- 15 Eylül 2023
- 371
- 282
-
- Konu Sahibi rosmari335
Umarım inşallahRica ederim ne demek. Umarım sizden de güzel haberleri alırız tez zamanda
Aslında gitmeden yaptım ama belirgin değildi çok çok silik çıkmış ama ertesi gün gördüm onuda ondan sonra tekrar yaptım oda silik ama ilkinden belirgindi inşallah zarar vermemiştirGebelik testi yapacaktınız madem keşke daha öncesinde yapsaydınız içiniz rahat ederdi. Çok bi bilgim yok ama gebelik olsa da zarar vermemiştir heralde internette biraz bakındım da ama doktora sorsanız sizi daha net bilgilendirir.
Testte cıktıysa vardır diye düşünüyorum. Siz kan verin daha net olur. Testte cıktıysa kanda hepten çıkar varsaAslında gitmeden yaptım ama belirgin değildi çok çok silik çıkmış ama ertesi gün gördüm onuda ondan sonra tekrar yaptım oda silik ama ilkinden belirgindi inşallah zarar vermemiştirvarsa tabiki gerçekten
Kanda da beta değeri yükseliyor ama sonradan düşebiliyor daha öncede 2 kez aynı şey oldu inşallah vardır bu kezTestte cıktıysa vardır diye düşünüyorum. Siz kan verin daha net olur. Testte cıktıysa kanda hepten çıkar varsa
Bende gebe olduğumu bilmeden yaptım Bi zararı olmaz dedi doktorumKızlar bende gittim bugün infertilite bölümüne kan tahlili smear testi falan verdim eve geldim erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı adetime 1 gün var ama kimyasal gebelikmi diye düşünüyorum 2 kez yaşadım çünki napsam bilemedimnormal gebelikte smear testinin Bi zararı olmuş mudur
Çok teşekkür ederimBende gebe olduğumu bilmeden yaptım Bi zararı olmaz dedi doktorum
Siz kan degerine baktırın ama tabiki zaten düzenli artıl olup olmadıgını kontrol etmek içinde kan veriliyor. En azından artış düzgünmü degil mi görürsünüzKanda da beta değeri yükseliyor ama sonradan düşebiliyor daha öncede 2 kez aynı şey oldu inşallah vardır bu kez
Merhabalar. Benim transferim bugün oldu ama anestesiz yapıldı. Benim de fobimdi ama muayene süresince alışılıyor bence çatala. Eğer konuşulursa belki anestezi kullanabilirler. Doktorlar ve personel çok anlayışlıMerhaba kızlar, bende Lütfi kırdarda tüp bebek düşünüyorum ama anestezi olmadan transfer yaptıramıyorum çok korkuyorum, daha önce dış gebelik geçirmiştim, alttan muayene bile travmam olarak kaldı, aşırı stres oluyorum, burada transfer zamanı anestezi veriyorlar mı, bilginiz var mı acaba
Kısa süre içerisinde hem yumurta toplama da hem transferde anestezi vermeyi kabul edeceklerini pek sanmıyorum. Ama bi konuşup şansınızı denersiniz.Merhaba kızlar, bende Lütfi kırdarda tüp bebek düşünüyorum ama anestezi olmadan transfer yaptıramıyorum çok korkuyorum, daha önce dış gebelik geçirmiştim, alttan muayene bile travmam olarak kaldı, aşırı stres oluyorum, burada transfer zamanı anestezi veriyorlar mı, bilginiz var mı acaba
Çok güzel haberler alırsınız inşallahMerhabalar. Benim transferim bugün oldu ama anestesiz yapıldı. Benim de fobimdi ama muayene süresince alışılıyor bence çatala. Eğer konuşulursa belki anestezi kullanabilirler. Doktorlar ve personel çok anlayışlı
1 buçuk sene önce özelde aynı bu şekilde yaptırdım, anestezi değilde sedasyon veriyorlar, yarı uyku hali, transferim bu şekilde yapılmıştı, stres bizim için daha zararlıKısa süre içerisinde hem yumurta toplama da hem transferde anestezi vermeyi kabul edeceklerini pek sanmıyorum. Ama bi konuşup şansınızı denersiniz.
Ben normalde muayenelerde gayet rahattım fakat transferde biraz zorlandım yani kendimi kastığımı düşünmüyordum ama doktor sürekli uyardı bu kadar kasarsan işlem basarılı olmaz rahat bırak vs diye buna ragmen bana anestezi uygulanmadı mesela
Çok teşekkür ederimÇok güzel haberler alırsınız inşallahresmen korkulu rüyam, muayenelerde bi problemim yok ama spekulum olayı beni aşırı geriyor teşekkür ederim, gittiğimde konuşucam inşallah
İnşallah, çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederimTravmatik bir durum olduğu için bir çare bulunur diye umuyorum. Umarım siz de en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
Merhaba.Runam Merhaba Nasılsınız, bebiş nasıl?
Ben de çok şükür transferimi oldum. Kan testini yine tüp bebek merkezinde yaptırabiliyor muyuz? Bana tarih verip şu gün yaptırıp mail ile gönder denildi.
Sağlık ocağı hem yer olarak bana ters hem de bir gün sonraya sonuç almayı bekleyecek sabrım yokTüp bebek merkezinde yaptırabilmek benim için daha iyi olur.
En güzel, en tatlı kısımlarMerhaba.
İyidir inşallah diye düşünüyorumyarın doktora gidecegiz
Bana kan ver dedikleri gün biri pazardı oranın acilinde verdim. Normalde beta hcg acil bi durum değil vs diyorlar ben burada tüp bebek tedavisi gördüm verebileceğim söylendi deyince aldılar kan. İkinciyi de mecburen aynı yerde vermek gerekiyor tüp bebek merkezinde giriş yaptılar polikinlik kısmında kan vermiştim. Verebilirsiniz diye düşünüyorum. Bazen yogun olduklarında aile hekiminizde halletseydiniz falan diyebiliyorlar amaarayıp randevu alın sıkıntı olmasın size.
Sizin kan gününüz ne zaman?
Bu ara biraz zorlayıcı mide bulantısı ve kusmalar başladı yediğim sey en fazla yirmi dakika falan benle kalıyor ama olsunEn güzel, en tatlı kısımlarUmarım hamileliğiniz de rahat, keyifle geçer
Benim kan günüm 31 Ekim Salı günü. O zamana kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorumEvde gebelik testi yapmayın dediler ama insan merak ediyor.
Hayır embriyoların durumuna göre karar veriliyor aslında. Bana 5. Gün embriyosu transfer edildi mesela.Varlığını bildikten sonra bunlara katlanılır gibi geliyor
Benim transferim 19unda oldu. 3. gün embriyosuydu. Sanırım Lütfi Kırdar'da 3. gün yapılıyor genelde gibi