Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

23 yasındayım 1 yıllık evliyim şubattan beri uğraşıyoruz cnm napiyim gecikmese bari en azından ilaçlı rahim filmi için randevu al demişti doktor adetin ilk günü bugün onu alcam ondanda korkuyorum
Korkulcqk birsey yok canm bende 24 yasındayım 5 düşügüm var 5 yıllık evliyim tüp bebekten kaca kaca düşükleri tekrarladık ama artık adet olmayı bekliyorum bi an önce gidicem insallah

neden baslasana canim hormonlara fln bakilirken 3. gunu bakilior adetin tam gunundesin bende 2. gunu basladim uygula bnce

neden baslasana canim hormonlara fln bakilirken 3. gunu bakilior adetin tam gunundesin bende 2. gunu basladim uygula bnce
Haklısın canım yapmadım artık önümüzdeki ay yapi cam ınş . Normalde adetim 5 gün tam surer dün 3.gunumdu hiç gelmedi şimdide hiç yok soğan suyu ters tepti bende

Haklısın canım yapmadım artık önümüzdeki ay yapi cam ınş . Normalde adetim 5 gün tam surer dün 3.gunumdu hiç gelmedi şimdide hiç yok soğan suyu ters tepti bende
Benimde normalde 5 6 gun sürerdi bugün 3.günü ve az az geliyor rahim filminide bayram dolaysıyla ta gelecek aya attilar

Canım benimde 3.gunu nasıl yapiyosun incir kurunu benim bu ay rahîm filmi cekilcekti aradım bayramdan dolayı gelecek ay arayın randevu alın dediler bende kullansam sıkıntı olurmuki

yok canim bence bi sıkınti olcagini sanmiorum valla yarim litre suya 6 7 adet kuru incir koyucaksin cikan suyu 2ye yada 3e bolup ogunlerden once ac karnina icceksin canim incirleri 2ye bol cnm eyaz pudrada varsa ustunde bi sudan gecir 21 gun uygulucaksin 7 gun ara bi 21 gun dha yapilicak toplam 42 gun

Teşekkür ederim cnm çok sagol

ayy kizlar bugun adetimin 5. gunu 4 gundurde inciri iciorum ama okadar kanamam varki normalde 7 gun suruyo ama pet dayanmio acaba incirmi yapti boyle anlamadim yoksa yumurrtami cogalio anlamadim boyle bisey yasayan varmi

Incir denemediqimden bilmiyorum ki kuzum benim adetim bitmek bilmedi buqun 6.gun hala kahve kahve qelio bitti diye ilişkiye girdik wc gittim bu baktım kahve leke hafif kırmızımsı

kizlar incir 1 hafta oldu bugun 8. gun adetim acaba incirmi boyle yapti sizce brakmalimiyim bi akil verin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…