Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Bekle bakalım cnm belki olmazsın olursan da gelecek aya olursun insallah

Canım bende de var kist :KK43: 1 ssenedir deniyoruz bizde ama olmuyor ama bir türlü rabbim daha zamanı var diyor demekki.
Rahim filmi kaldı bnmde bir.Bir türlü çektiremedim.İnş. onuda halledersem kafam rahat olacak.

Kızlar sanırım rahim filmi ve soğan kürünün etkisi olduuu

merhaba benımde yarın adet gunum adet olınca sgan kurune baslıcam 4 bucuk yıldır olmyor

Sanırım öyle canım :)) yarın tekrar kan testi yaptırcam değerim artmış mı bakmak için. Doktor haftaya gel ozaman yükselir değerin kese görülebilir dedi. Ayyy inş bakalım :)
yukselmissede haber ver tamammi:) çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almati nasip etsin cnm inşallah bizlere de nasip olur:)))

Ya bana neden doktor ilaç vermiyor ki? 1 sene olacak hamile kalamadım.Acaba rahim filmini mi bekliyor?
Canım mesela biz 1 buçuk seneye yakın evliyiz bende başta korunduğumu soylemedim zaten kendi yontemlerimizle korunduk 1seneden sonra tedaviye başlıyorlar galiba bide benimde öyle bütün sonuçlara baktılar öyle verdiler ilacı yumurta ıyi gelişmiyo bende pko başlangıcı :kızgın:

Canım mesela biz 1 buçuk seneye yakın evliyiz bende başta korunduğumu soylemedim zaten kendi yontemlerimizle korunduk 1seneden sonra tedaviye başlıyorlar galiba bide benimde öyle bütün sonuçlara baktılar öyle verdiler ilacı yumurta ıyi gelişmiyo bende pko başlangıcı :kızgın:
Anladım cnm bende de pko var işte versede işe yararmı ki bilmiyoum.Bakalım hayırlısı :KK43:

Kızlar şimdi öğrendim sonucu. 708 olmuş değerin çok şükür Rabbime. Haftaya doktor kontrolüm var ozaman inş keseyi görebiliriz. Nasıl geçecek 1 hafta bilmiyorum. Allah’ım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin inş.

Kızlar şimdi öğrendim sonucu. 708 olmuş değerin çok şükür Rabbime. Haftaya doktor kontrolüm var ozaman inş keseyi görebiliriz. Nasıl geçecek 1 hafta bilmiyorum. Allah’ım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin inş.
Canım çok sevindim.Rabbim saglıkla almayıda nasip etsin.Bizlerede dua et senin duan kabul olur.İnş bizde güzel haberler veririz burda :KK43:

Canım çok sevindim.Rabbim saglıkla almayıda nasip etsin.Bizlerede dua et senin duan kabul olur.İnş bizde güzel haberler veririz burda :KK43:

Amin canım inş. Etmem mi herkese dua ediyorum. O kadar iyi anlıyorum ki sizleri. 1,5yıldır her ay yeniden yıkılıyorduk çok şükür vakti bu zamanmış demek ki. Rahim filmi çektirdim bu ay,soğan kürü yaptım ve dua ettik sonunda oldu çok şükür

Amin canım inş. Etmem mi herkese dua ediyorum. O kadar iyi anlıyorum ki sizleri. 1,5yıldır her ay yeniden yıkılıyorduk çok şükür vakti bu zamanmış demek ki. Rahim filmi çektirdim bu ay,soğan kürü yaptım ve dua ettik sonunda oldu çok şükür
Soğan kürünü bende yaptım bu ay inş rahim filminide çektirecegim hayırlısı ile inş işe yarar.

Kuzular tedavi için gittim 20 gün önce adet olunca 3. Günü gel dedi hala adet olmadım 20 gün geçti üstünden bu soğan kuru banada yaramadı galiba

X