Lütfi Kırdar'da Tüp Bebek Tedavisi

Transferin üstünden 19 gün geçti. Salı günü kese kontrolüne cagırdılar
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın transfer aşamasından sonra nelere dikkat etmen söylendi daha önceleri 10 gün kalkmadan yatmak falan gerektiği söyleniyordu sizdende öyle oldumu

Merhaba arkadaşlar :)
Ben 4dışgebelik sonucu 2 tüpümüze kaybettim. Ardından 2018 yılı Zeynep kamilden rapor alıp özel hastanede tedavi oldum ve oğlum oldu çok şükür ama yumurta oluşmadığı için tek yumurta ile rabbime sonsuz şükür 5yaşına geldi oğlum. Bu sene 2. Çocuk düşünmeye başladım ve aynı hastanede mart ta bir denemem daha oldu ama bu kez olmadı daha sonra başka özel hastaneye karar verdim Pendik’te orada da Haziran da denedik yine olmadı. Transfer aşaması oluyor ama yumurta hep bir ikitane olduğu için dondurulmuşum hiç yok her defasında sıfır dan başlıyorum. Şimdi bu hastanenin çok övündüğünü gördüm adetimin 1. Günündeyim ve 3. Günümde yani Salı günü gitmek istiyorum. Randevu vs almadan doğrudan tüp bebek merkezine gidebilirmiyim zaten tüp bebek ten başka çarem yok, ve rapor hakkım yeniden var mı acaba bilen var mı ?

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın transfer aşamasından sonra nelere dikkat etmen söylendi daha önceleri 10 gün kalkmadan yatmak falan gerektiği söyleniyordu sizdende öyle oldumu
Amiin Allah razı olsun.
Hayır hiç öyle uzun yatmalarım olmadı. Hatta çalışıyorum rapor istediğimde mesleğimi sordu işin ağır bir iş değil ben istedigin gün kadar rapor yazarım ama aksine işe gitmen kafanı dağıtır ben gitmeni tavsiye ederim dedi. Sadece işlemin olduğu gün için rapor aldım sonrasında işe gittim.
Özellikle söylediği şeyde yatalak gibi yatıp işlerini etrafındakilere yaptırma dedi. Aksine biz hareket tavsiye ediyoruz rahimde kan akışı olması için dedi.
Bi yerlere uzanmadan eğilmeden ağır kaldırmadan yapabildiğim seyleri yapmaya çalıştım.
Yeme içme olarakta uzun zamandır dikkat ediyorum zaten paketli şeyler yememeye hazır şeyler tüketmemeye.
Kabız olmamaya dikkat et demişlerdi su bol tüket, kuru incir, yeşil yapraklı sebzeler, meyve tüket vs demişlerdi

Merhaba.
O hastaneye ilk defa gidecekseniz infetiliteden randevu almanız gerekiyor eger ki herseyiniz tamsa zaten direk tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar.
Ama bildiğim kadarıyla aynı evlilikten bir çocuğunuz olduysa sgk kapsamında tekrar tedevi olamıyorsunuz.
Sgk sartlarından biri de aynı evlilik içerisinde hiç çocuk sahibi olamamakta var

Çok iyi bu şekilde olması bende birine bağlı kalmaktan korkuyorum

Yumurta toplama günü rapor aldınız mı peki? Yumurta toplama transfer işleminden daha ağır diye okudum hep

Yumurta toplama günü rapor aldınız mı peki? Yumurta toplama transfer işleminden daha ağır diye okudum hep
Şöyleki bende o durumlar biraz karışık.
Asıl Doktorum kendini iyi hissedersen gidersin sana kalmış demişti.
Fakat yumurta toplama işlemini kendi doktorum degil diğer doktor yaptı, o risksiz de olsa cerrahi bi işlem ben gitmeni tavsiye etmiyorum dedi. Birde normalde yumurta toplandıktan sonra bazı kişilerde kanama olurmuş ama bende yumurtanın toplanma esnasında kanama gerçekleşmiş sızıntı şeklinde beklediğimiz bir durum değil demişti, hem dikiş atmak hem de tampon koymak zorunda kalmış. Öyle olunca hiç izin vermedi. Normalde müşahede bile iki üç saatlik oluyor öğlen 12 /1 gibi çıkarıyorlardı beni ekstra tutmuşlardı. Dört gibi cıkarttılar.
Fakat ben doktoru dinlemeyip iki saat dersim vardı derse gitmiştim. Biraz agrım oldu ama zaten agrı kesici falan ekstra vermişlerdi bana halledebildim işimi.

