- Konu Sahibi kendidebilmiyor
-
Bekliycekisn kardes adama hep ben sana kirildim debmezki sonucta calisan birisi anladigim kadariyla bide ogretmen o cocuk sesleri onun kafasini yeterince agritiyordur bende ogretmenim ve cocuklar insanin kafasina gryor insan okuldan cikinca huzur istiyor biride bana hep ben oina kirildim buna kirildim dese bende aman kirildiysan kiril napiyim deyip cekilirim koseye birak ascik adami
Hahhahh yıkıldımAy ben de ayar olurum oyle mal gibi yok konusmak istemiyorum yok yanlis anlamissin yok bunda kirilacak bisey yok diyen erkeklere
Be gerizekali ben herseyi totomdan mi uyduruyorum,arti sen bilirkisi misin de senin dedigin her daim gecerli benim dediklerim yanlis?
Is bittide ben dertli gelin olarak kaldimsen naptın hala nick aynıBitti mi o iş..
Is bittide ben dertli gelin olarak kaldim
Insallah saol cnmneyseki ne dert kalmış ne o manyakların gelin olma durumu ,ucuz kurtuldun ben sana diyimBundan sonra iyi olur inşallah ..
evet tanıyordum kızlar... mesela calısıyoruz ikimizde konusabilecegimiz tek zaman öğle aramız dun ben bi şekilde zaman ayarladm öğle arası bile işim varken aradım 2 defa acmadı. yarım saat sonra dersi baslıcagızaman konustugumuzda sesszde kalmıs dedi. cocuklara cop toplatıyormus işi varmıs bakamamıs. bende dedim ki acmaman diil konustugumz tek zaman öğle arasında bakmamıs olman beni üzüyor. aklına gelmedimmi acaba bu napıo diye dedim o işini yaparken 2 sanie arıyamaz mıydın diince olay oldu. ben ona hesap sormusum telefon acılmadı die. su bu...... kucuk seylerden sorun cıkartıyormusum. neyse aksam geldik eve ben yemek yaptm birlkte yerız die hıcbısı yok konu acıldı gene kavga.. tekrar anlatmaya calıstım kırıldıgımı tatlı tatlı sonraa suan konusmak istemiorm dedi gitti yan odaya sabah oldu gene gttim az önce bak kırıldm dıorum daha nasıl soylennır die sımdı sırası degil dedi. ben artık napıyım ?
koç burcu cnmAlakasiz olacak belki ama eşiniz aslan burcumu:)
Sıkılmış gibi davranıyo sanki böyle şeyleride fırsatmı biliyo ne iyisi mi sen küsme ona sıvıyağ olma fırsatını verme konu sahibi,alla alla nrden böle yapıo olabilir kırılcak şeyde acaba gerçekten kırıldımı. yada konuşmamak için kaçıo evlenmeden önce bilniomuydun kocanı?
olsun kuzum mühim deilllSıkılmış gibi davranıyo sanki böyle şeyleride fırsatmı biliyo ne iyisi mi sen küsme ona sıvıyağ olma fırsatını verme konu sahibi,-TubiSh- tuba cım seni alıntıladım ama...
evet tanıyordum kızlar... mesela calısıyoruz ikimizde konusabilecegimiz tek zaman öğle aramız dun ben bi şekilde zaman ayarladm öğle arası bile işim varken aradım 2 defa acmadı. yarım saat sonra dersi baslıcagızaman konustugumuzda sesszde kalmıs dedi. cocuklara cop toplatıyormus işi varmıs bakamamıs. bende dedim ki acmaman diil konustugumz tek zaman öğle arasında bakmamıs olman beni üzüyor. aklına gelmedimmi acaba bu napıo diye dedim o işini yaparken 2 sanie arıyamaz mıydın diince olay oldu. ben ona hesap sormusum telefon acılmadı die. su bu...... kucuk seylerden sorun cıkartıyormusum. neyse aksam geldik eve ben yemek yaptm birlkte yerız die hıcbısı yok konu acıldı gene kavga.. tekrar anlatmaya calıstım kırıldıgımı tatlı tatlı sonraa suan konusmak istemiorm dedi gitti yan odaya sabah oldu gene gttim az önce bak kırıldm dıorum daha nasıl soylennır die sımdı sırası degil dedi. ben artık napıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?