Daha önce spirell korunurken hamile olduğumu yazmıştım, Allah var hiç istemiyordum çünkü iltihablı romatizma ve depresyon yüzünden çok ilaç kullanmıştım,doktora gittim 6+6 haftalık gebelik dedi ve kalp atışları duyuldu,durumumdan bahsettim ve çocukta bu ilaçlar yüzünden sorun olur mu diye sordum beni romatizma doktoruma yönlendirdi,gittim tahlilerimi verdim eve geldik bu arada ilcedeyim 2 saat yol geldim hiç bir sorun yoktu.Ama kafamda aldirorsam günah,aldirmazsam bebekte sıkıntı olur mu binlerce soru.Gece çocuklar yatınca abdest aldım istihare namazı kıldım,dua ettim Yarabbi eğer dogacaksa içime sevgisini ver dogmayacaksa beni bu sıkıntıdan kurtar diye baya dua ettim,yatağıma yattım 10 dakika sonra bende kanama başladı lavaboya gittim 2 parça bişey düştü çok korktum bağırıyorum bişey düştü diye,hastaneye gittik acilde ebe baktı düşük başlamış dedi sonra kadın doğum uzmanı geldi çok aşağıda düşebilir dedi kanama dursun diye iğne yaptı serum falan sabahı ettik,sabah il merkeze hastaneye gittik orda da doktor spireli çekerim ama düşük riski devam eder düşebilir dedi ,senin sağlığın öncelikli dedi ve kürtaj önerdi.zorda olsa kabul ettik ve kürtaj oldum.Suan psikoljim çok bozuk.Onca kanamaya rağmen çok tehlikeli bir yerde de dursa kalbi atıyordu,acaba kürtaj olmasa yaşama şansı olur muydu,kendimi suçlu hissediyorum.Esim tekrar kanama başlasa seni il merkeze nasıl yetiştirecektik diyor burda biraz tıbbi imkanlar kısıtlı.Zaten istenmeyen bir gebelik belkide bunları düşünürek kendimizi rahtlatiyoruz,çok kafam karıştı ve uykularım kaçıyor bu duyguyla nasıl yaşanır,ya bundan dolayı diğer çocuklarıma birşey olursa diye kendimi yiyorum.Annem kaynanam da zaten kanaman çok oldu düşerdi bebek çok aşağı inmiş diyorlar belki de uzulmeyeyim diye,Kafama takılan ogece öyle içten dua ettim ki.Allah bana kanamaya rağmen düşmedi mi dedi,yoksa aldırmana gerek kalmadan kendi düşecek mi dedi Çok üzgünüm çok yoruldum düşünmekten çok