Lütfi Kırdar'da Tüp Bebek Tedavisi

Bana embriyomun çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Acaba eldeki embriyo sayısına göre mi risk alıp 5. gün bekleniyor? Sizin kaç embriyonuz vardı?

Bana embriyomun çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Acaba eldeki embriyo sayısına göre mi risk alıp 5. gün bekleniyor? Sizin kaç embriyonuz vardı?
Olabilir belki de keşke sorsaydınız açıklıyorlar çünkü herseyi.
Benim yedi embriyom vardı hepsi beş güne ulaştı ama aralarında yavas gelişen orta kalite falan da vardı transfer ettikleri en iyisi 4ab 5.gün blast embriyo imiş.
Sizin kaç embriyo vardı?

İnşallah
Siz dikkat edin yediğiniz içtiğinize elinizden geleni yapın 3. Gün embriyosu olup pozitif sonuc alan da bissürü kişi var
Semra hoca hiç bir aşamasında keşke demediğimiz bir transfer oldu dedi. Umarım güzel sonuçlar alırım ben de. Beslenme sağlık anlamında elimden geleni yapıyorum.

Hepimize hayırlı olsun.bende tedavi mi orda oldum. Ali hoca bitane gerçekten ki bunu uzun yıllar saglik sektörünün içinde olan biri olarak söylüyorum. Şu an 16. Haftaya girmiş bulunmaktayım cok şükür. Birim gerçekten özenli temiz. Çalışanlar bilinçli ve yardımcı. Özel hastaneleri aratmıyor. Hiçbir şey gözünüzü korkutmasın. İlaç sureci biraz sıkıntılı oluyor. (Hala öyle mi bilmiyorum.) Bi günde 100 eczane aradığımi biliyorum. Ama yılmadım.hepsi ayrı bisey söylüyor ve sonunda gerçeği öğreniyoruz.
Mesela ilaçlar için kotalı diyorlar öyle birsey olmadığını başka bi eczaneden sizden fazla para almaya kalkıp hakkını arayınca öğreniyorsun. İlac firmalari fiyat farkini gec odedikleri icin sgksiz satmak derdindeler.He birde hastane yakınlarına değil kadikoy bostancı taraflarına bakın ilaç için. Hepsi işi ticarete dökmüş durumda sırf sgk olmadan satmak için. Rahat ve motivasyon olup olacağına inanın. Ali hoca şey derdi bana çok pozitif geliyon olmama ihtimali yok diye. Sizlerde inanın.saglikla kucaklarımızı alırız inşallah.

Merhaba ben de genel kontrol için gittiğim doktor kontrolünde amh değerimin 0.13 fsh değerimin ise 13.41 yaşım 28, 8 aylık evliyim; bir çok yere baktık ama bugün Lütfi kırdardan randevu alıp görüşmeye gittik. Ali Yılmaz hoca ile görüşme yaptık amh değeri düşük olduğu için biran önce tüp bebeğe başlayalım dedi. Regl dönemini bekliyorum iğne için; sizin süreç nasıl ilerliyor doğum gerçekleşti mi bilgi vermeniz mümkün olur mu rica etsem
Transferin üstünden 19 gün geçti. Salı günü kese kontrolüne cagırdılar

Merhaba bende Lütfü kırdar da Semra hanıma tüp bebek tedavisi oldum 0,3 amh ile çok şükür tek yumurta 3. Gün embriyosu ile 3 aylık hamileyim
Bir mahsuru yoksa yaşınız kaç birde sizde de amh düşüklüğü mü vardı ? Ben bugün iğnenin 4.gün kontrolüne gittim ilk gün 2 folikül vardı bugün doktor bir tane gördüm dedi

Bir mahsuru yoksa yaşınız kaç birde sizde de amh düşüklüğü mü vardı ? Ben bugün iğnenin 4.gün kontrolüne gittim ilk gün 2 folikül vardı bugün doktor bir tane gördüm dedi
7 folikül gözüktü amh değerim 0.28 di 5 toplandı 4 dolu çıktı 2 si kaldı 3. günde onlar transfer edildi biri tuttu

Teşekkür ederim 5 toplanmıştı ama 2 si 3. Güne gitti transfer oldu biri tuttu 6 aylık olacağız haftaya çok şükür darısı isteyen herkese
Çok başarılı bir sonuç. Tebrik ederim sizi çoğu bitmiş azı kalmış. Sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…