- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Kist için soğan kürü yapsam sonra fsh için hayır otu yapsam olmaz mı amh testi de verdim 30 agustos günü daha çıkmadı canımhayit tohumu suyu ic cnm bu kür hormonlar icin bnmde hormonlar berbat iciorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...p-hamile-kalanlar.614782/page-6#post-50823962 Aslım123 nickli arkadaşımızın yazdıklarını bir okur musun canımhayit tohumu suyu ic cnm bu kür hormonlar icin bnmde hormonlar berbat iciorum
canim ilac kullanirken bence hic bir kür icmeyin denilior ama yinede sen araştir birazKist için soğan kürü yapsam sonra fsh için hayır otu yapsam olmaz mı amh testi de verdim 30 agustos günü daha çıkmadı canım
Zararı olur değil micanim ilac kullanirken bence hic bir kür icmeyin denilior ama yinede sen araştir biraz
incir cok faydali canim suan bende incir iciorum bat 18 eylul hatta saraçogluna bi ladin baglanmisti yumurtaliklar tamamen calismio dendiginde oyle bsey yok incir suyu kullan bak bakalim nasil hamile kaliosun dedi incirin bi zarari olucagini hic sanmiorum bence kullan derimZararı olur değil mihaklısın ilk kez adet olmadım hoş doktorun dediğine göre artık yumurtalıklarım hiç çalışmayacakmış ölmeye başlamış
Tamam canım denerim birde bir yerde okudum d vitamini düşükse eğer yumurtalıklar ölüyormuş şimdide oral yoldan zeytinyağı içinde d vitamini alıyorum birde cumadan itibaren dodex yaptırmayı düşünüyorum vitamin değerlerim çok düşükincir cok faydali canim suan bende incir iciorum bat 18 eylul hatta saraçogluna bi ladin baglanmisti yumurtaliklar tamamen calismio dendiginde oyle bsey yok incir suyu kullan bak bakalim nasil hamile kaliosun dedi incirin bi zarari olucagini hic sanmiorum bence kullan derim
Ben bugün başladım bence ara verin tekrar başlayın ümidini kaybetmeKızlar bende hastalandım buralara girip yazamadım bir türlü soğan kürü banada etkim etmedi galiba.Kasıgım kistteki gibi agrıyor.Muhtemelen gitmedi.Hayırlısı diyelim napalım
6 ay ara verip tekrar yapılıyor diye biliyorum.Benim zaten 8. ayım denemede.1 sene olunca doktorum tedavi uygulayacak.1 sene dolmasını bekliyoruz.İnş. bu süre zarfında hamile kalırımBen bugün başladım bence ara verin tekrar başlayın ümidini kaybetme
Siz tüp bebek mi düşünüyorsunuz canım sorunun sadece kist mi6 ay ara verip tekrar yapılıyor diye biliyorum.Benim zaten 8. ayım denemede.1 sene olunca doktorum tedavi uygulayacak.1 sene dolmasını bekliyoruz.İnş. bu süre zarfında hamile kalırım
Sorunum sadece kist cnm.Başka bir problem görünmüyor.Bu ay bir cesaret edebilirsem rahim filmi çektirecegim.Ama doktorum tüp bebek için bile 1 sene deneyin olmazsa öyle bir yönteme başvururuz dedi.Doktorumun kisti varken hamile kalan çokca hastası var.Olma ihtimai oldugu için bekleme taraftarı 1 yıl.8. ayı doldurduk bizde bakalım rabbim hayırlısını bilir.Siz tüp bebek mi düşünüyorsunuz canım sorunun sadece kist mi
Çok iyi canım benimde keşke sadece kist olsaydı inşallah hemen hamile kalırsınızSorunum sadece kist cnm.Başka bir problem görünmüyor.Bu ay bir cesaret edebilirsem rahim filmi çektirecegim.Ama doktorum tüp bebek için bile 1 sene deneyin olmazsa öyle bir yönteme başvururuz dedi.Doktorumun kisti varken hamile kalan çokca hastası var.Olma ihtimai oldugu için bekleme taraftarı 1 yıl.8. ayı doldurduk bizde bakalım rabbim hayırlısını bilir.
Senin ne sıkıntın var cnm? Rabbim en hayırlı zamanda versin hepimize inş.Çok iyi canım benimde keşke sadece kist olsaydı inşallah hemen hamile kalırsınız
Kuzum yoksa bebişmiKızlar benden 2 gündür açık kahverengi koyu sarı seklinde bazen jelimsi bazen akıskan akıntı geliyor ve şancı var ara ara orada yumurtalama günü adetime göre 5 gün önceydi ve onu değerlendirdik sizce ne olabilir bu
Keşke ah keşke canım ama bu ay umutlanmiycam hiç bi kurde kullanmadim akışına bıraktım adete 9 gün var bakalimKuzum yoksa bebişmi
Burda kullananlarda henüz yok cnmKizlar bugun adetin 8. Gunu bende icmeyi dusunuyorum. Faydasini gorup hamile kalan olmadimi
15 gün içilecek diğer ayda adete 7 veya 10 gün kala icilecekmisAdetin 7. Gunu baslanip on gun icilip adete on gun kala bes gun icilecekmis kur boyleymis