- Konu Sahibi ankarali_94
Bu ayda olmazsa doktora gidicez canım... sende bi görün kuzum. Test yap dicemde negatif çıktığından insan korkuyor artık3 gün gecikti şuan valla bunalıyorum canım ya en azından adeti gününde olsaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ayda olmazsa doktora gidicez canım... sende bi görün kuzum. Test yap dicemde negatif çıktığından insan korkuyor artık3 gün gecikti şuan valla bunalıyorum canım ya en azından adeti gününde olsaydım
Canım hayırlısı olsun bizlerede dua et çok sevindim allahım sağ saglim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Adet olunca rahîm filmine gitcem canım ondan sonra da sonuç çıkacak geçen ay 11 gün gecikmişti test yapiyim derken olmuştum yapmam bu ay bi 15 güne kadar beklerim olmazsa giderim yine doktoraBu ayda olmazsa doktora gidicez canım... sende bi görün kuzum. Test yap dicemde negatif çıktığından insan korkuyor artık
Aynen kuzum rahim filmini Aksatma bnde geçen sene çekilmiştir korkulacak birşey olmuyor canimAdet olunca rahîm filmine gitcem canım ondan sonra da sonuç çıkacak geçen ay 11 gün gecikmişti test yapiyim derken olmuştum yapmam bu ay bi 15 güne kadar beklerim olmazsa giderim yine doktora
Aynen kuzum kesin gitmem lazım en azindan neden böyle ya 6 ay öncesin e kadar adet her ay aynı gün olurdum 6 aydır gecikiyo olsun hemen randevu alıp gitcemAynen kuzum rahim filmini Aksatma bnde geçen sene çekilmiştir korkulacak birşey olmuyor canim
Rahîm filmine keşke gitseydin cnm benim onlar erteliyo valla sınır oluyorum sende erteleme. Lekelenme şeklinde mi uzadı yoksa kanamami benim gecen ay bi gunde fazladan lekelenme seklinde olmustuKızlar bende bu ay rahim filmi çektiricektim kokrtum gitmedim Önümüzdeki aya bakalım.Birde ben sogan suyundan sonra bu ay bnm reglim 5 gün sürdü normalde 3 gün sürerdi .Bölye birşeyle karşılasan oldu mu?
Canım 1 gün lekelenme gibi oldu ama çıkda öyle sayılmaz baya geldi yani anlam veremedim hiç böyle olmamıştım daha önce.Evet biran önce gitemm lazım inanılmaz korkuyorum ama ya offRahîm filmine keşke gitseydin cnm benim onlar erteliyo valla sınır oluyorum sende erteleme. Lekelenme şeklinde mi uzadı yoksa kanamami benim gecen ay bi gunde fazladan lekelenme seklinde olmustu
Bende korkuyorum da cnm katlanacağız bi 10 dk napalim keşke bi sorun olmadan olsaydi bebek ama bizde böyle uğraşacakmışız demekki . 3 -7 gün adet normal cnm belki soğan suyu temizlediği için böyle olmuş olabilirCanım 1 gün lekelenme gibi oldu ama çıkda öyle sayılmaz baya geldi yani anlam veremedim hiç böyle olmamıştım daha önce.Evet biran önce gitemm lazım inanılmaz korkuyorum ama ya off
Evet cnm olabilir bende o yüzden bir sorayım dedim belki kullananlarda olmuştur diye.Normalde 3 gün sürer bnm.Büyük ihtimal sogan küründen.Bende korkuyorum da cnm katlanacağız bi 10 dk napalim keşke bi sorun olmadan olsaydi bebek ama bizde böyle uğraşacakmışız demekki . 3 -7 gün adet normal cnm belki soğan suyu temizlediği için böyle olmuş olabilir
Aynen öyle cnmEvet cnm olabilir bende o yüzden bir sorayım dedim belki kullananlarda olmuştur diye.Normalde 3 gün sürer bnm.Büyük ihtimal sogan küründen.
Nezaman bitmişti adetin cnmKızlar deliricem: ( az önce vc girdim şok kanamam gelmis neden böyle oluyor sabah da ilişkiye girmiştik bitti diye
Dün bitti kuzum yaNezaman bitmişti adetin cnm
Yeni bitmiş canm zaten korkma icindeki kirli kanı tam atamadıgı icin bi gün sonra da yine geldiği oluyo böyle ama bi kaç gün gelirse eğer doktora gitDün bitti kuzum ya
Dünden beri gelmediği için sabah ilişkiye girdik saat 8den bu yana qelmesi lazımdı kuzum korktum vallaYeni bitmiş canm zaten korkma icindeki kirli kanı tam atamadıgı icin bi gün sonra da yine geldiği oluyo böyle ama bi kaç gün gelirse eğer dokta git
Inşallah bi sorun yoktur cnm benimde adet düzenliyken öyle bi kaçkere olmuştu ara ara böyle gelmeye devam ederse gidersinDünden beri gelmediği için sabah ilişkiye girdik saat 8den bu yana qelmesi lazımdı kuzum korktum valla
Yaa bende 3 senedir pko luyum inş. bnmde geçmiştir sogan küründen sonra ama sanmıyorum.Agrım oluyor hafif hissediyorum yinede.Darısı başımaArkadaşlar yıllardır pcoyla ugrasiyorym en son bıraktım ve sadece soğan kuru yaptım bugün doktora gittim PCO falan yok normal sağlıklı bi kadınım:) Rabbim inş en yakında kucagimida doldurur benim ve isteyen herkesin çok sevindim