- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 33
-
- Konu Sahibi birkibirki
yoktu 3 tane çocuğu vardı
sağol canım Allah razı olsunbasın saolsun birkim...
ben düşünemiyorum bile aklımı kaçırmaktan korkuyorum kadıncağız yaşarsa gerçekten dua ya ve sabra ihtiyacı olacaksozun bittigi yer benim icin...
O kadinin bi tutanagi kalmamiski su andan sonra...
Allahim sen sabirlar ver, allahim nolur...
Allah razı olsunBaşınız sağolsun.
Bende bunu düşündüm konu sabitlense keşke.Keşke şu konuyu sabitleme gibi bir şey olsa da herkes görse.Soba kullanan çok ve risk o kadar yüksek ki..İzmirde bile aşırı bir rüzgar vardı bugün ve dün,istanbulu vs düşünemiyorum.Ne acı bir ölüm,en çok da o baba için.Çok üzüldüm çok..
bütün türkiye de var rüzgar burdan yazarsam daha çok insan görür diye düşündümKeşke şu konuyu sabitleme gibi bir şey olsa da herkes görse.Soba kullanan çok ve risk o kadar yüksek ki..İzmirde bile aşırı bir rüzgar vardı bugün ve dün,istanbulu vs düşünemiyorum.Ne acı bir ölüm,en çok da o baba için.Çok üzüldüm çok..
Allah razı olsun belki yöneticiler yapabiliyordur ne kadar çok kişi gördü o kadar iyi.insan başına gelmeyince anlayamıyor durumun vahametiniBende bunu düşündüm konu sabitlense keşke.
Başınız sağolsun, Allah kalanlara sabır versin.
hanımlar evi sobalı olanlar lütfen sobanıza şu rüzgar bitinceye kadar kömür atmayın.gerekirse odunla elektrikle ısının.3can verdik bugün karbonmonoksite.yüreğim çıra gibi yanıyor.lütfen canınızı hiçe saymayın bi yorgan ya da battaniye daha örtünün lütfen
kızlar sağolun annemin teyze kızıydı komada kendisi 3 çocuğu vefat etmiş.nolur dikkat edin
Acı filan oluyor mu hiç bir şey hissedilmiyor mu hatırlıyor musunuz ?Yaklasik 15yil once bende soba gazindan zehirlendim.sabah baygin bulmuslar.az daha bende olecektim.ne zaman butur hanberler duysam aklima onlarca kesitten olusan o gece ve olum aklima gelir.Olenlere Allahtan rahmet dilerim.
Tatlım Allah rahmet eylesin. Cok uzuldum ya.
Rabbim sabir versin. Cok acı
bilgece geçenlerde okudum ama cevap yazacak fırsatım olmadı
okurken gözyaşlarımı tutamadım
çok acı şeyler şeyler yaşamışsın canım
biliyorum yeri burası değil ama, tutamadım kendimi
Allah sana, yengene ve ailene de sabırlar versin
baban ve abine de rahmet eğlesin...