• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Kizlar yapamicam aldiramicam galiba ben....:(

kısssss çok sevindim. bak adına yakışır bişey yaptın işte. cok güzel ve iyi bir anne olacaksın sen. bebişinin resimlerini burdan hep beraber göreceğiz. hiç korkma nası anne olurum die. Allah ona bakabilme kabiliyetini de verecek rızkını da verecek. canım cidden cok sevindim Şeniz

çiçek naptın canım. son durumun nasıl. doktora ne zaman gideceksin. istersen bi kan tahlili yaptır

çiçek naptın canım. son durumun nasıl. doktora ne zaman gideceksin. istersen bi kan tahlili yaptır

gidecem canim pazartesiye randevu aldim doktora malesef burda istedgimiz an hastaneye gidip tahlil yaptiraiyoruz yoksa yarin direk giderdim ama olmuyo artik pazartesiyi beklicem canim simdide korkuyorum artik istiyorum ya bisey olmamistir dimi bebege zarar vermemisimdir dimi ??

ay canım benim ya. zarar vermemişsindir tabikide. o cok güvenli bir yerde.beslenmene dikkat et. sen bol bol güzel besinler ye ki miniğinde keyiflensin. ben heycanlandım bak şimdi senin adına. ben de 2 kere hamilelik yasadım. birisi 7 haftalıkken düştü. diğeride dış gebelikti. ilkinde ultrasonda kesesini görmüştüm. nası güzel bir duygu anlatamam. kalp atışlarını hiç göremedim ama :( eminimki müthiş bişeydir. düşünsene pıt pıt atıo ekranda

ay canım benim ya. zarar vermemişsindir tabikide. o cok güvenli bir yerde.beslenmene dikkat et. sen bol bol güzel besinler ye ki miniğinde keyiflensin. ben heycanlandım bak şimdi senin adına. ben de 2 kere hamilelik yasadım. birisi 7 haftalıkken düştü. diğeride dış gebelikti. ilkinde ultrasonda kesesini görmüştüm. nası güzel bir duygu anlatamam. kalp atışlarını hiç göremedim ama :( eminimki müthiş bişeydir. düşünsene pıt pıt atıo ekranda

cok heycanliyim biliyormusun kalbim yerinden cikacakmis gibi suan dune kadar istemiyordum ama dusundukce heycanlaniyorum cok degisik bir duygu bu yani dunki dusncelerimi tamammen birtarafa biraktim dusunmuyorum hic..

insallah seninde biran once olur canim

afferim sana. artık kendine cok dikkat etmelisin. tadını cıkar. göbüş büyüsün daha heyecan dolu olacaktır. düşünsene sen güzel birşey yediğinde bile içinde kıpırdanıyormuş. seni duyuyor dinliyor. süper birşey. Rabbimin biz kadınlara verdiği en güzel hediye bu

Bugünden itibaren bi şeker tuz kavanozu alıyorsun eline ki her evde mevcuttur
Hergün o kavanoza 3-5 ne varsa elinde bozuk bütün farketmez atıyorsun
Bebeğe yatırım. Bezine mamasına katkısı olur
Ama ellemek yok kavanozu zemuszemus
Bizde patik yelek başlarız örmeye :hulya:

Bugünden itibaren bi şeker tuz kavanozu alıyorsun eline ki her evde mevcuttur
Hergün o kavanoza 3-5 ne varsa elinde bozuk bütün farketmez atıyorsun
Bebeğe yatırım. Bezine mamasına katkısı olur
Ama ellemek yok kavanozu zemuszemus
Bizde patik yelek başlarız örmeye :hulya:

biriktirecem zaten aklimda bu o para ile de ona ciciler alirim :)
patik yelek bak beklerim posta ile gondermeni :D
orecekmisin gercekten :D

afferim sana. artık kendine cok dikkat etmelisin. tadını cıkar. göbüş büyüsün daha heyecan dolu olacaktır. düşünsene sen güzel birşey yediğinde bile içinde kıpırdanıyormuş. seni duyuyor dinliyor. süper birşey. Rabbimin biz kadınlara verdiği en güzel hediye bu

dikkat edecem canim bugunden sonra bakalim once bi doktora gitmeliyim hala inanamiyorum cunku doktordan duymaliyimn

ARKADASLARR CVPLARINIZI BEKLıORUM..1 KASIMDA NISANLIMLA ilişkide bulunduk.adetım 1 hafta önce bitmişti.bugun ayın 13 ü we ben hala adet görmedım..sizce hamılelık olmus olabilirmi?norlewo kullanan herkeste 1 hfta en gecte 10 gun snra adet görulmus bende olmadı..sizce sebebı nedır

ARKADASLARR CVPLARINIZI BEKLİORUM..1 KASIMDA NISANLIMLA ilişkide bulunduk.adetım 1 hafta önce bitmişti.bugun ayın 13 ü we ben hala adet görmedım..sizce hamılelık olmus olabilirmi?norlewo kullanan herkeste 1 hfta en gecte 10 gun snra adet görulmus bende olmadı..sizce sebebı nedır

En dogrusu bir test almak degilmi canim gebelik testi al olmadi kan testi yaptir hastanede

Back