- 11 Kasım 2014
- 275
- 325
- 37
-
- Konu Sahibi birkibirki
Dün tv de söyledi 3 cocuğu vefat etmiş eşi de uzakta calışıyormuş diye o mu yoksa..kızlar sağolun annemin teyze kızıydı komada kendisi 3 çocuğu vefat etmiş.nolur dikkat edin
sağolun evet o canımDün tv de söyledi 3 cocuğu vefat etmiş eşi de uzakta calışıyormuş diye o mu yoksa..
Başınız saolsun
Ben kadini suclamiyorum aman yanlis anlasilmasin. Allah sifa ve sabir versin kendisine.o kadar dikkatli bi kadındı ki dediler kardeşleri asla rüzgarları havada kömür atmazdı.acı daha büyüyor o dikkate başa bu gelince
Canım benim Allah rahmet eylesin tekrar, çok acı.hanımlar evi sobalı olanlar lütfen sobanıza şu rüzgar bitinceye kadar kömür atmayın.gerekirse odunla elektrikle ısının.3can verdik bugün karbonmonoksite.yüreğim çıra gibi yanıyor.lütfen canınızı hiçe saymayın bi yorgan ya da battaniye daha örtünün lütfen
Basin sag olsun guzelim keske boyle durumlar olmasa , hassasiyetin icin tesekkur ederizkızlar sağolun annemin teyze kızıydı komada kendisi 3 çocuğu vefat etmiş.nolur dikkat edin
haklısın aslında birçok kişinin o alarmlardan haberi bile yokBen kadini suclamiyorum aman yanlis anlasilmasin. Allah sifa ve sabir versin kendisine.
Nasil bir aci yasayacagini dusununce insanin kalbi sıkısıyor.
Ulkemizde malesef bu alarmlar yayginlasmadi ona kiziyorum sadece.
sağolunbaşınız sagolsun
Allah razı olsun canımCanım benim Allah rahmet eylesin tekrar, çok acı.
Allah kimseye yaşatmasın, biraz tedbirli olmakta fayda var şu günlerde.
evet o sağolunAfyondaki olay mı yoksaçok üzüldüm Allah rahmet eylesin
sağol canım hayırlısıyla lodos mu ne bi biteydi başka ocaklara ateş düşmedenBasin sag olsun guzelim keske boyle durumlar olmasa , hassasiyetin icin tesekkur ederiz
sağolun Allah razı olsunbaşınız sağolsun Allah kalanlara sabır selamet versin...
sağolunBaşınız sağolsun.