Ben kimse beni çekemiyor demedim. Yazdığımda demek istediğim bu değil. Kimsede oturup evde çocuk bakıp bitmek bilmeyen yemeği temizliği çamaşırı bulaşığı uğraşıp karşılığında koca para versede ihtiyacımı görsem diye bayilmiyordur. Evlendigimde 21 yaşındaydım. O dönemlerde bile kendi ayaklarımın üzerinde durup çalışıyordum ona aklım eriyorken evliliğin bu taraflarını tamamen görmeyerek girdim bu yola. Öyle sizin dediğiniz sandığın gibi çalışmaktan memnun bisekilde hayatıma devam etmiyorum. E gir çalış diyenlere o is o kadar basit olsa bende gelip buraya konu açacağıma gider çalışırim. Adamın mesai yaparak elde ettiği iki kuruşluk zevk diye bakıyorsunuz olaya. İşin arka yuzunude anlatınca haklı çıkacak diye uyduruyor sanıyorsun. Burda neler okuyoruz sizce herkes istemediği bir durumla karşılaşacağını bile bilemi o yollara giriyor, sanmam. Benimde öyle değil. Bana sorsan bundan geriye dönüp naparsin hicc evlenmez çalışır gezer keyfime bakarım bu sorumluluk başka. Sana kolay gelende bana zor gelebilir. Hayatımda herşey yolundayken ikinci çocuğu planlı yaptım ama ucu göze alarak bile bile yapmadım mesela. Asla dusunmedigim biseyin içindeyim şuan. Öle adam ihtiyacını karşılıyor işte daha ne istiyorsuna benzemiyor bu durum