• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz ?

canım bak içinde tuhaf bir his olduğunu kendi ağzınla söylüyorsun. daha ufacıkken bile bi his seni allak bullak edebiliyor. işte bu annelik ve henüz cok basındasın. sana yemin edebilirim onu kucağına aldığında cok ama coook seveceksin. iyi düşün olur mu buyrunnnnnnnnn

dusunuyorum canim dusunmezmiyimm karar vermeden once bikac gun dusunsem iyi olur herhalde daha dun ogrendim cunku hala inanamiyorum saskinim

yaz buraya mutlaka yarın öbür gün de yaz. duyguların umarım değişecektir. beraber konusalım karsılıklı belki seversin o miniği ok? :CüvCüv:

P.sin v.ya girmesi yeterli hamile kalmak için
Doktorum söylemişti bana o yüzden korunmaya devam etmişim
Az yada çok girmesi yeterli
ıhtimal düşüyor ama risk oluyor
Diğer konuya gelince gerçekten iyi düşün ve eşinle birlikte karar ver
Aile büyüklerini işin içine sokmayın
Hayatları boyunca unutmazlar

ben norlevo içmiştim ve 3 ay adet olmamıştım..sonunda eylülde adet oldum..hamile değildim yani ama yaklaşık 10 gün önce 2 kaza atlattım.)) ee umarım değilimdir..ne diyim..zaten doktor hormon testine baktı ve diane35 verdi..ama kullanmadım..bu adet olduğumda kullanmaya başlayacağım..diyorum ki nasıl olsa hormonlar bozuk:) hamile kalmam..ona güveniyorum kafamçokkarıştı
ama geçen gün çok kötü oldum..şiddetli başağrısı ve mide bulantısı vardı..sobayı kapatık uyumuştum...eşim geldi burası tuaf kokuyor dedi..ee bende bakıyorum etrafta duman falan yok ama öyle böyle değil..kustum sonra..dünde hafif bulandı midem..buğünde hafif bulanıyor kafamçokkarıştı bilmiyorum artık ama ben sobadan zehirlendim herhalde...hamile olupta midesi bulanan biliyorum da mide bulantısı ile başı ağrıyanı bilmiyorum akannehir
yok canım değilimdir..nasıl olsa hormonlar bozuk...fsh 9 çıktı lh ise 22 çıktı da

ben seni 8-9 aylık hamile diye hatırlıyorum. başkasıyla karıştırdım heralde.

P.sin v.ya girmesi yeterli hamile kalmak için
Doktorum söylemişti bana o yüzden korunmaya devam etmişim
Az yada çok girmesi yeterli
İhtimal düşüyor ama risk oluyor
Diğer konuya gelince gerçekten iyi düşün ve eşinle birlikte karar ver
Aile büyüklerini işin içine sokmayın
Hayatları boyunca unutmazlar

esim zaten karsi cikiyor anlatmama annemle paylasmak istiyroum cunku bu yasima kadar herseyimi onlarla paylastim benim galiba bir sorum daha var oda ailemden yanlarindan ayrilmaya alisamadigim hala kendimi annemin babamin kucuk kizi olarak hissediyorum onlarda iken eve gelirken kendimi cok kotu hissettigimi farkediyorum belkide sorunum budyr baska seyleri bahane ediyorumdur bilmiyorum...

tam ilişkiye grirmedim diyosun ve içine boşalmadıysa gebelik olmaz.senn vücudunda olan belirtilerde adet belirtileri bence.sitresten geç kalmış olabilir

Zaten diğer sorun senin hala ailenden kopamıyor onların küçük kızı gibi hissetmenden kaynaklanıyor
ılk evlendiğim zaman okumadığım kitap kalmadı
Bi doktorla evire çevire herşeyi görüştüğüm için epey bilgi sahibi olmuştum
Ama unutma artık onların genç kızısın
Kendi evinin hanımısın
Önce bunu kabullenmen gerekiyor

Zaten diğer sorun senin hala ailenden kopamıyor onların küçük kızı gibi hissetmenden kaynaklanıyor
İlk evlendiğim zaman okumadığım kitap kalmadı
Bi doktorla evire çevire herşeyi görüştüğüm için epey bilgi sahibi olmuştum
Ama unutma artık onların genç kızısın
Kendi evinin hanımısın
Önce bunu kabullenmen gerekiyor

iste ben bunu yapamadim hala canim yani yeni yeni alisiyordum simdi bir bebek sahibi olmak korkutuyor beni yani borc filan bunlar galiba bahanem benim nasil kurtulabilirim ben bu duygudan ben zamanla olacak diye dusundum simdi bebek yani anne olmayi henuz kabullenemiyorum

Bi yerden başlamak zorundasın
Artık evlisin bi kocan evin var
Hatta benim gibi iki evim var artık sırtım yere gelmez diye düşün
Ben heryerde söylüyorum hem kocam hem babam var benden güçlüsü mü var diyorum
Belki bi bebek senin büyümene yardımcı olabilir

Bi yerden başlamak zorundasın
Artık evlisin bi kocan evin var
Hatta benim gibi iki evim var artık sırtım yere gelmez diye düşün
Ben heryerde söylüyorum hem kocam hem babam var benden güçlüsü mü var diyorum
Belki bi bebek senin büyümene yardımcı olabilir

yada tam tersi kendimi kotu hisssedip kotu bir anne olursam?
yani onu suclarsam dogduktan sonra off cok karisik kafam inan kendimi 13 gibi hissediyorum 23 yasindayim ama 13 gibiyim

senin hislerini anlıyorum çünkü aynılarını bende yaşıyorum.....bende korunmuyorum yani geri çekilme yöntemini kullnıyoruz ,sonra bizimde borçlarımız var ,bende kendimi hazır hissetmiyorum falan filan ama olaylara iyi yönünden bakmak lazım..yani beklemediğin bir zamanda böyle bişi başına gelmişse vardır bunda bir hikmet diye düşün..ben öyle düşünürdüm..sonuçta hayatta hiç bişi sebepsiz değildir...

Senden kötü anne olmaz merak etme
Hamurunda yok
Eğer kötü bi anne olacak olsan bu kadar düşünmez çabucak aldırırdın
Sende ona kolay kıyamıyorsun

Senden kötü anne olmaz merak etme
Hamurunda yok
Eğer kötü bi anne olacak olsan bu kadar düşünmez çabucak aldırırdın
Sende ona kolay kıyamıyorsun

kiyamiyorum tabiki sevdigimden ve benden bir parca suan bu dusuncelerimi hissediyormudur diyede korkuyorum yani dusunmemeye calisiyorum olmuyorda Allahim yardimci olsun bana ne diyim insallah yanlis bir karar vermem

senin hislerini anlıyorum çünkü aynılarını bende yaşıyorum.....bende korunmuyorum yani geri çekilme yöntemini kullnıyoruz ,sonra bizimde borçlarımız var ,bende kendimi hazır hissetmiyorum falan filan ama olaylara iyi yönünden bakmak lazım..yani beklemediğin bir zamanda böyle bişi başına gelmişse vardır bunda bir hikmet diye düşün..ben öyle düşünürdüm..sonuçta hayatta hiç bişi sebepsiz değildir...

dogru diyorsun esimde diyor allah istedigi icin oldu bu kaderimiz bizim diiyor ama iste suan belki mantikli dusunemiyorum birkac gun daha dusuneyim en eniyisi

Back