- 26 Mart 2022
- 16
- -1
- 22
- Konu Sahibi KArsuanne6677
Burada miEşya istemek de yasak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada miEşya istemek de yasak.
Pezeraktif pahalı bişey değil alıyor almasına onu kullandıktan sonra hap ama korumadi hapta ise yaramadi yani istemeden kaldım inanın ki çocuğumu dogurduktan sonra bir aile istedi ona vermeyi düşünüyorum hiç olmazsa bir geleceği olur güzel hayatı olur die ama kiyamiyorm2 insan kendi canını verir miİlk defa duyuyorum çünkü böyle bir şeyi. Hadi diyelim onlar vermedi. Kaç para ki bir kutu prezervatif? Korunmak için bile para bulamazken şimdi 2. bir bebeğiniz olacak o daha masraflı değil mi? Yani burda bi mantıksızlık var üzgünüm. Çocuklara üzüldüm sadece.
Evet burada yasak bu konular.Burada mi
Teşekkürler ben buradan yardim istemiyorum kalsn artık pişman ediyorlar on yargılı insanlar belediyeden isterim belki eşya yardimi verirlerHangi şehirdesiniz acaba bu sağlık ocağı nerenin bence şikayet edilmeli. Buradan yardım istemek yasak ama belediyede toplanan eşyalar için başvuru yapabilirsiniz belki. Eşiniz çalışmıyor mu
Allah Allah prezervatifin,hapın korumadığını cidden ben bu sitede duyuyorum ya,çok ilginç gerçekten. Tamam hiç birinin %100 koruyuculuğu yokta %1'lik ihtimallerde hep buradakileri buluyo. Ya madem durumunuz bu kadar kötüydü hatta evlatlık vermeyi bile düşünüyosunuz madem aldırsaymışsanız daha iyi olurmuş. Yazık değil mi o bebeğe? Belki iyi bir geleceği olacak ama ailesinden ayrı olacak. Hatta belki ileride öğrenecek ilkine baktınız ben mi fazla geldim diyecek.Cidden yazık ya. Bana bu korunamadık,işe yaramadılar falan bahane geliyo üzgünüm.Pezeraktif pahalı bişey değil alıyor almasına onu kullandıktan sonra hap ama korumadi hapta ise yaramadi yani istemeden kaldım inanın ki çocuğumu dogurduktan sonra bir aile istedi ona vermeyi düşünüyorum hiç olmazsa bir geleceği olur güzel hayatı olur die ama kiyamiyorm2 insan kendi canını verir mi
Tamam da bilmiyordum hemen herkes on yargılı davranıyor kaba kaba laflar yok ile yok böyle kısacası söyleseler anliycaz ama uzn lafın kısası allah bile insanlardan korusun gerçekten bilsem niye yazarım burada kiEvet burada yasak bu konular.
Annelik sadece doğurmak değil büyütüp bakmak aldırmak diyorsunuz ama günahı çok var ve başka bir aileye kesin verime diye bi cümle kurmadim dikkat edin düşünüyorum dedim ama kiyamiyorum die soledim neyse bana özel mesajdan bu hesabı nasıl aile bilirim solermisinozAllah Allah prezervatifin,hapın korumadığını cidden ben bu sitede duyuyorum ya,çok ilginç gerçekten. Tamam hiç birinin %100 koruyuculuğu yokta %1'lik ihtimallerde hep buradakileri buluyo. Ya madem durumunuz bu kadar kötüydü hatta evlatlık vermeyi bile düşünüyosunuz madem aldırsaymışsanız daha iyi olurmuş. Yazık değil mi o bebeğe? Belki iyi bir geleceği olacak ama ailesinden ayrı olacak. Hatta belki ileride öğrenecek ilkine baktınız ben mi fazla geldim diyecek.Cidden yazık ya. Bana bu korunamadık,işe yaramadılar falan bahane geliyo üzgünüm.
Sizin dedikleriniz de normal değil ama kabul edin.Tamam da bilmiyordum hemen herkes on yargılı davranıyor kaba kaba laflar yok ile yok böyle kısacası söyleseler anliycaz ama uzn lafın kısası allah bile insanlardan korusun gerçekten bilsem niye yazarım burada ki
Annelik doğurmak değil sadece evet ama siz vermeyi düşünüyorum diyosunuz. O nasıl oluyor? Bir çocuğu yokluk içinde yaşayacağı bir hayata mahkum etmekte günah bence. O son yazdığınızıda anlayamadım özelden ne yazmamı istiyosunuz?Annelik sadece doğurmak değil büyütüp bakmak aldırmak diyorsunuz ama günahı çok var ve başka bir aileye kesin verime diye bi cümle kurmadim dikkat edin düşünüyorum dedim ama kiyamiyorum die soledim neyse bana özel mesajdan bu hesabı nasıl aile bilirim solermisinoz