- 3 Ağustos 2023
- 578
- 1.341
- 33
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Selam kızlar.
Çok utanarak yazıyorum. Öncellikle affedin böyle konuya girdiğim için.
Biz dört beş günlüğüne eşimin ailesini almaya geldik memleketteki evlerine. Oradan İstanbul'a götüreceğiz onları diye. Karlı bir yer. Baya soğuk. Ev sobalı tarz hani eskiye özenle o tarz yapılmış. Diğer odalar buz.
İlk üç gün eşle biz o odada yattık kv ve kp elektrikli battaniye ile yatiyor yatak odalarında. Kayınpeder rahatsızlandı son gece bizle aynı odada yattı yani sobalı odada. Ben eşimle yatak odasında yatalım biz dedim ilk günden beri yaşlı insanlar sonuçta biz üşümeyiz hasta olunca eşim kp yi de aynı odaya aldı fakat diğer yerde yatmak istemedi ben çok üşüyorum dedi.
Neyse buralar biraz boş muhabbet oldu:)
Sabah namazina kaldırıyor bizi kp . Biz kalkamıyoruz diye kapıya vuruyor. Neyse bu sabah da oldu eşim de ben gusül almam gerekti dedi rüyalandim gibi bir şey söyledi. Ben şok...
Nasıl karısı varken babasına bunu söyler diye.ben de hiç bilmiyorum bu işleri ilk kez şahit oldum kadınsız bir şeymiş yani biyolojik bir şey oldugunu söyledi.
Kahvaltıda da banyo yapmasına kv duşa girmek istemedin soğukta ama nasıl girdin deyip güldü. Ben de dedim 40 yaşında adamsın sadece karınin bileceği bu mahrem bilgiyi baban ne alaka... Ya söylenir mi hiç sen 13 yaşında misin dedim.
Konusamiyorum kendisi ile. Kendi yetistigim ailede bu çok mahrem bir şey. Midem bulanıyor yüzüne bakınca. Nasıl bu kadar gereksiz bir bilgiyi paylaşır koca adam diye.
Kim haklı ? Cidden soğuma geldi
Kisknmadim ki zaten bir kadın falan görmüyor rüyada ya da müstehcen şeyler görmemiş. Biyolojik bir şey.Babasına söylemesi tabii ki biraz tuhaf. Ben de hoşlanmazdım. Babasıyla nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor? Bir de mutaassıp bir aile anladığım kadarıyla.
Rüyalanmasında sorun yok, olabilir. Kıskanılacak bir durum değil.
Selam kızlar.
Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;
Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs
Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
Ahlâki değerler, bağlama göre tartışmaya açıktır. Herkesin ahlâk anlayışı tabii ki bir değil.Kisknmadim ki zaten bir kadın falan görmüyor rüyada ya da müstehcen şeyler görmemiş. Biyolojik bir şey.
Olay kıskançlık değil... Ahlaki yapımız
Üç ayda koca bulup evlenmiş mi?Bu konunuzun tarihi 24 agustos 2023. Ben sizi cozemedim.
Benim ailem de dindar değil ben de yeni dinle tanişanlardanim... Yetistigim kültüre göre çok ters ama bunun dinle değil görgü kuralları ile alakası var. Dindar olan eşin ailesi.Ahlâki değerler, bağlama göre tartışmaya açıktır. Herkesin ahlâk anlayışı tabii ki bir değil.
Ben dindar biri değilim, hatta dinle alâkam yok; ama babama ilişkiye girdim/rüyalandım duşa giriyorum diyemem. Bana göre ayıptır. Mütedeyyin bir ahlâk yapısında hepten abes kaçıyor.
Yok hayır sabah namaza kalkmama aciklamasi yaptı.Ev sobalı olduğu için sıcak su sorunu mu vardı o yüzden mi açıklama yaptı
Baba namaza kaldırmış. Namaz kılmamasının bir sebebi olmalı. Kılmicam ben bugün canım istemiyor diyemeyeceğine göre gerçeği söylemiş. Sonrasında mevzunun anne baba tarafından dile dolanması tuhaf tabi. Ama konu gerçek mi o bile muallak şu an.Ahlâki değerler, bağlama göre tartışmaya açıktır. Herkesin ahlâk anlayışı tabii ki bir değil.
Ben dindar biri değilim, hatta dinle alâkam yok; ama babama ilişkiye girdim/rüyalandım duşa giriyorum diyemem. Bana göre ayıptır. Mütedeyyin bir ahlâk yapısında hepten abes kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?