- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- Konu Sahibi birkibirki
Allah razı olsunAllah rahmet eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunAllah rahmet eylesin
Basin sag olsun Allah sabrini versin soba oyle tehlikeli ki herkes cok dikkatli olsunkızlar sağolun annemin teyze kızıydı komada kendisi 3 çocuğu vefat etmiş.nolur dikkat edin
Allah razı olsun canımBasin sag olsun Allah sabrini versin soba oyle tehlikeli ki herkes cok dikkatli olsun
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun canim
Hafifler mi hic 3yavru.. Allahim sen yardim etAllah razı olsun canım.Anne kurtulsa çocukları artık yok durumu düşünmek bile istemiyorum.
nasıl teselli edilir o anne ne denir de acısı hafifletilir.
ya da hafifler mi
Allah razı olsun canım.Anne kurtulsa çocukları artık yok durumu düşünmek bile istemiyorum.
nasıl teselli edilir o anne ne denir de acısı hafifletilir.
ya da hafifler mi
düşünemiyorum bile. o annenin yerine kendimi koyup düşünsem aklımı oynatırım kabustan bile beterHafifler mi hic 3yavru.. Allahim sen yardim et
17,15,10 kocamanlardı artık.Allah ım pırıl pırıl herkes imrenirdi çocukların huyuna suyunaInsallah kurtulur cumlesini yazarken bende farkettim bunu..
durgunlastim..
Nasil avutulurki bi anne?
3 cocugu birden.
Yaslari kacti cocuklarinin??
Allahim sen yardim et17,15,10 kocamanlardı artık.Allah ım pırıl pırıl herkes imrenirdi çocukların huyuna suyuna
Ben ciddi olumden dondum.tum gece sobali odada kapikapali sekilde.yataktan yuvarlanmam kapiya ulasmak icin surunmeye calismam.daha anlatamadigim baska seyler..hastanede gozlerimmi acmistim.Allah vermesin cok zor yavas yavas olmek.birinin dedigi gibi oyle guzel ölünmüyor!Allah razı olsun.ben de zehirlenmiştim aslında yaklaşık 10 yıl önce ama başında farkettik olayı bayılmadan falan sarmısaklı ayranla kurtulmuştum
Allahim sen yardim et
Cok korkunç cok
baba da perişan 3 evlat hayat arkadaşın sabaha hiç bişey yok kalmamışbasiniz sagolsun cok zor yaa uc tane can gitmis anne nin yardimcisi olsun Rabbim
peki ya baba oda perisandir cok uzuldum yaaa
size de geçmiş olsun o zehir içerden öyle ha deyince de çıkmıyorBen ciddi olumden dondum.tum gece sobali odada kapikapali sekilde.yataktan yuvarlanmam kapiya ulasmak icin surunmeye calismam.daha anlatamadigim baska seyler..hastanede gozlerimmi acmistim.Allah vermesin cok zor yavas yavas olmek.birinin dedigi gibi oyle guzel ölünmüyor!
17,15,10 kocamanlardı artık.Allah ım pırıl pırıl herkes imrenirdi çocukların huyuna suyuna
yoktu 3 tane çocuğu vardıoff.. ne diycegimi bilemiyorum ben ya.
Allahim hakkinda hayirlisini versin o kadinin.
Binlerce yuzbinlerce sabir.
Baska cocuklari varmiydi peki?