G gakkilik Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 11 4 28 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #1 Arkadaşlar sınava iki yadan az bi süre kalmışken sorularımızı paylaşığ konuşalım birbirimizi motive edelim grubu olup beni alabilcek yada yeni grup olusturalım diyecek var mı?
Arkadaşlar sınava iki yadan az bi süre kalmışken sorularımızı paylaşığ konuşalım birbirimizi motive edelim grubu olup beni alabilcek yada yeni grup olusturalım diyecek var mı?
miranda79 All is well... Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2012 2.349 2.111 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #2 tanımadığın kişilere telefonunu vermek konusunda nasıl rahat olabiliyorsun? ya da kim sana burdan telefon numarasını verir ki?
tanımadığın kişilere telefonunu vermek konusunda nasıl rahat olabiliyorsun? ya da kim sana burdan telefon numarasını verir ki?
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.356 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #3 Ben sapık olup seni whatsapptan eklesem napcan..
G gakkilik Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 11 4 28 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #4 bana özelden vericekler bend egrubu açıcam. ay allah aşkına alt üstü grup dedik bi sapığın burada kadınlar klubunde bu konuda ne işi var kim uğraşıcak
bana özelden vericekler bend egrubu açıcam. ay allah aşkına alt üstü grup dedik bi sapığın burada kadınlar klubunde bu konuda ne işi var kim uğraşıcak
wisemine Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 668 348 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #5 gakkilik .!.: bana özelden vericekler bend egrubu açıcam. ay allah aşkına alt üstü grup dedik bi sapığın burada kadınlar klubunde bu konuda ne işi var kim uğraşıcak Genişletmek için tıkla... işsiz çoktur dünyada burada kız gibi görünüp yorumyapıp sonra erkek olduğu anlaşılan bi sürü insan var nerden bileceksiniz
gakkilik .!.: bana özelden vericekler bend egrubu açıcam. ay allah aşkına alt üstü grup dedik bi sapığın burada kadınlar klubunde bu konuda ne işi var kim uğraşıcak Genişletmek için tıkla... işsiz çoktur dünyada burada kız gibi görünüp yorumyapıp sonra erkek olduğu anlaşılan bi sürü insan var nerden bileceksiniz
G gakkilik Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 11 4 28 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #6 o wisemine .!.: işsiz çoktur dünyada burada kız gibi görünüp yorumyapıp sonra erkek olduğu anlaşılan bi sürü insan var nerden bileceksiniz Genişletmek için tıkla... of salak mı bu millet ya tek amacım soru sorarız falan off
o wisemine .!.: işsiz çoktur dünyada burada kız gibi görünüp yorumyapıp sonra erkek olduğu anlaşılan bi sürü insan var nerden bileceksiniz Genişletmek için tıkla... of salak mı bu millet ya tek amacım soru sorarız falan off
miranda79 All is well... Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2012 2.349 2.111 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #7 gakkilik .!.: o of salak mı bu millet ya tek amacım soru sorarız falan off Genişletmek için tıkla... sen sınıf arkadaşlarınla dershane arkadaşlarınla falan grup kur. kadınlar kulübünden kimsenin telefon paylaşacağını sanmam. paylaşana da inanma derim.
gakkilik .!.: o of salak mı bu millet ya tek amacım soru sorarız falan off Genişletmek için tıkla... sen sınıf arkadaşlarınla dershane arkadaşlarınla falan grup kur. kadınlar kulübünden kimsenin telefon paylaşacağını sanmam. paylaşana da inanma derim.
wisemine Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 668 348 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #8 gakkilik .!.: o of salak mı bu millet ya tek amacım soru sorarız falan off Genişletmek için tıkla... üslup önemli tabi
gakkilik .!.: o of salak mı bu millet ya tek amacım soru sorarız falan off Genişletmek için tıkla... üslup önemli tabi
MissPoine Guru Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.753 9.873 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #9 gakkilik .!.: bana özelden vericekler bend egrubu açıcam. ay allah aşkına alt üstü grup dedik bi sapığın burada kadınlar klubunde bu konuda ne işi var kim uğraşıcak Genişletmek için tıkla... Burada fazla takılmıyorsun belli.
gakkilik .!.: bana özelden vericekler bend egrubu açıcam. ay allah aşkına alt üstü grup dedik bi sapığın burada kadınlar klubunde bu konuda ne işi var kim uğraşıcak Genişletmek için tıkla... Burada fazla takılmıyorsun belli.
izmirlikiz35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2012 1.936 2.007 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #10 burası kadınlar kulübü canım yaaa sen çok yanlış gelmişsin
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.830 41.255 13 Nisan 2015 Konu Sahibi gakkilik #11 Kimse burda numara vermez ki. Arkadaş çevrenle bilgi alışverişini yapsan daha mantıklı.