- 25 Aralık 2020
- 5.144
- 18.878
- 198
- 41
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
müslümanım diyen, yetişkin, evli bir kadının bilmemesi ayıp değilse de epey epey bir cahillik.İlk evliligimde cinsel ilişki vajinismus sebepli yoktu. Kk ya üye olma sebebim de vajinismustu... Bilmemek ayıp mı ? Yani bilmiyorum...
O kadar yoğun bir hayatım var ki sallamaya vakit bile yok. Konuyu da arabada açtım. Dönüş yolundayim. Malum kimseyle konuşmayacak kadar rahatsız oldum durumdan. Suratsız suratsız konu açtım.Sallayıp birşeyler yazınca biz de cevap veriyoruz diye kendinizi değerli mi hissediyorsunuz heralde şahsi bir probleminiz var.
Dinle 1 yıl oldu tanışalı... Cahillikte haklısın. Ama nereden öğrenilebilir bu tarz bilgiler. Babam yok bekarken evde erkek yoktu. Annem ablam bendik.müslümanım diyen, yetişkin, evli bir kadının bilmemesi ayıp değilse de epey epey bir cahillik.
Hala aynı sorun devam mı ediyor?İlk evliligimde cinsel ilişki vajinismus sebepli yoktu. Kk ya üye olma sebebim de vajinismustu... Bilmemek ayıp mı ? Yani bilmiyorum...
İşte hangi konu?25 Eylül 2022 evlilik tarihim. O konu başkası için açılmış bir şeydi. Ve sadece o konu benim değildi açtıklarımdan.
Ay ölecem. Yorumları okudukça üye nin hızına pardon hayal dünyasına gıpta ettimAaa Turuncuu musun? Boşanmıştın sen?
40 yaşındasınız. 2023 yılındayız. Ülkemizde 2000’li yılların başından itibaren adsl ile internet yaygınlaştı. Yaklaşık 15 senedir akıllı telefonlar hayatımızda. Hepsini geçtim yaklaşık aynı dönemlerde okumuş olmalıyız ki bize ortaokul ve lisede her dönem 1 ders saati de olsa kadın erkek ve cinsellik hakkında ders vermeye doktor ve hemşireler gelirdi. Hepsini geçtim hiç mi arkadaşlarınızla sohbet etmediniz, erkek arkadaşınız olmadı. 2 kez evlenmişsiniz yahu. Bu kadar karşı cinsten bihaber olmak normal değil.Dinle 1 yıl oldu tanışalı... Cahillikte haklısın. Ama nereden öğrenilebilir bu tarz bilgiler. Babam yok bekarken evde erkek yoktu. Annem ablam bendik.
40 yaşında değilim. Nereden çıktı bu.40 yaşındasınız. 2023 yılındayız. Ülkemizde 2000’li yılların başından itibaren adsl ile internet yaygınlaştı. Yaklaşık 15 senedir akıllı telefonlar hayatımızda. Hepsini geçtim yaklaşık aynı dönemlerde okumuş olmalıyız ki bize ortaokul ve lisede her dönem 1 ders saati de olsa kadın erkek ve cinsellik hakkında ders vermeye doktor ve hemşireler gelirdi. Hepsini geçtim hiç mi arkadaşlarınızla sohbet etmediniz, erkek arkadaşınız olmadı. 2 kez evlenmişsiniz yahu. Bu kadar karşı cinsten bihaber olmak normal değil.
Ayrıca evlenmeden önce cinsellik yaşamadım. Hatta ilk eşimde evliligimde de yaşayamadim. Erkek arkadaşlarım oldu ama daha soft cocukcaydi. Defalarca doktor psikolog kadın doğum her şeyi her yolu denedim:) vajinismus için de40 yaşındasınız. 2023 yılındayız. Ülkemizde 2000’li yılların başından itibaren adsl ile internet yaygınlaştı. Yaklaşık 15 senedir akıllı telefonlar hayatımızda. Hepsini geçtim yaklaşık aynı dönemlerde okumuş olmalıyız ki bize ortaokul ve lisede her dönem 1 ders saati de olsa kadın erkek ve cinsellik hakkında ders vermeye doktor ve hemşireler gelirdi. Hepsini geçtim hiç mi arkadaşlarınızla sohbet etmediniz, erkek arkadaşınız olmadı. 2 kez evlenmişsiniz yahu. Bu kadar karşı cinsten bihaber olmak normal değil.
Bilmem öyle bir yorum gördüm sanki. Benim hatam olsun. 25 olun farketmez. Hatta daha beter. Teknoloji çağına doğmuş olursunuz neredeyse.40 yaşında değilim. Nereden çıktı bu.
Eşim 40 yazmıştım.Bilmem öyle bir yorum gördüm sanki. Benim hatam olsun. 25 olun farketmez. Hatta daha beter. Teknoloji çağına doğmuş olursunuz neredeyse.
Bunun vajinismusla ilgisi yok ki.Ayrıca evlenmeden önce cinsellik yaşamadım. Hatta ilk eşimde evliligimde de yaşayamadim. Erkek arkadaşlarım oldu ama daha soft cocukcaydi. Defalarca doktor psikolog kadın doğum her şeyi her yolu denedim:) vajinismus için de
Biz burda ne işsizler gördük be gülüm. O işler hiç belli olmuyorHayal dünyası ile neden vakit kaybedeyim? O kadar mı işsizim? Yemin ederim günlük hayatımda 24 saat yetmiyor. Böyle yaşantısı olan biri burada durup sallayıp niye atsın. Bu konuları defalarca açıkladım:) artık üşeniyorum. Gerçekten çok yazdım çünkü. Hayal dünyası yok. Yalan da yok.
eğer dini çerçevede öğrenmek istiyorsanız ilmihal okuyabilirsiniz -ben de çoğunu okumuşumdur.Dinle 1 yıl oldu tanışalı... Cahillikte haklısın. Ama nereden öğrenilebilir bu tarz bilgiler. Babam yok bekarken evde erkek yoktu. Annem ablam bendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?