- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- Konu Sahibi Deniz M Gunes
Bu konu başlığı altında kendi yazıp çizdiklerimi paylaşıcam sizlerle ,umarım hoş bir paylaşım alanı olur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende az önce kendime soruyordum, böyle şahane dizeleri okuyan neden henüz eklememiş kendinden bişey diye .
isabet oldu yine
devamını bekliyorum
Aşk şiirleri...İşte yazabilene gıbtayla baktığım bir edebiyat dalı daha...Çok az şiir okudum bu bölümde. İnşallah devamını getirir bizlere de ilham olursunuz. Şarkı sözü olabilecek kıymette dizeleriniz var. Ben asla abartmam inanın. Eğer kötüyse kötü derim. İyiyse iyi, çok iyiyse çok iyi. Benim okuduğum bu pasajlar aklımın ve kalbimin terazisinde "çok iyi" çekti. Ayrıca dizelerinizi kısa tutabilmenize hayran kaldım. Az sözle çok şey söyleme sanatı diye buna denir. İnşallah ben de bu meziyete ererim birgün. Size de aynı şeyi söyleyeceğim: Çok güzelsiniz.
İzliyor olacağım.
Tebriklerimle.
Yine yeniden merhaba :)
Sevgili Aynur hanım,sabah çok işim olduğundan yorumunuza bir gözatıp çıkmak durumunda kaldım;ama o kısacık anda bile gözlerim yaşlarla doldu beni onore ettiniz cidden benim bir iddiam yok ama sözleriniz bana yeniden devam isteği verdi buna kalpten inanmanızı dilerim:) sizinde dediğiniz gibi benim cadımla anlaşmamızın en iyi nedenide bu sanırım aynı tarzda yazıp çiziyoruz,ama o benden usta cidden ve bu beni dahada mutlu ediyor:) siz de benim için tarzınız ne olursa olsun -usta bir kalem-siniz ve sizdeki meziyetten haz alarak umarım dahada geliştirim kendimi .Sizin içi güzelliğinizin bizlere yansımasıdıır bizdeki gördüğünüz güzellikte
Sevgi ve saygılarımla...
ikimizde amatörce birşeyler karalıyoruz canım. şiir öyle bir şeyki devamlı beslenmek istiyor, aşk ile , tutku ile, yeni kelimler ile, yeni hikayeler ile devamlı şiiri besleyeceksin. yoksa kısırlaşıyor. o yüzden , madem seviyoruz bu işi , daha çok şiir yazabilmek adına bol okuycaz ve yazacaz
Ben bi beş dakika önce besledim cadımcım olmuşmu
bu satırlar muhteşemdi işte yüreğine kalemine sağlık canımBen kıyamazken omzuma düşen bir tek saç teline
Saklarken hala şiir defterimde
Umursuz mu sandın beni keyfi yerinde;
Sen bilme sakın sevgili
Benim sevgim seninkinden daha derinde..
oyoyoyy ben utanırım ki şimdi :)bu satırlar muhteşemdi işte yüreğine kalemine sağlık canım