• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yorum !!!

erkekler bizim gibi düşünmüyorlar,yani gün içinde aramak yerine nasılsa akşam eve gidicem diyorlar çoğu zaman...benim de zaman zaman eşime kırıldığım anlar oluyor,ama ben o an hiç bir şey demem,sonra yeri geldiyi zaman sen şöyle yaptın,ben kırıldım derim,üstünden zaman geçtiyi için de rahat konuşup halledebiliyoruz(utandırdığım bile olmuştur:oops:),bence dene,belki faydası olur...ALLAH yar ve yardımcın olsun!

Bekliycekisn kardes adama hep ben sana kirildim debmezki sonucta calisan birisi anladigim kadariyla bide ogretmen o cocuk sesleri onun kafasini yeterince agritiyordur bende ogretmenim ve cocuklar insanin kafasina gryor insan okuldan cikinca huzur istiyor biride bana hep ben oina kirildim buna kirildim dese bende aman kirildiysan kiril napiyim deyip cekilirim koseye birak ascik adami

sen naptın hala nick aynı ;) Bitti mi o iş..

bendede var ondan,bide haklıymış gibi üste çıkmaya çalışır her durumda kendisi bir formülünü varsa banada söyleyin...

evet tanıyordum kızlar... mesela calısıyoruz ikimizde konusabilecegimiz tek zaman öğle aramız dun ben bi şekilde zaman ayarladm öğle arası bile işim varken aradım 2 defa acmadı. yarım saat sonra dersi baslıcagızaman konustugumuzda sesszde kalmıs dedi. cocuklara cop toplatıyormus işi varmıs bakamamıs. bende dedim ki acmaman diil konustugumz tek zaman öğle arasında bakmamıs olman beni üzüyor. aklına gelmedimmi acaba bu napıo diye dedim o işini yaparken 2 sanie arıyamaz mıydın diince olay oldu. ben ona hesap sormusum telefon acılmadı die. su bu...... kucuk seylerden sorun cıkartıyormusum. neyse aksam geldik eve ben yemek yaptm birlkte yerız die hıcbısı yok konu acıldı gene kavga.. tekrar anlatmaya calıstım kırıldıgımı tatlı tatlı sonraa suan konusmak istemiorm dedi gitti yan odaya sabah oldu gene gttim az önce bak kırıldm dıorum daha nasıl soylennır die sımdı sırası degil dedi. ben artık napıyım ?

O erkek ben kadınım ben okurken bunaldım

Askeriyede nöbet mi bu her gün belli saatte tel ile konuşmak niye bakmadın diye kızmak

Germeyin kendinizi de eşinizi de

Aklına gelmeyebilir yani zaten işi varmış

Ben saatin kaç olduğunu bile unutuyorum arada öğlen yemeği bile geçip gidiyor

alla alla nrden böle yapıo olabilir kırılcak şeyde acaba gerçekten kırıldımı. yada konuşmamak için kaçıo evlenmeden önce bilniomuydun kocanı?
Sıkılmış gibi davranıyo sanki böyle şeyleride fırsatmı biliyo ne iyisi mi sen küsme ona sıvıyağ olma fırsatını verme konu sahibi, -TubiSh- -TubiSh- tuba cım seni alıntıladım ama...

evet tanıyordum kızlar... mesela calısıyoruz ikimizde konusabilecegimiz tek zaman öğle aramız dun ben bi şekilde zaman ayarladm öğle arası bile işim varken aradım 2 defa acmadı. yarım saat sonra dersi baslıcagızaman konustugumuzda sesszde kalmıs dedi. cocuklara cop toplatıyormus işi varmıs bakamamıs. bende dedim ki acmaman diil konustugumz tek zaman öğle arasında bakmamıs olman beni üzüyor. aklına gelmedimmi acaba bu napıo diye dedim o işini yaparken 2 sanie arıyamaz mıydın diince olay oldu. ben ona hesap sormusum telefon acılmadı die. su bu...... kucuk seylerden sorun cıkartıyormusum. neyse aksam geldik eve ben yemek yaptm birlkte yerız die hıcbısı yok konu acıldı gene kavga.. tekrar anlatmaya calıstım kırıldıgımı tatlı tatlı sonraa suan konusmak istemiorm dedi gitti yan odaya sabah oldu gene gttim az önce bak kırıldm dıorum daha nasıl soylennır die sımdı sırası degil dedi. ben artık napıyım ?

Biraz da sen kendini geriye çeksen ?

erkekler arasında çok yaygın bir davranış biçimi.
genelde oturmuş, kaybetme korkusu duymadıkları, sevildiklerinin farkında olup garanti gördükleri ilişkilerinde böyle davranıyorlar.çözüm genelde kadının da kendini ciddi ciddi geri çekmesi olarak görülür.
Tabi bunu başarabilmek önemli olan.

Back