- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi birkibirki
Ayy.. başınız sağolsunn mekan cennet olsun ..evet evet ne olur dikkat bişe olmaz demeyin..kızlar sağolun annemin teyze kızıydı komada kendisi 3 çocuğu vefat etmiş.nolur dikkat edin
Allah razı olsunBaşınız sağ olsun.. 3 evlat.. off Boğazım düğümlendi.
bebekler daha geç etkileniyormuş karbonmonoksittenBizimde 10 yıl akadar önce bir komşumuz daha bir kaç aylık bebekleri ile bu hazin sonu yaşadılar. Anne baba Vefaat etti bebeğin beşiğinin üzerini kalın battaniye ile örttükleri içinmi bilemiyorum kurtuldu yavrucak kurtuldu ama anne baba diyemeden hem öksüz hem yetim kaldı . Allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm daha az önce sobadan şikayetçi bir bayana yazdım lodos var dikkatli olun diye.
amin canım dünden beri benim elim ayağım tutmuyor yaşayan napsın
Allah rahmet eğlesin, çok feci bir durum, çok üzüldüm
teyze kızı komadan çıkınca hele....
Allah'ım kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Hayırlısıyla sıralı ölüm nasip etsin
Aman tanrım, çok acı, çok....
Allah razı olsunAllah rahmet eylesın. Basınız sag olsun
Allah razı olsun canım elim ayağım tutmuyor aldığım oksijen akciğerime batıyor inan acıdanTatlım Allah rahmet eylesin. Cok uzuldum ya.
Rabbim sabir versin. Cok acı
durumun varsa hiç sobayla uğraşma arkadaşımHepsine allah rahmet eylesin bu lodos geldimi çok can alıp gidiyor ve olan yine garibanlara oluyor , dikkatli olmak gerek ben kömürlü ve sobalı evi çok severim ama eşim müsaade etmiyor kömür sobasına , çok pimpirikli birşey olur diye
Allah razı olsunBaşınız sağolsunuyarı içinde teşekkürler..
o kadar dikkatli bi kadındı ki dediler kardeşleri asla rüzgarları havada kömür atmazdı.acı daha büyüyor o dikkate başa bu gelinceYa bir karbonmonoksit alarmi kac lira? 20 lira mi 30 lira mi? giden canlara deger mi? Artik bu alarm yasayla zorunlu hale getirilsin.
Yangindan sobadan sundan bundan olmesin cocuklar.
Allah razı olsunAyy.. başınız sağolsunn mekan cennet olsun ..evet evet ne olur dikkat bişe olmaz demeyin..
Allah razı olsunAllahım rahmetini esirgemesin inşallah.
bu acının tarifi yoktur
Allah razı olsunhangi şehirde oldu bu olay?
Allah sabır versin.
Bu rüzgarda soba yakılır mı ahh ya.
daha yatmaya fırsatları olmamış sanırım üst başlarıyla oturma odasında bulmuşlarhepsi aynı odada mı yatıyorlardı ki
oof annemin evi sobalı hep korkarım bu zehirlenmelerden..
ama annem rüzgar varsa hemen söndürür sobayı
Allah sabır versin ailesineçok zor
Allah razı olsun canım elim ayağım tutmuyor aldığım oksijen akciğerime batıyor inan acıdan
Amin sadece dua edebiliyoruz Anne için çok zor çok acıVallahi üzülme diyemeyecegim canim. Cok aci bir olay çünkü. Dua etmekten baska hicbir sey gelmez elden. Allahim rahmetiyle kusatsin. Size de sabir versin canim..
Allah rahmet eylesinhanımlar evi sobalı olanlar lütfen sobanıza şu rüzgar bitinceye kadar kömür atmayın.gerekirse odunla elektrikle ısının.3can verdik bugün karbonmonoksite.yüreğim çıra gibi yanıyor.lütfen canınızı hiçe saymayın bi yorgan ya da battaniye daha örtünün lütfen
Allah razı olsunAllah rahmet eylesin(