• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz ?

hayırlı olsun..yapcak bişi yok artık.)
borç kısmına gelince valla bizimde borcumuz olduğu için istemiyorum

ama bende 2 kaza atlattım:) ne diyim hamile değilimdir umarım:) ama olursam da aldırmam yani..mecbur doğuracaz..kocam da boşar zaten öyle bişi yapsam.)

bende esim asla kabul etmez diyordum ama o bile cok erken oldugunu kabul etti okadar cocuklara duskun biri kendisi ben tam tersi ama bilmiyorum ya cok durumdayim yani kararsizimm

arkadaşın dediği gibi çocuk yardımı yokmu orada
birde işsiz olsan bile devlet para falan veriyor diye biliyorum
iş bulmakta kolay diye biliyorum ben yurt dışında
gerçi almanyada isen orada şartlar biraz zorlaşmış ama mesela teyzem belçikada ,orada çocuk yarıdımı var ,çalışmasan bile devlet para veriyor,birde iş bulmak çok kolay

arkadaşın dediği gibi çocuk yardımı yokmu orada
birde işsiz olsan bile devlet para falan veriyor diye biliyorum
iş bulmakta kolay diye biliyorum ben yurt dışında
gerçi almanyada isen orada şartlar biraz zorlaşmış ama mesela teyzem belçikada ,orada çocuk yarıdımı var ,çalışmasan bile devlet para veriyor,birde iş bulmak çok kolay

canim is bulmak kolay hamileye is vermez kimse kolay kolay birde devlette okumus insana para vermiyor kolay kolay hele birde okumus egitimli aileye cocuk parasi ni unuttu issiz parasi veriyodur illa alirsin ac kalmazsin amaaa o para ile gecinebilirmisin bilemiyorum yetmez o para borc icinde olana 1100 euro para veriyo devlet isssiz maasi sigortan yemen icmen borcun kiran hersey bundan odeyeceksin vede cocugun masrafi bu para kime yeter canim ahhhh neyapacam ben yaa cok kotu hissediyorum kendimi

bence kesinlikle aldırma çocuğunu, o sana Allah'ın bir hediyesi , onu veren rızkını da verir, çocuğu aldırdıktan sonra hayatının 4 4 lük olacağını nerden biliyorsun ki, Rabbim isterse insanı bir anda darmadağın eder.. Bunu o küçücük yavruya mal etme lütfen ..Bu arada ben de bir çocuk aldırmıştım zamanında ama halaaa aklıma geldikçe çok üzülüyorum ..Allah beni affetsin ...

inanin benim icin karar vermesi zor bi durum yani bi yandan istiyorum ama o sorumluluk kaldirabilirmiyim bilmiyorum kafam cok karisik

nacizane tavsiyem
bence aldırma, az çok anlayabiliyorum ben de vajiyi tam atlatamadım ve ben de korunmayı bıraktım gibi nerdeyse. eskiden çok pimpirikliydim aman bişey olur diye...ben de şu an çocuk düşünmüyorum çünkü daha kendim alışamamışım bazı şeylere, 1.5 yıl oldu bu arada, daha oturtamamışım bazı şeyleri.
Ama Allah nasip ederse de ne güzel olur. çocuk bereketiyle gelir inşallah. birde hiç doğum yapmadan kürtaj olunması pek tavsiye edilmez bildiğim kadarıyla zaruri bir sebep yoksa düşük gibi.. biraz daha vakit geçtiğinde bu sefer sen istemeye başlayacaksın pişman da olabilirsin.
böylede düşünme, ilerde çoçoğun büyüdüğü zaman ben seni aldırmayı düşünüyodum demek zorunda kalmazsın, mutlu olmalısın, şükretmelisin, bencee....

