- 19 Eylül 2017
- 58
- 12
- 39
- Konu Sahibi ankarali_94
Yaptim arada aksattigimda oldu ama yaptimHer ay yaptın mı peki??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptim arada aksattigimda oldu ama yaptimHer ay yaptın mı peki??
Anladım cnm teşekkür ederimYaptim arada aksattigimda oldu ama yaptim
Ben de 10 gün kullanmıştım cnm geçen aylarda ama etki etmedi o ay 10 gün kadar geciktim bu ayda dün olmam lazimdi daha olmadim
Aynen öyle cnm ya valla bıktım bende 2 gün geçti tabi bi yermde ağrı filanda yokBiz kadınlar hep çekiyoruz bu çileyi Bende daha olmadım belim kasiklarim cok agriyor bugun 7. Günüm
Aynen öyle cnm ya valla bıktım bende 2 gün geçti tabi bi yermde ağrı filanda yok
Belki güzel haber alırsın cnm benim bu ay umudum yok zatenAynen canım bende de Ağrı sancı yok gecti nedense ama adet hala yoook...
Belki güzel haber alırsın cnm benim bu ay umudum yok zaten
Öğren bakalım cnm ne oldugunuda haber verBenim icin coook erken olur öyle birsey canim ya bugun doktor randevum var kadin hastaliklarindan.. bakalm ne olacak
Bitti mi ben daha olmadımBenim adetim bitti kızlar bakalım bu ay neler olucak
Bitti kuzum da lekelenmem oluyor kaç gün gecikti canımBitti mi ben daha olmadım
Öğren bakalım cnm ne oldugunuda haber ver
3 gün gecikti şuan valla bunalıyorum canım ya en azından adeti gününde olsaydımBitti kuzum da lekelenmem oluyor kaç gün gecikti canım
Aaa gerçekten mi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim belirti hissetmismiydin kist sorun yapmaz heralde1 haftalık hamileyim canim ve kist te çıktı
Aaa gerçekten mi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim belirti hissetmismiydin kist sorun yapmaz heralde
Hayırlısı olsunn aynen cnm bizlerede dua etSagol tatlim doktor 1 haftalik diyo yeni diyo daha bakalm hayirlisi belirti evet vardi biraz ama anlam veremedm tabiki kist icinde c tesi tekrar dr gidip kan verip tekrar muayene olacam hayirlisi diyelm
Hayırlısı olsunn aynen cnm bizlerede dua et
Aminnn insallahhTamam canım Dualarım sizinle Ederim tabiki sizin için İnşAllah kabul olmasi dileğiyle
Hamilemisiin1 haftalık hamileyim canim ve kist te çıktı