Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Kızlar napıyosunuz bgün bnm soğan küründe 12. Günümm son 3 gün kaldı ondan snra bebiş gelsin dye beklemeye geçicem

Canm inşallah olmazsın herkeste değişiyo akıntı şekli bnce ama sarı akıntı bnde adetten önce oluyo iki aydr takip ettim
Bende hiç olmamıştı cnm bu kadar yoğun ilk defa oldu soğan suyundan sanırım ama olmazsa üzülmemeye çalışcam insallah olmaz ama 7 aydır hep bi belirti arıyodum sonunda hayal kirikligi

Bende hiç olmamıştı cnm bu kadar yoğun ilk defa oldu soğan suyundan sanırım ama olmazsa üzülmemeye çalışcam insallah olmaz ama 7 aydır hep bi belirti arıyodum sonunda hayal kirikligi
Soğandan olabilir bncede bnde soğan akıntı yapmadı henüz ama iki aydr ilk defa yumurtlamada ağrım oldu yani hissedyorum bu arada bgün yumurtladım:KK49: ksıklarım ağrıyo dye seviniyorum resmen çnkü normlde ağrım olurdu ne zaman çocuk ypalım dedikağrı sızı klmadı o yüzden bu ay baya umutluyum

Soğandan olabilir bncede bnde soğan akıntı yapmadı henüz ama iki aydr ilk defa yumurtlamada ağrım oldu yani hissedyorum bu arada bgün yumurtladım:KK49: ksıklarım ağrıyo dye seviniyorum resmen çnkü normlde ağrım olurdu ne zaman çocuk ypalım dedikağrı sızı klmadı o yüzden bu ay baya umutluyum
Inşallah olur canım ya güzel haberleri aliriz

Bende senin gibi cok aşırı korktum ve aylarca erteledim ve en sonunda cok pişman oldum cektırmıs olsaydım hemen sonucu görüp ona göre harelet edicekti im ama zaman kaybettim hiç korkma vajinal muayene olan herkes cektıryor ve sadece rahme ve tüplere sıvı akışı olurken bi sancı hissediyorsun oda sıvı verimi durunca geçiyor zaten ilk sıvıyı verince onlar anlıyor sorun varmı yokmu benim sol tüpüm de yapısıklık olduğu için uğrastılar uzun sürdü normali 7:8 dakika ama ertelme ve sonucu biran önce öğren ben bakırkoyde radyoemar da cektirdim yeni teknoji ile ağrısız cekim uapılıyor ama özeller bunu narkozla bayıltarak yapıyor ve hiç gerek yok aynı para vunki narkoz almaya değmez allah gönlüne göre versin
Canım bilgin için çok teşekkür edrim en kısa süRede çektirecegim.Böyle korkma diyenleri duyunca rahatlıyorum inanki.Aksini söyleyen var tabi ama hayırlısı diyelim.

kizlar bugun tarlusal biteli 2 gun oldu hala adet yok kac gun dha bekleyim testmi yapayim acaba ya

canim benim hic sasmaz 2. gun hemen gelirdi soganda ictim cunku napcam bilemedim bekliyim bakalim biraz dha olmadi oyle teest yapayim

Kizlar adetim yeni bitti miyom icin sogan kurune baslamak istiyorum. Adet bittinten sonra ne kadar surede baslamam gerekiyor ? Birde bebek istiyoruz bu donemde bebek icin calisma yapsak sogan suyu hamile kalmama yada bebegin olusumuna yan etki yaparmi

X