Arkadaslar tam iliskiye girmeden hamile kalinirmi yaklasik 5 aylik evliyim ve iliskiye giremedigim korktugum icin dogum kontrol hapi veya baska yontemler kullanmadik korunmadik acikcasi gecen aya kadarda hep adet oldum bu ay 8 9 olmam gerekirdi aama gunum gecti bas donmesi halsizlik yorgunluk var uzerimde bikac gundur gogus agrilari ve ara ara giren karnima kramplar ozelikle oksurdugum zaman cok feci bir kramp giriyo sacma belki ama soracak kimsem yok. yani bir iki hafta evvel tam olmasada iliskiye girdik gibi oldu yani acik yazmam gerekirse tam p... girmedi ama yarisi bu sekilde hamile kalabilirmiyim korktugum kendimi SIKTigim icin hemen durduk ve ertesi gunu hapi kullandim test yaptim negatif ama sonrasinda yine aaz onceki yazdigim gibi ayni sekilde oldu bikac defa bu sekilde hamile kalinirmi????
kesinlikle hazir degilim ben bir bebek istemiyorum suan:(((

TEST YAPTIM ve hamileymisim......

benim anlamadığım... ben korktum hemen durduk diyosun yani eşin boşalmamış, üstüne ertesi gün hapı kullanmışsın ve hamilesin. bu nasıl iş?

benim anlamadığım... ben korktum hemen durduk diyosun yani eşin boşalmamış, üstüne ertesi gün hapı kullanmışsın ve hamilesin. bu nasıl iş?

ertesi gun hapi uzerine sadece bir kez daha deneme oldu ve ertesi gun hapini 48 saat sonra aldim ezcane demisti ise yaramaya bilir diye demekki yaramamis

neden doğum kontrol hapı yada kondom kullanmadınız..ertesi gün hapıda sürekli kullanılmaz

neden doğum kontrol hapı yada kondom kullanmadınız..ertesi gün hapıda sürekli kullanılmaz

canim hic bir zaman tam bir iliski olmadi o yuzden rahattim esim tam iliskiye girilmeden hamile kalinmaz sacmalama dedi ben kalinir dedim hic inanmadi bana ama binde bir ihtimal bizimi bulacak dedi ama buldu iste valla inan suan inanamiyrum bu durumda olduguma bukadar cahil olduguma yani insanlara derken basima geldi cikmazdayim ...

2,5 yıldır eşim ve ben bir bebek için çıldırıyoruz. yolda bir bebek görsem gözlerim doluyor. kokusunu burnumda hissediyorum. sen bunları hissetmiyorsun gayet normal. sana da kızmıyorum asla ama şuna lütfen inan : su anda çektiğin acı yani bebeği istememe acın ilerde hissedeceğin bebek özlemi acısından çok çoook daha hafif. ilk bebeğin ve aldırman cok riskli. bir daha olmama ihtimali bile seni gelecekte çok üzer buna eminim. kıyma o cana lütfen. sen ve eşin bu hayatta bir yer bulmuş karnınız doyuyorsa onunda mutlaka doyacaktır. her insan rızkıyla doğar. birkaç ay sonra karnın büyüyüp de onun hareketlerini içinde hissedince sen de onu seveceksin ve doğduğunda da iyiki dünyaya getirmişim diyeceksin. çünkü çocuklarını istemeyen bütün anneler bugüne kadar böle demiştir

2,5 yıldır eşim ve ben bir bebek için çıldırıyoruz. yolda bir bebek görsem gözlerim doluyor. kokusunu burnumda hissediyorum. sen bunları hissetmiyorsun gayet normal. sana da kızmıyorum asla ama şuna lütfen inan : su anda çektiğin acı yani bebeği istememe acın ilerde hissedeceğin bebek özlemi acısından çok çoook daha hafif. ilk bebeğin ve aldırman cok riskli. bir daha olmama ihtimali bile seni gelecekte çok üzer buna eminim. kıyma o cana lütfen. sen ve eşin bu hayatta bir yer bulmuş karnınız doyuyorsa onunda mutlaka doyacaktır. her insan rızkıyla doğar. birkaç ay sonra karnın büyüyüp de onun hareketlerini içinde hissedince sen de onu seveceksin ve doğduğunda da iyiki dünyaya getirmişim diyeceksin. çünkü çocuklarını istemeyen bütün anneler bugüne kadar böle demiştir

cok guzel yazmisin allah biran once size cocuk nasip etsin ama canim ben dusunmuyordum oyle bir ozlemyok suan garip duygular icerisindeyim ne hissettigimide bilmiyorum onu istemiyo gibiyim ama bir ama var tarif edemedigim bisey hissediyorum ne oldugunu bilmiyorum ama cok zamansiz suan hic zamani degildi bunu belki 2 yil sonra olsa bunlari hic soylemicektim ama korkularimda var yani aldirirrsam hadi olmazsa korkusu bidaha olmazsa neyaparim:(

bişi diyimmi...bazen bu tarz yazılan şeyleri okuyorum..işte şu kadar zaman çocuk olmadı yada herhangibir sorun yok ama çocuk olmuyor falan diye...inanın bazen acaba bizim çocuğumuz olurmu diyorum..ya bizde kısırsak..ya olazsa...ya tüp bebek gerekirse ki çok pahalı yaptırmamız zor yani...bazen bunlar aklıma geliyor..üzülüyorum kafamçokkarıştı
ha bu arada doktorun söylediği bişi yok yani kısırsınız yada şöyle bir sorununuz var falan demedi bize ama ne biliyim bu tarz yazılar cidden beni düşünmeye itiyor..bazen acaba denesekmi diyorum sonra vazgeçiyorum kafamçokkarıştı

bişi diyimmi...bazen bu tarz yazılan şeyleri okuyorum..işte şu kadar zaman çocuk olmadı yada herhangibir sorun yok ama çocuk olmuyor falan diye...inanın bazen acaba bizim çocuğumuz olurmu diyorum..ya bizde kısırsak..ya olazsa...ya tüp bebek gerekirse ki çok pahalı yaptırmamız zor yani...bazen bunlar aklıma geliyor..üzülüyorum kafamçokkarıştı
ha bu arada doktorun söylediği bişi yok yani kısırsınız yada şöyle bir sorununuz var falan demedi bize ama ne biliyim bu tarz yazılar cidden beni düşünmeye itiyor..bazen acaba denesekmi diyorum sonra vazgeçiyorum kafamçokkarıştı

kız nesrin sen hamile değilmiydin?

kız nesrin sen hamile değilmiydin?

ben norlevo içmiştim ve 3 ay adet olmamıştım..sonunda eylülde adet oldum..hamile değildim yani ama yaklaşık 10 gün önce 2 kaza atlattım.)) ee umarım değilimdir..ne diyim..zaten doktor hormon testine baktı ve diane35 verdi..ama kullanmadım..bu adet olduğumda kullanmaya başlayacağım..diyorum ki nasıl olsa hormonlar bozuk:) hamile kalmam..ona güveniyorum kafamçokkarıştı
ama geçen gün çok kötü oldum..şiddetli başağrısı ve mide bulantısı vardı..sobayı kapatık uyumuştum...eşim geldi burası tuaf kokuyor dedi..ee bende bakıyorum etrafta duman falan yok ama öyle böyle değil..kustum sonra..dünde hafif bulandı midem..buğünde hafif bulanıyor kafamçokkarıştı bilmiyorum artık ama ben sobadan zehirlendim herhalde...hamile olupta midesi bulanan biliyorum da mide bulantısı ile başı ağrıyanı bilmiyorum akannehir
yok canım değilimdir..nasıl olsa hormonlar bozuk...fsh 9 çıktı lh ise 22 çıktı da

cok guzel yazmisin allah biran once size cocuk nasip etsin ama canim ben dusunmuyordum oyle bir ozlemyok suan garip duygular icerisindeyim ne hissettigimide bilmiyorum onu istemiyo gibiyim ama bir ama var tarif edemedigim bisey hissediyorum ne oldugunu bilmiyorum ama cok zamansiz suan hic zamani degildi bunu belki 2 yil sonra olsa bunlari hic soylemicektim ama korkularimda var yani aldirirrsam hadi olmazsa korkusu bidaha olmazsa neyaparim:(

canım bak içinde tuhaf bir his olduğunu kendi ağzınla söylüyorsun. daha ufacıkken bile bi his seni allak bullak edebiliyor. işte bu annelik ve henüz cok basındasın. sana yemin edebilirim onu kucağına aldığında cok ama coook seveceksin. iyi düşün olur mu buyrunnnnnnnnn

Back