lütfen

Keşke şu konuyu sabitleme gibi bir şey olsa da herkes görse.Soba kullanan çok ve risk o kadar yüksek ki..İzmirde bile aşırı bir rüzgar vardı bugün ve dün,istanbulu vs düşünemiyorum.Ne acı bir ölüm,en çok da o baba için.Çok üzüldüm çok..:KK61:

Keşke şu konuyu sabitleme gibi bir şey olsa da herkes görse.Soba kullanan çok ve risk o kadar yüksek ki..İzmirde bile aşırı bir rüzgar vardı bugün ve dün,istanbulu vs düşünemiyorum.Ne acı bir ölüm,en çok da o baba için.Çok üzüldüm çok..:KK61:
Bende bunu düşündüm konu sabitlense keşke.

Başınız sağolsun, Allah kalanlara sabır versin.

bütün türkiye de var rüzgar burdan yazarsam daha çok insan görür diye düşündüm

Bu ölümler nedense malesef engellenemiyor yaz oluca boğulmadan kışında soba zehirlenmesinden mutlaka ölüm haberleri oluyor , insanlar bence daha fazla bilinçlendirilmeli gerekirse tek tek evlere broşür bırakılmalı, herkesin evinde tv var haberler bas bas bağırıyor ama demekki yeterli değil halk hala bilinçsiz.

Bizimde 10 yıl akadar önce bir komşumuz daha bir kaç aylık bebekleri ile bu hazin sonu yaşadılar. Anne baba Vefaat etti bebeğin beşiğinin üzerini kalın battaniye ile örttükleri içinmi bilemiyorum kurtuldu yavrucak kurtuldu ama anne baba diyemeden hem öksüz hem yetim kaldı . Allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm daha az önce sobadan şikayetçi bir bayana yazdım lodos var dikkatli olun diye.

hanımlar evi sobalı olanlar lütfen sobanıza şu rüzgar bitinceye kadar kömür atmayın.gerekirse odunla elektrikle ısının.3can verdik bugün karbonmonoksite.yüreğim çıra gibi yanıyor.lütfen canınızı hiçe saymayın bi yorgan ya da battaniye daha örtünün lütfen
kızlar sağolun annemin teyze kızıydı komada kendisi 3 çocuğu vefat etmiş.nolur dikkat edin

:KK61::KK61::KK61:
Allah rahmet eğlesin, çok feci bir durum, çok üzüldüm
teyze kızı komadan çıkınca hele....
Allah'ım kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Hayırlısıyla sıralı ölüm nasip etsin

Aman tanrım, çok acı, çok....

Yaklasik 15yil once bende soba gazindan zehirlendim.sabah baygin bulmuslar.az daha bende olecektim.ne zaman butur hanberler duysam aklima onlarca kesitten olusan o gece ve olum aklima gelir.Olenlere Allahtan rahmet dilerim.
Acı filan oluyor mu hiç bir şey hissedilmiyor mu hatırlıyor musunuz ?

Tatlım Allah rahmet eylesin. Cok uzuldum ya.
Rabbim sabir versin. Cok acı :KK42:

bilgece geçenlerde okudum ama cevap yazacak fırsatım olmadı
okurken gözyaşlarımı tutamadım
çok acı şeyler şeyler yaşamışsın canım
biliyorum yeri burası değil ama, tutamadım kendimi
Allah sana, yengene ve ailene de sabırlar versin
baban ve abine de rahmet eğlesin...

bilgece geçenlerde okudum ama cevap yazacak fırsatım olmadı
okurken gözyaşlarımı tutamadım
çok acı şeyler şeyler yaşamışsın canım
biliyorum yeri burası değil ama, tutamadım kendimi
Allah sana, yengene ve ailene de sabırlar versin
baban ve abine de rahmet eğlesin...

Allah razi olsun. Cok teşekkür ederim. Cok sagol. Rabbim bütün olmuslerimize rahmet eylesin..

Hepsine allah rahmet eylesin bu lodos geldimi çok can alıp gidiyor ve olan yine garibanlara oluyor , dikkatli olmak gerek ben kömürlü ve sobalı evi çok severim ama eşim müsaade etmiyor kömür sobasına , çok pimpirikli birşey olur diye

Ya bir karbonmonoksit alarmi kac lira? 20 lira mi 30 lira mi? giden canlara deger mi? Artik bu alarm yasayla zorunlu hale getirilsin.
Yangindan sobadan sundan bundan olmesin cocuklar.

X