lütfen yorum !!!

erkekler bizim gibi düşünmüyorlar,yani gün içinde aramak yerine nasılsa akşam eve gidicem diyorlar çoğu zaman...benim de zaman zaman eşime kırıldığım anlar oluyor,ama ben o an hiç bir şey demem,sonra yeri geldiyi zaman sen şöyle yaptın,ben kırıldım derim,üstünden zaman geçtiyi için de rahat konuşup halledebiliyoruz(utandırdığım bile olmuştur),bence dene,belki faydası olur...ALLAH yar ve yardımcın olsun!

sen naptın hala nick aynı Bitti mi o iş..

bendede var ondan,bide haklıymış gibi üste çıkmaya çalışır her durumda kendisi bir formülünü varsa banada söyleyin...

Hahhahh yıkıldım

O erkek ben kadınım ben okurken bunaldım

Askeriyede nöbet mi bu her gün belli saatte tel ile konuşmak niye bakmadın diye kızmak

Germeyin kendinizi de eşinizi de

Aklına gelmeyebilir yani zaten işi varmış

Ben saatin kaç olduğunu bile unutuyorum arada öğlen yemeği bile geçip gidiyor

alla alla nrden böle yapıo olabilir kırılcak şeyde acaba gerçekten kırıldımı. yada konuşmamak için kaçıo evlenmeden önce bilniomuydun kocanı?
Sıkılmış gibi davranıyo sanki böyle şeyleride fırsatmı biliyo ne iyisi mi sen küsme ona sıvıyağ olma fırsatını verme konu sahibi, -TubiSh- tuba cım seni alıntıladım ama...

Biraz da sen kendini geriye çeksen ?

erkekler arasında çok yaygın bir davranış biçimi.
genelde oturmuş, kaybetme korkusu duymadıkları, sevildiklerinin farkında olup garanti gördükleri ilişkilerinde böyle davranıyorlar.çözüm genelde kadının da kendini ciddi ciddi geri çekmesi olarak görülür.
Tabi bunu başarabilmek önemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…