Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani canım aday işlemlerine girdiğinde başvurduğun sınavlar kısmında görünüyorsa olmuştur yani. Ben kendim yapmadım ama, sistemde başvurduğun oturumlar doğru şekildeyse olmuştur yani.:26:
Bu kadar paranoya yapma güzelim. Hiç birşey senden kıymetli değil. Hasta olursun bu derece kendini sıkarsan.başvurduğum sınavlarda var evet yani olmuştur dimi günlerdir çalımam boşa gitcek diye korkuyorum ya![]()
Bu kadar paranoya yapma güzelim. Hiç birşey senden kıymetli değil. Hasta olursun bu derece kendini sıkarsan.
Eee konuların bitti mi, nasıl gidiyor? Hedef nedir anlat bakalım.
İtü çevre mühendisliği istiyorum yada marmara üniversitesi ÇEKO konular bitti sayılır matematikte son konularım :) Bol bol deneme çözüyorum :) sen hangi bölümü istiyorsun denemelerin nasıl :)
Ben Ts ciyim. Türkçe veya edebiyat yazarım.
Ama ygsden de zihinsel engelli öğretmenliği yazacağım işte.
Valla sözelde konu bitti diye birşey yok, çünkü sürekli tekrar gerektiriyor. Tarihten, coğrafyadan başa döndüm. Edebiyatla boğuşuyorum.
İşte bir deftere plan yaptım gün gün parçaladım konuları.
coğrafyam çok kötü ya ne önerirsin tatlım vallahi yapamıyorum -.-
Deltanın özet niteliğinde bir dergisi var. Çok kalın değil. O iyi oluyor. Belki full yaptırmaz ama bayağı faydası olur diye düşünüyorum.
Artık zaman kalmadı ben onlardan çalışıyorum artık.
bende bakayım ona.Çok teşekkür ederim :)
Rica ederim. Akşamları çalışıyorsun herhalde burada olduğuna göre
Dershane var mı peki
evet geceleri çalışıyorumdaha iyi oluyor sessizlikte :) yok bu ikinci yılım geçen yıldan bilgilerim ve ekol hocayla çalışıyorum sen :)
Benim dershane var da artık pek gitmiyorum evde uğraşıyorum.
ben de 1 saatten dersin başına geçerim.
Gündüz biraz çalışırsam akşamın bir kısmı bana kalıyor. Film falan izliyorum.
Peki maksimum ne kadar dayanabiliyorsun![]()
Gece 11 de başlayıp sabah 5 e kadar çalışıyorum her saat başı 10 dakika molaSen ne kadar dayanabiliyorsun :)
Aynı senin gibi 5-6 saat. Ama hiç yeterli hissetmedim daha![]()
Zonguldak çevre mühendisliği için 198 alsam yeter ama tabi ben istanbul istiyorumBanada yeterli gelmiyor gibi ama şu saatten sonra en iyisi bütün gün çalışmak
![]()
Valla dayanabilsem yaparım da olmuyor. olsa bile ertesi gün patlak veriyor, çalışamıyorum:26:
Aynen... En azından bir film izleyip ara vermem lazım.Tabi o filmi izleyince o ara hiç bitmiyor![]()
1 ay geçse de bitse şu eziyet valla kendimle savaşıyorum artık![]()