Çok teşekkür ederim yanıt için. Hep kafama takılan bir sorundu. Rapora hastalığın işlenmesini istemiyorum ben. O şekilde rapor verebilseler keşke. Ya da özel bir yerden rapor alacağım

Çok teşekkür ederim yanıt için. Hep kafama takılan bir sorundu. Rapora hastalığın işlenmesini istemiyorum ben. O şekilde rapor verebilseler keşke. Ya da özel bir yerden rapor alacağım
Rica ederim.
Transfer işleminde verdikleri rapora özellikle bakmıştım. Detay yazmıyordu. Sadece kadın hastaları ve doğum bölümü mührü doktor kaşesi vardı. İş görebilir göremez tarihi vs vardı.
Bende tüp bebek tedavisi gördüğümü söylememiştim o yüzden detay olmasını istemiyordum

Özele saygı duyulması çok iyi gerçekten umarım raporsuz atlatabilirim diyeyim yine de bu iğnelerin psikolojik etkileri oldu mu sizde de? Ben birkaç gündür daha hassaslaştım çünkü

Özele saygı duyulması çok iyi gerçekten umarım raporsuz atlatabilirim diyeyim yine de bu iğnelerin psikolojik etkileri oldu mu sizde de? Ben birkaç gündür daha hassaslaştım çünkü
Yani ben bu konularda hep hassastım o yüzden kıyaslayamıyorum pek ama hormon ilaçları kullandıklarımız çok normal hassaslaşmanız, sürecin kendisi de hassas zaten

Yani ben bu konularda hep hassastım o yüzden kıyaslayamıyorum pek ama hormon ilaçları kullandıklarımız çok normal hassaslaşmanız, sürecin kendisi de hassas zaten
Ben de duygusal iniş çıkışları olan biriyim ama bu birkaç gündür daha arttı gibi hiç takmayacağım şeyleri takıyorum gibi. Evet süreç çok hassas. Bir an önce tamamlarım da güzel sonuçlar gelir inşallah.
Yarın kese kontrolünüz vardı değil mi? Umarım bundan sonraki her aşamanız huzurla sevinç içinde geçer

Evet bu sabah gittim artık son gelişin dediler kese kontrolünü yaptılar kesesi oluşmuş henüz 10 bucuk milim civarında, kalp atışını dinletemedi yeni cihaz almadılar bana eski cihazım dedi doktorum bi on gün sonra da kalp atışını duymak için istediğin yere gidip takibine başlayabilirsin dedi. Amiin sagolun İnşallah sağlıkla devam eder bundan sonrası da.
Sizde de süreç kolaylıkla ilerler güzel sonuc elde edersiniz inşallah

Ne güzel anlattınız sizin adınıza çok sevindim Heyecanınız mutluluğunuz gülümsetti hayırlı olsun, her şeyin en güzeli olsun
Umarım, çok teşekkür ediyorum. Sizin başka bir başlıkta yazdıklarınız ile bu hastaneye cesaret etmiştim. Umarım ben de sizin gibi güzel haberler alabilirim çok yakında

Amiin çok sağolun. Darısı size olsun inşallah.
Yani bu sürece ben biraz umutsuz yaklaşıyordum pozitif olanları duydukça moralim daha iyi oluyordu. O yüzden neticeyi de soranlara direk söylüyorum belki içinde şüphe umutsuzluk varsa bi nebze de olsa rahatlar ferahlar diye.
Devlet hastanesi olunca insanlar hep çekinerek veya ön yargıyla yaklaşıyor ama burası için haksızlık olur bence
Son gidişimde yanlış anlamadıysam hastane çalışanlarından bile burada tedavi olan birine denk geldim.
O yüzden siz de olumlu düşünmeye çalışın öyle olsun inşallah

Çok mutlu oldum rabbim kalp atışını duymayıda bebişini görmeyide nasip etsin inşallah

Kızlar bende gittim bugün infertilite bölümüne kan tahlili smear testi falan verdim eve geldim erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı adetime 1 gün var ama kimyasal gebelikmi diye düşünüyorum 2 kez yaşadım çünki napsam bilemedim normal gebelikte smear testinin Bi zararı olmuş mudur

Çok stresli psikolojik anlamda çok yorucu bir dönem. İnsan böyle güzel haberler alınca kendisi kadar seviniyor Bence de çok ilgilililer dediğiniz gibi gelir gelmez tanıyorlar isminizle hitap ediyorlar.
Olumlu düşünmek istiyorum. Güzel dilekleriniz için teşekkürler

Gebelik testi yapacaktınız madem keşke daha öncesinde yapsaydınız içiniz rahat ederdi. Çok bi bilgim yok ama gebelik olsa da zarar vermemiştir heralde internette biraz bakındım da ama doktora sorsanız sizi daha net bilgilendirir.

Rica ederim ne demek. Umarım sizden de güzel haberleri alırız tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…