Eşim maaşı eksik söylemiş bana bı akıl verin 🤦🏻‍♀️

Ben kimse beni çekemiyor demedim. Yazdığımda demek istediğim bu değil. Kimsede oturup evde çocuk bakıp bitmek bilmeyen yemeği temizliği çamaşırı bulaşığı uğraşıp karşılığında koca para versede ihtiyacımı görsem diye bayilmiyordur. Evlendigimde 21 yaşındaydım. O dönemlerde bile kendi ayaklarımın üzerinde durup çalışıyordum ona aklım eriyorken evliliğin bu taraflarını tamamen görmeyerek girdim bu yola. Öyle sizin dediğiniz sandığın gibi çalışmaktan memnun bisekilde hayatıma devam etmiyorum. E gir çalış diyenlere o is o kadar basit olsa bende gelip buraya konu açacağıma gider çalışırim. Adamın mesai yaparak elde ettiği iki kuruşluk zevk diye bakıyorsunuz olaya. İşin arka yuzunude anlatınca haklı çıkacak diye uyduruyor sanıyorsun. Burda neler okuyoruz sizce herkes istemediği bir durumla karşılaşacağını bile bilemi o yollara giriyor, sanmam. Benimde öyle değil. Bana sorsan bundan geriye dönüp naparsin hicc evlenmez çalışır gezer keyfime bakarım bu sorumluluk başka. Sana kolay gelende bana zor gelebilir. Hayatımda herşey yolundayken ikinci çocuğu planlı yaptım ama ucu göze alarak bile bile yapmadım mesela. Asla dusunmedigim biseyin içindeyim şuan. Öle adam ihtiyacını karşılıyor işte daha ne istiyorsuna benzemiyor bu durum
Bakın belli başlı birkaç kişi hariç kimse gelip burada kötülüğüne yorum yapmıyor, ben biraz sizi anladım son yorumda. Ama siz de biraz yazılanları art niyetli almadan okuyun ve degerlendirin. Sizin 4 tane çocuğunuz var gibi duruyor şu an, 2 bira için izin alıyor, mesai yapıp gizli saklı 3 kurusu saklama çalışıyor, bir yandan da eş kendisine muhtaç maddi olarak, kendisini nereye konumlandirdigi bile kafasında net değil bu adamın. Çok saçma bir denge oluşmuş. Sürekli çocukla nasıl çalışayım deniliyor da e benim asgari ücret alan arkadaşlarım bile çalışıyordu, tüm maaş bakiciya gidiyor evet ama 2 sene sonra çocuk kreşe gidince bu kadın nasıl iş bulacak başka türlü? Eşine güvenmeyen şu yola çıkmayacak, çıkıyorsa da boğazına basıp burnundan getirmesin. Çocuk dediğiniz 7 yaşından sonra okula gidiyor en geç, sonraki yıllar iki süpürge tutup yemek yapıyor diye kimse 50 sene bakmaz bu krizde. Eskisi gibi değil ki bir kişi çalışsın herkes rahat etsin. İyice batacak adama, siz sıktıkca yine siz sıkıntı yaşayacaksınız. Bir yerde ise dönmeniz hayriniza iken 3.cocuk çok saçma, planlı değilse de dogurmussunuz sonuçta. Bir yerden sonra karşı taraf da ipleri koparmadan farklı bir yol çizin derim ama siz bilirsiniz.

kendisini nereye konumlandirdigi bile kafasında net değil bu adamın
Bu sozunuzu yıllardır kendim düşünüyorum çok tanidikk. Verdiğiniz fikirleri önemsiyorum teşekkür ederim. Olayı zaten çok güzel anlayıp özetlemişsiniz. Bende anladım sizi. Ne demek istediğinizi. Hiç birşey için geç değil.

Gidin çalışın o zaman.Adama pahalı harcamalar yaptırıp,bordrosunu takip edeceğinize bi işe yaramis olursunuz.Bi de sinirlenmiş 😂😂😂

Bence kimse kimsenin maaşını bilmek zorunda değil evlendi diye.Bu evlilik konusu biraz abartiliyo bence.Evlenince iki kişi birleşip bı insan olunmuyo.Hepimiz hala tek başımıza bireyiz.Eve dair giderler karşılıklı olarak karşılanıyorsa kalan parayla isteyen istediğini yapar.Kimseyi de ilgilendirmez.

Back
X