- 15 Eylül 2023
- 371
- 282
-
- Konu Sahibi rosmari335
İnşallahŞu an güzel gidiyor umarım sizinki gibi güzel sonuçlanır benim desize bir şey sormak istiyorum. gonalf 300, pergoveris 150 verildi bana. Bu iğneleri aynı tarafa mı vuracağım farklı taraflara mı? Bilginiz var mı?
Merhaba. Eğer adetli giderseniz işiniz bi tık daha hızlı ilerler cünkü tüm evraklarınız tam olsa bile adetliykende muayene etmek istiyorlar. Adetin 2. Veya 3. Günü hem muayene edip hem kan tahlili alıyorlar.Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım Kartal Lütfi kırdar da ilk görüşmeye gittiğimizde adetlimi olmamız gerekiyor hangi testleri istiyorlar yardımcı olurmusunuz
Adetime 1 gün kalaya randevu aldım daha öncesinde 1 kere aşılama yaptırmıştım Zeynep kamil de ama tutmadı 2019 da yaptırdığım için testleri yeniden isterler diye düşünüyorum. Hsg yi nerde çektirdiniz istediler iMerhaba. Eğer adetli giderseniz işiniz bi tık daha hızlı ilerler cünkü tüm evraklarınız tam olsa bile adetliykende muayene etmek istiyorlar. Adetin 2. Veya 3. Günü hem muayene edip hem kan tahlili alıyorlar.
Fakat daha önce hiç bir yerde tedaviye başlamadıysanız direk tüp bebek yapmayabilirler. Adetinize daha cok varsa da vakit kaybetmeden gidip hem muayene hem bilg alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederimÖnce infertilite bölümüne gidiyorsunuz. Size yapılması gereken tetkikleri söylüyor. Hormon tahlilini yanılmıyorsam adetin 3. günü veriyorsunuz. Onları yaptırdıktan sonra sonuçları önce infertiliteye sonra tüp bebek merkezine götürüyorsunuz. Orada ilk muayeneyi adetin ikinci günü yapıyorlar ve iğneleri veriyorlar. Böylece süreç başlıyor
Evet dediginiz tarih eskide kalmış o yuzden bi çok seyi yeniden isteyebilirler.Adetime 1 gün kalaya randevu aldım daha öncesinde 1 kere aşılama yaptırmıştım Zeynep kamil de ama tutmadı 2019 da yaptırdığım için testleri yeniden isterler diye düşünüyorum. Hsg yi nerde çektirdiniz istediler i
Çok teşekkür ederimEvet dediginiz tarih eskide kalmış o yuzden bi çok seyi yeniden isteyebilirler.
Ben fatihte hekimoğlu görüntüleme merkezi var orada cektirmiştim. Normalde korkuyordum anestezili yaptırmak istiyordum ama fiyatlar asırı yuksek geldi burası anestezisiz olacak ama canının yanmayacak cihazımız iyi model falan diye ikna etmişti gerçektende bir sıkıntı yasamamıştım ve o zaman piyasaya göre cok uygun fiyatlıydı 600 lira ödemiştim
Ben hsgyi zeynep kamilde yaptırdım. Çok korkarak gitmiştim ancak doktor mu hemşir mi görevini bilmediğim işlemi yapan beyefendi o kadar anlayışlı nezaketli biriydi ki sürecin tüm ayrıntılarını yaparken paylaşarak rahatlatarak işlemi yaptı ve öyle ağrı sızı olmadı. İşlem bittiğinde bu kadar mı dedim ve ağlamaya başladım. Günlerce o kadar korkmuştum ki böyle sancısız bitmesi çok şaşırtmıştı etmişti beni. Sağ olsun o beyefendi umarım çok mutlu yaşar.
Raporlu olursanız fiyat ilk deneme için 10.499 ama dondurma çözdürme gibi işlemler olursa artıyor dediler. İlaçlar da yüzde 20 ödemeli yanılmıyorsam. Sanıyorum ilaçlar da tüp bebek ücreti kadar tutacak
Ben hsgyi zeynep kamilde yaptırdım. Çok korkarak gitmiştim ancak doktor mu hemşir mi görevini bilmediğim işlemi yapan beyefendi o kadar anlayışlı nezaketli biriydi ki sürecin tüm ayrıntılarını yaparken paylaşarak rahatlatarak işlemi yaptı ve öyle ağrı sızı olmadı. İşlem bittiğinde bu kadar mı dedim ve ağlamaya başladım. Günlerce o kadar korkmuştum ki böyle sancısız bitmesi çok şaşırtmıştı etmişti beni. Sağ olsun o beyefendi umarım çok mutlu yaşar.
Raporlu olursanız fiyat ilk deneme için 10.499 ama dondurma çözdürme gibi işlemler olursa artıyor dediler. İlaçlar da yüzde 20 ödemeli yanılmıyorsam. Sanıyorum ilaçlar da tüp bebek ücreti kadar tutacak gibi.
Hemen randevu alıyorsunuz mhrsden. Akşam dahi alabilirsiniz. Yalnız sadece sabah saatlerinde çekilebilir diye biliyorum. Lütfi kırdarda hsg yok ama muayene randevusunu soruyorsunuz çok beklememiştim ben. Rapor için şartlar var yaş, sgk, evlilik yılı vs ama detaylarını bilmiyorum.2019 yılında bende Zeynepkamilde çektirmiştim ama çok canım yanmıştı ama oradanda randevu bulmak çok zordu kaç ay bekleyenler olmuştu randevu için kartalda hemen randevu veriyorlar mı aceba bide canım Raporlu olursanız demişsinya nasıl bir rapor olması gerekiyor 14 sene sonra tüp bebeğe benim zorumla karar verdik çok tedirginim süreç konusunda hemen olsun bitsin istiyorum
Siz şuan ne aşamadasınızHemen randevu alıyorsunuz mhrsden. Akşam dahi alabilirsiniz. Yalnız sadece sabah saatlerinde çekilebilir diye biliyorum. Lütfi kırdarda hsg yok ama muayene randevusunu soruyorsunuz çok beklememiştim ben. Rapor için şartlar var yaş, sgk, evlilik yılı vs ama detaylarını bilmiyorum.Runam Hanım daha detaylı biliyor olabilir.
Merhaba teansfer aşamasında hangi ilaçları vermişlerdi acaba size?İnşallah
Ben de sadece ganol f kullanılmıştı dediginiz diğer ilacı kullanmadım. Ama yumurta büyütmede özellikle dikkat ediyordum bi gün sag bi gün sol taraftan yapmaya. Sizde ona göre ilerleyebilirsiniz. Birini sagdan yaptığınızda digerini soldan yapın, ertesi günde tam tersi ilerleyebilirsiniz.
Ama emin olamıyorsanız numara vermişlerdir size de arayıp hemşirelere sorabilirsiniz.
Merhaba. Parça parça o kadar cok ilaç kullandım ki hangisi hangi aşamadaydı tam hatırlayamayabilirim. Hala da kullanıyorum.Merhaba teansfer aşamasında hangi ilaçları vermişlerdi acaba size?
Birde yumurta toplamadan sonra 3 günlük bi antibiyotik kullanmıştım ama adını hatırlamıyorumMerhaba teansfer aşamasında hangi ilaçları vermişlerdi acaba size?
Transferin üstünden 19 gün geçti. Salı günü kese kontrolüne cagırdılarSiz şuan ne aşamadasınız
Çok teşekkür ederimBirde yumurta toplamadan sonra 3 günlük bi antibiyotik kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum