hayırlı olsun..yapcak bişi yok artık.)
borç kısmına gelince valla bizimde borcumuz olduğu için istemiyorum
ama bende 2 kaza atlattım:) ne diyim hamile değilimdir umarım:) ama olursam da aldırmam yani..mecbur doğuracaz..kocam da boşar zaten öyle bişi yapsam.)
arkadaşın dediği gibi çocuk yardımı yokmu orada
birde işsiz olsan bile devlet para falan veriyor diye biliyorum
iş bulmakta kolay diye biliyorum ben yurt dışında
gerçi almanyada isen orada şartlar biraz zorlaşmış ama mesela teyzem belçikada ,orada çocuk yarıdımı var ,çalışmasan bile devlet para veriyor,birde iş bulmak çok kolay
Arkadaslar tam iliskiye girmeden hamile kalinirmi yaklasik 5 aylik evliyim ve iliskiye giremedigim korktugum icin dogum kontrol hapi veya baska yontemler kullanmadik korunmadik acikcasi gecen aya kadarda hep adet oldum bu ay 8 9 olmam gerekirdi aama gunum gecti bas donmesi halsizlik yorgunluk var uzerimde bikac gundur gogus agrilari ve ara ara giren karnima kramplar ozelikle oksurdugum zaman cok feci bir kramp giriyo sacma belki ama soracak kimsem yok. yani bir iki hafta evvel tam olmasada iliskiye girdik gibi oldu yani acik yazmam gerekirse tam p... girmedi ama yarisi bu sekilde hamile kalabilirmiyim korktugum kendimi SIKTigim icin hemen durduk ve ertesi gunu hapi kullandim test yaptim negatif ama sonrasinda yine aaz onceki yazdigim gibi ayni sekilde oldu bikac defa bu sekilde hamile kalinirmi????
kesinlikle hazir degilim ben bir bebek istemiyorum suan((
TEST YAPTIM ve hamileymisim......
benim anlamadığım... ben korktum hemen durduk diyosun yani eşin boşalmamış, üstüne ertesi gün hapı kullanmışsın ve hamilesin. bu nasıl iş?
neden doğum kontrol hapı yada kondom kullanmadınız..ertesi gün hapıda sürekli kullanılmaz
tamamda eşin içine boşalırsa ,az da girmiş olsa hamile kalabilirsin..bir ihtimaldir.))
2,5 yıldır eşim ve ben bir bebek için çıldırıyoruz. yolda bir bebek görsem gözlerim doluyor. kokusunu burnumda hissediyorum. sen bunları hissetmiyorsun gayet normal. sana da kızmıyorum asla ama şuna lütfen inan : su anda çektiğin acı yani bebeği istememe acın ilerde hissedeceğin bebek özlemi acısından çok çoook daha hafif. ilk bebeğin ve aldırman cok riskli. bir daha olmama ihtimali bile seni gelecekte çok üzer buna eminim. kıyma o cana lütfen. sen ve eşin bu hayatta bir yer bulmuş karnınız doyuyorsa onunda mutlaka doyacaktır. her insan rızkıyla doğar. birkaç ay sonra karnın büyüyüp de onun hareketlerini içinde hissedince sen de onu seveceksin ve doğduğunda da iyiki dünyaya getirmişim diyeceksin. çünkü çocuklarını istemeyen bütün anneler bugüne kadar böle demiştir
2,5 yıldır eşim ve ben bir bebek için çıldırıyoruz. yolda bir bebek görsem gözlerim doluyor. kokusunu burnumda hissediyorum. sen bunları hissetmiyorsun gayet normal. sana da kızmıyorum asla ama şuna lütfen inan : su anda çektiğin acı yani bebeği istememe acın ilerde hissedeceğin bebek özlemi acısından çok çoook daha hafif. ilk bebeğin ve aldırman cok riskli. bir daha olmama ihtimali bile seni gelecekte çok üzer buna eminim. kıyma o cana lütfen. sen ve eşin bu hayatta bir yer bulmuş karnınız doyuyorsa onunda mutlaka doyacaktır. her insan rızkıyla doğar. birkaç ay sonra karnın büyüyüp de onun hareketlerini içinde hissedince sen de onu seveceksin ve doğduğunda da iyiki dünyaya getirmişim diyeceksin. çünkü çocuklarını istemeyen bütün anneler bugüne kadar böle demiştir
bişi diyimmi...bazen bu tarz yazılan şeyleri okuyorum..işte şu kadar zaman çocuk olmadı yada herhangibir sorun yok ama çocuk olmuyor falan diye...inanın bazen acaba bizim çocuğumuz olurmu diyorum..ya bizde kısırsak..ya olazsa...ya tüp bebek gerekirse ki çok pahalı yaptırmamız zor yani...bazen bunlar aklıma geliyor..üzülüyorum kafamçokkarıştı
ha bu arada doktorun söylediği bişi yok yani kısırsınız yada şöyle bir sorununuz var falan demedi bize ama ne biliyim bu tarz yazılar cidden beni düşünmeye itiyor..bazen acaba denesekmi diyorum sonra vazgeçiyorum kafamçokkarıştı
kız nesrin sen hamile değilmiydin?
cok guzel yazmisin allah biran once size cocuk nasip etsin ama canim ben dusunmuyordum oyle bir ozlemyok suan garip duygular icerisindeyim ne hissettigimide bilmiyorum onu istemiyo gibiyim ama bir ama var tarif edemedigim bisey hissediyorum ne oldugunu bilmiyorum ama cok zamansiz suan hic zamani degildi bunu belki 2 yil sonra olsa bunlari hic soylemicektim ama korkularimda var yani aldirirrsam hadi olmazsa korkusu bidaha olmazsa neyaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?