- 26 Mart 2022
- 16
- -1
- 22
-
- Konu Sahibi KArsuanne6677
Hanım efendi bakamiyicagimiz çocuk diyorsunuz durumumuZ yok ve korunmak için alacağım bişey de yoktu istemeden kaldm eşim de tBakamayacaginiz cocugu niye yapiyorsunuz? Daha dun cocugu icin mama, bez isteyem biri oldu. Siz kendinize bile istiyorsunuz. Gayet net bir durum var ortada. Hani dogar, akabinde isler degisir yine bir nebze.
Evet, bakamayacaginiz cocugu niye yapiyorsunuz?
Hanım efendi bitane oğlum var 2 yaşında ve bu bebeğime istemeden hamile kaldım durumumuZ kötü olduğu için korunmak için ilac veya iğne falan kullanamadım allah verdi mi oluyor allah'a karşı gelemem ve bebeğim aldirmakta günah bişey bende doğması için karar verdim ama durumumuZ olsa buraya yazmam mama bez istiyen oldu diyorsunuz ben onu istemiyorum sadece hamilelik geçirmiş ve bebeğinizin küçültülerek olan annelerden yardim istedim oda içinde yardim sevgisi olan zatn yapar yapmasada olur ama sizin gbi on yargılı insanlar olmasın herkesin durumu aynı değildir bunu bilinBakamayacaginiz cocugu niye yapiyorsunuz? Daha dun cocugu icin mama, bez isteyem biri oldu. Siz kendinize bile istiyorsunuz. Gayet net bir durum var ortada. Hani dogar, akabinde isler degisir yine bir nebze.
Evet, bakamayacaginiz cocugu niye yapiyorsunuz?
Inşallah bulursunuzMerhaba anneler doğumuma 4ay var kendim ve bebeğim için kıyafete ihtiyacım var kullanmadığınız kıyafetleriniz varsa bana yardimci olur musunuz lütfen ❤
Esya yardimi istemek yardim mi sizce bazi insanlar çöpe atıyor eşyaları ihtiyaç sahibine ulaşamadığı zaman yada eşya toplama kutularına bırakıyorValilik onayi olmaksizin yardim istemeniz site kurallarina aykiri.
Geri kalan yorumunuz icin; yav he he.
Tesekkirler❤Inşallah bulursunuz
Esya yardimi istemek yardim mi sizce bazi insanlar çöpe atıyor eşyaları ihtiyaç sahibine ulaşamadığı zaman yada eşya toplama kutularına bırakıyor
Evet yardim.
O birakilan esyalar da “Sosyal Yardimlasma” kapsaminda ihtiyac sahiplerine gidiyor. Belediye ya da diger
Ben saglik ocağından hap istedim ve yaşım küçük diye vermediler sağlıksız dediler vücut için kordom dediğiniz şeyin verildiğini de birkez aldıktan sonra devamını vermiyorlar bizim burada inanın ki yaşım küçük diye bir kere gittiğimde hemşireler annem icin istemiye mi geldin demişlerdi vermemistiler sonra kimliğimi gösterince 1 kez verdiler sonra tekrar vermediler kalmadığını fon bahane edip vermedilerSağlık ocakları ücretsiz korunma için kondom veya hap veriyor diye biliyorum. Burda kim size güvenip de yardımda bulunur ki
Yaş küçük diye nasıl vermezler imkansız gibi bir şeyBen saglik ocağından hap istedim ve yaşım küçük diye vermediler sağlıksız dediler vücut için kordom dediğiniz şeyin verildiğini de birkez aldıktan sonra devamını vermiyorlar bizim burada inanın ki yaşım küçük diye bir kere gittiğimde hemşireler annem icin istemiye mi geldin demişlerdi vermemistiler sonra kimliğimi gösterince 1 kez verdiler sonra tekrar vermediler kalmadığını fon bahane edip vermediler
kim güvenip te yardımda bulunur dediniz ben eşyalarla ne yapa bilirim ki allah aşkına ihtiyac olmasa birarada yazamazdım ama herkes on yargılı gerçekten de yazdığımda pişman oldmSağlık ocakları ücretsiz korunma için kondom veya hap veriyor diye biliyorum. Burda kim size güvenip de yardımda bulunur ki
Mesela 2. El uygulamalardan satabilirsiniz.kim güvenip te yardımda bulunur dediniz ben eşyalarla ne yapa bilirim ki allah aşkına ihtiyac olmasa birarada yazamazdım ama herkes on yargılı gerçekten de yazdığımda pişman oldm
Mesela 2. El uygulamalardan satabilirsiniz.
Size basvurabileceginiz yerleri yazdik. Gercekten ihtiyaci olanin bu durumdan ar ederek modern dilencilik yapmayacagini da defalarca kez tecrube
1 cisi dilenci dediğiniz sizin bildiklerinzdir 2 cisi de saygı ve yardimseverlikten yoksun bir kaide sizsisnizMesela 2. El uygulamalardan satabilirsiniz.
Size basvurabileceginiz yerleri yazdik. Gercekten ihtiyaci olanin bu durumdan ar ederek modern dilencilik yapmayacagini da defalarca kez tecrube ettik.
Off tamam biz herşeyi biliyor yapmıyoruz her saglik ocağı aynı diye bişey mi var vermiyor diyorum anlamıyorsunuz galiba her ilin ilçenin saglik kuruluşları aynı ölçek diye bişey yok zam biz yeni taşıdığımız için burada ki hemşireler yeni tanıdık ama kendi memeleketimizdki hemşireler gbi değiller soğuk davranıyorlar ilgilenmiyorlar var olan şeyi yok diyorlar hamilelikte kan ilacı ve damlası vermeleri gerek onu bile yok dediler 1 kez aldm sadece başka yokNasıl ya? Sağlık ocağında ücretsiz yapıyolar bu işleri? İğnesi var hapı var. Var oğlu var.
İlk defa duyuyorum çünkü böyle bir şeyi. Hadi diyelim onlar vermedi. Kaç para ki bir kutu prezervatif? Korunmak için bile para bulamazken şimdi 2. bir bebeğiniz olacak o daha masraflı değil mi? Yani burda bi mantıksızlık var üzgünüm. Çocuklara üzüldüm sadece.Off tamam biz herşeyi biliyor yapmıyoruz her saglik ocağı aynı diye bişey mi var vermiyor diyorum anlamıyorsunuz galiba her ilin ilçenin saglik kuruluşları aynı ölçek diye bişey yok zam biz yeni taşıdığımız için burada ki hemşireler yeni tanıdık ama kendi memeleketimizdki hemşireler gbi değiller soğuk davranıyorlar ilgilenmiyorlar var olan şeyi yok diyorlar hamilelikte kan ilacı ve damlası vermeleri gerek onu bile yok dediler 1 kez aldm sadece başka yok