye maaş hesabı falan yapılsın, bunlar hep bir elim yağda, bir elim balda olunca insanın kendi kendine dert arama çabaları, yazık üzüldüm kocana.
Bu arada Allah başka dert vermesin :dua::dua::dua::dua::dua:

Bağımlılığa tekrar dönmesi sorun. Yani para gizlemeye adam neden gizlesin sonuçta zaten zar zor bıraktı düzene girdi hayatımız uzun zaman geçti kimseyle görüşmüyor etmiyor bendeki sıkıntı tekrar dönmesi içtiği iki biraya laf yapmıyorum

Onu bastan belirtseydiniz keske. Aksi takdirde cünkü "1-2 cikmasina niye laf ediyor" diye düsünülüyor. Söz konusu bir bagimlilik ise o zaman haklisiniz. Bende kolay güvenmem

Onu bastan belirtseydiniz keske. Aksi takdirde cünkü "1-2 cikmasina niye laf ediyor" diye düsünülüyor. Söz konusu bir bagimlilik ise o zaman haklisiniz. Bende kolay güvenmem
Konu sahibi haksız ve haklı çıkabilmek için kendi kendine bahaneler ürettiğine yemin edebilirim, ama ispatlayamam.

Eee o 3 bini nereye harcıyormuş? Ortaya çıktı mı mavistez? o_O :KK51:
Daha bu ay eksik söyledi işte sordum mesai ucretiydi o fazla olan biyere harcadigim yok ki dedi zaten biryere çıkmıyor kahveydi fln işte gidecek yeri yiyecek arkadaşı olmayınca bende haliyle tedirgin oldum kötü aliskanlikmi diye öle biseyde yok yani havada kaldı gizleyecek olsam geçen ayda yalan söylerdim dedi fln

Adam her istediğini eksiksiz yapsın/yapmaya çalışsın, kendisi 2 haftada bir alkol içiyor diye maaş hesabı falan yapılsın, bunlar hep bir elim yağda, bir elim balda olunca insanın kendi kendine dert arama çabaları, yazık üzüldüm kocana.
Konu alkol degilll geçmiş bağımlılığı var dönerse diye tedirgin oldum yıllardır yapmıyor iki haftada bir içtiği alkol mesele değil mesela gizlemesi

Konu alkol degilll geçmiş bağımlılığı var dönerse diye tedirgin oldum yıllardır yapmıyor iki haftada bir içtiği alkol mesele değil
Konu sahibi haksız ve haklı çıkabilmek için kendi kendine bahaneler ürettiğine yemin edebilirim, ama ispatlayamam.
Niye bahane ureteyim ki olan şeyleri yazıyorum zaten benimi taniyosun he der gecerim

İki haftada bir iki bira içmekle bağımlı olunmaz. Eşiniz doktor tarafından teşhisli bir alkolik miydi M Mavistez yoksa siz mi koydunuz teşhisini daha evvelden?
8 yıl evvel hergun alkol alan bırakmak için tedavi gören biri 🤷🏻‍♀️ doktor da fayda etmedi trafik kazası yaptı alkollü beyin kanaması geçirdi pert arabadan çıktı o şekilde bıraktı yıllardır icmiyordu son bı kaç yıldır başladı bu şekilde keyfi içeyim dedi alkolü fazla seven biri kafadan teshismi koyulur

Alkol bağımlılığı dediğiniz şeyi doktor mu teşhis etti ? Sürekli mi içiyordu nasıldı ?
8 yıl evvel hergun alkol alan bırakmak için tedavi gören biri 🤷🏻‍♀️ doktor da fayda etmedi trafik kazası yaptı alkollü beyin kanaması geçirdi pert arabadan çıktı o şekilde bıraktı yıllardır icmiyordu son bı kaç yıldır başladı bu şekilde keyfi içeyim dedi alkolü fazla seven biri kafadan teshismi koyulur

Alkol bağımlılığı dediğiniz şeyi doktor mu teşhis etti ? Sürekli mi içiyordu nasıldı ?
Orasini bilemem tabi. Bu sigara gibi bir mesele bazi insanlar icin. Hem cebe, hem vücuda zarar. 🤷🏻‍♀️
Aynen zaten maddeye yönelik hiç konuşmuyor istediğine şahit olmadım zor bıraktım onu canmda istemiyor diyor ama alkole meyilli alkol konusunda kendisini kisitlamami isteyen kendi zaten

Ovvvvv anladım. Bizim memlekette konulur o yüzden sordum. Sıkıntılı o zaman. :(

Ovvvvv anladım. Bizim memlekette konulur o yüzden sordum. Sıkıntılı o zaman. :KK43:
Yok canm öle bişey değil. Zaten alkol konusunda tartismiyoruz adam o iki birayı alırken bile bana soruyor alayimmi diye mesela o ay 6 bira hakkın var diyorum yada bı küçük şişe rakı yada votka fln ister tek günde iç ister 3/3 iki haftaya yay. Hakkını doldurunca bana sorar gelirken alayimmi çok canm istedi diye meyilli yani izin vermem git başka bişey al derim mesele çok başka yani harcadığı para degil

Yok canm öle bişey değil. Zaten alkol konusunda tartismiyoruz adam o iki birayı alırken bile bana soruyor alayimmi diye mesela o ay 6 bira hakkın var diyorum yada bı küçük şişe rakı yada votka fln ister tek günde iç ister 3/3 iki haftaya yay. Hakkını doldurunca bana sorar gelirken alayimmi çok canm istedi diye meyilli yani izin vermem git başka bişey al derim mesele çok başka yani harcadığı para degil
Anladım şimdi biraz. Alkolik bir sevgilim vardı aman aklıma geldi. Zor meseleler bunlar. :( Hele bir de tedavi görmüş yani.

Anladım şimdi biraz. Alkolik bir sevgilim vardı aman aklıma geldi. Zor meseleler bunlar. :KK43: Hele bir de tedavi görmüş yani.
Aynen 5 yıldır herşey yolunda zaten kimseyle görüşmüyordu ama iş arkadaslari çıktı bu sefer onlarda hadi içmeye gidelim kafasında benmde imtihanın bu heralde 🤷🏻‍♀️ ayda bı kez bı kaç aydır smdi 3 arkadaş öyle oturuyo oyuzden eksik söyledi zaten büyük ihtimal. Geçen hafta çıktılar çünkü oda eve yansimasin diye mesai yapıyor karşılamak için ama önemli olan para değil bunu yine rutin hale getirip fazlaca içmesi. Hadi içti taksi ile eve döneyim demez yine direksiyona geçer korkum başka yani

Back
X