- 15 Eylül 2023
- 371
- 282
-
- Konu Sahibi rosmari335
Bana embriyomun çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Acaba eldeki embriyo sayısına göre mi risk alıp 5. gün bekleniyor? Sizin kaç embriyonuz vardı?Hayır embriyoların durumuna göre karar veriliyor aslında. Bana 5. Gün embriyosu transfer edildi mesela.
O zaman size daha cok erken hemde 3. Gün embriyosu sakın test yapmayın tutunmuş olsa da belli olmaz daha da üçüncü gününüz oluyor zaten.
Ben 10. Günde saglık ocagında kan vermiştim ama beşinci gün embriyosu oluşuna güvenerek olsa da olmasa da artık belli olmuştur diye
Olabilir belki de keşke sorsaydınız açıklıyorlar çünkü herseyi.Bana embriyomun çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Acaba eldeki embriyo sayısına göre mi risk alıp 5. gün bekleniyor? Sizin kaç embriyonuz vardı?
Olabilir belki de keşke sorsaydınız açıklıyorlar çünkü herseyi.
Benim yedi embriyom vardı hepsi beş güne ulaştı ama aralarında yavas gelişen orta kalite falan da vardı transfer ettikleri en iyisi 4ab 5.gün blast embriyo imiş.
Sizin kaç embriyo vardı?
İnşallahBenim 3 embriyom vardı en kalitelisi transfer edildi.
İnşallah benimki de tutunur?
Semra hoca hiç bir aşamasında keşke demediğimiz bir transfer oldu dedi. Umarım güzel sonuçlar alırım ben de. Beslenme sağlık anlamında elimden geleni yapıyorum.İnşallah
Siz dikkat edin yediğiniz içtiğinize elinizden geleni yapın 3. Gün embriyosu olup pozitif sonuc alan da bissürü kişi var
Sıkıntısız ilerlemesine sevindim. İnşallah güzel haberler verirsinizSemra hoca hiç bir aşamasında keşke demediğimiz bir transfer oldu dedi. Umarım güzel sonuçlar alırım ben de. Beslenme sağlık anlamında elimden geleni yapıyorum.
İnşallahSıkıntısız ilerlemesine sevindim. İnşallah güzel haberler verirsiniz
Transferin üstünden 19 gün geçti. Salı günü kese kontrolüne cagırdılar
Çok güzel haberMerhaba bende Lütfü kırdar da Semra hanıma tüp bebek tedavisi oldum 0,3 amh ile çok şükür tek yumurta 3. Gün embriyosu ile 3 aylık hamileyim
Bir mahsuru yoksa yaşınız kaç birde sizde de amh düşüklüğü mü vardı ? Ben bugün iğnenin 4.gün kontrolüne gittim ilk gün 2 folikül vardı bugün doktor bir tane gördüm dediMerhaba bende Lütfü kırdar da Semra hanıma tüp bebek tedavisi oldum 0,3 amh ile çok şükür tek yumurta 3. Gün embriyosu ile 3 aylık hamileyim
Teşekkür ederim 5 toplanmıştı ama 2 si 3. Güne gitti transfer oldu biri tuttu 6 aylık olacağız haftaya çok şükürÇok güzel haberumarım çok rahatlıkla geçer hamileliğiniz
Kaç yumurtanız ve kaç embriyonuz olmuştu?
7 folikül gözüktü amh değerim 0.28 di 5 toplandı 4 dolu çıktı 2 si kaldı 3. günde onlar transfer edildi biri tuttuBir mahsuru yoksa yaşınız kaç birde sizde de amh düşüklüğü mü vardı ? Ben bugün iğnenin 4.gün kontrolüne gittim ilk gün 2 folikül vardı bugün doktor bir tane gördüm dedi
selamlar başka bir sorununuz varmıydı acabaMerhaba bende Lütfü kırdar da Semra hanıma tüp bebek tedavisi oldum 0,3 amh ile çok şükür tek yumurta 3. Gün embriyosu ile 3 aylık hamileyim
Çok başarılı bir sonuç. Tebrik ederim siziTeşekkür ederim 5 toplanmıştı ama 2 si 3. Güne gitti transfer oldu biri tuttu 6 aylık olacağız haftaya çok şükürdarısı isteyen herkese