Lütfen yardım! Ne yapacağımı bilmiyorum :( eski sevgili ve evleneceğim kişi..

ChiChi02

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
114
33
Merhaba bayanlar,

Daha önce bir konu açmıştım ‘eski sevgilim beni tehdit ediyor diye’. Herneyse hemen konuyu buraya yazıyorum. Kimseye içimde ki sıkıntıyı anlatamıyorum ve buraya yazmak istedim. Biliyorum bazılarınız okuduktan sonra belki sana müstehak diyeceksiniz, ama eminim ki bazılarınız beni anlayacak.

26 yaşındayım ve yurtdışında oturuyorum. Geleceğim de parlak diyebilirim çünkü hukuk fakültesinden mezun olmak üzereyim. Benim 9 yıllık bir ilişkim oldu. Eski sevgilim İstanbul’da yaşıyor. Geçen sene artık bitsin bu çile evlenelim dedik ve aileme söyledim. Ailem ise kesinllikle bu iş olmaz dedi. Her neyse, bu sene şubat’ta artık kopukluklar başladı aramızda ve en sonunda bu hazıran’da ayrıldık. Ben ise çok bitkindim. Geçtiğimiz Şubat ayında birisiyle tanışmıştım hala eski sevgilimle beraberken. Tabi yeni tanıştığım kişiyle sevgili değildik ama bana çok iyi davranıyordu kendisi Türkiye’de ve polis. Sonra benim eski sevgilimle ile ayrılınca bununla çıkmaya başladım. Yazın Türkiye’ye gelince görüştüm kendisi ile. Ama kendisi benimle evlenmek istiyor çok aşık çünkü. Ben de ise onu çok seviyorum. Evlenme istiyorum ama eski sevgilim bana ara ara mesaj atıp tehdit ediyor aramızda olanları ailene anlatırım diye (ilk eski sevgilimle yaptım). Tabi benim şu an ki sevgilim 9 yıllık bir ilişkim olduğunu biliyor, ama ben ona mecburen ilişkimiz geçen sene bittiğini söyledim. Aramızda birşey geçmedi dedim.
Eski sevgilim beni sürekli tehdit ediyor, ama ona dönmek istemiyorum. Ona şimdi bir çıktığım olduğunu söylersem kesinlikle delirir zaten piskopatın teki. Diğer yandan şimdi ki sevgilime beni tehdit ettiğini söylersem herşeyi öğrenir ve sonu kötü biter.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Eski sevgilimi nasıl def edeceğimi bilmiyorum. Başımdan def olsa hemen şimdi ki sevgilimi aileme söyleyip düğün hazırlıklarına başlamak istiyorum çünkü çok onu seviyorum. 26 yaşındayım ve okulı bitirmek üzereyim. Ben de artık bir yuva kurup sevdiğim adamla ömrümü geçirmek istiyorum.
Bir yandan düşünüyorum elbette duyacak ha şimdi ha bir kaç ay sonra öğrenecek evleneceğimi, ama bir yandan çok korkuyorum eski sevgilimden. Eğer duyarsa delirir. Sevdiğim adamı kaybetmek istemiyorum. Onun gibi insanı ben tanımadım bugüne kadar :KK43:.

Bu işi nasıl hallederim sizin fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:. Lütfen beni yargılamayın sadece size açtim bu içimde ki derdimi.

Siz Türkite de değilsiniz yurtdışındasınız , ailenizde sizinleyse bence hiçbir problem olmaz en fazla sosyal medyalarınızı telefon hatlarınızı değiştirirsiniz.
Yanlış da anlamış olabilirim eski sevgiliniz yanınızda yani aynı ülkedeyseniz de , yapacak birşey yok kapı kapı kaçamazsınız haberi olacak diye.
Şuan beraber olduğun adam biliyorsa geçmişini bence hiçbirşey yapamaz eski sevgilin...

Okuduğun okul pek ise yaramamis sanırım aşk meşk işlerine kafa yormakdan kimse kimseye istemediği bişeyi yapamaz kişi pisirik olmadığı sürece evlenicegin çocuğa herseyi anlat yalan üzerine kurulu evlilik olmaz

İlk birlikteliğini 9 yıllık ilişkindeki kişiyle yaşadıysan polis olan kişiye nasıl aramızda bir şey geçmedi dedin?
Evlendiğinde anlamayacak mı?
Karşı tarafı kandırman hoş değil ne olursa olsun. Geleceğinin biraz daha parlak olmasını istiyorsan yaptıklarının sorumluluklarını da almayı öğren benden sana tavsiye.

Bak şimdi denkleme gel;
1)Hukuk okuyorsun,
2)Yurtdışı görmüş,illa ki vizyon sahibi olmuş bir insansın,
3) Orda adam kalmamış gibi gelip burda saçma sapan insanları bulmuşsun,
4)Erkek gelmiş erkek gitmiş kendine yetmek nedir bir türlü akıl edememişsin...
Şimdi sen cevapla bakayım,sorunun aslı kim,ne yapılması lazım?

Bana aşık diyorsunuz ya..

İlişki yaşadığınızı söyleyin..bakalım o kadar aşıkmıymış??

Nereye kadar saklayacaksınız?!

Saf mısın kızım ?

Yok yeni tanıştığı herif ona aşıkmış... yok şu yok bu...

Ha birde avukat olacaksın. Tehdit ile nasıl baş edilir biz mi sana söyleyeceğiz ?

Tey allam ya.
Öpüyorum....
Hukuk'u yalamış yutmuş olmanız gerekiyor bize mi soruyorsunuz?

Bölüm sahte galiba kimlik gizlemek için yoksa bilirdiniz diye düşünüyorum.

Tehdit suçtur altı ay içinde savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun arama vs kayıtlarla birlikte.

Ama adam psikopat bunlardan kısa vadede korkmaz. Bu işi çözmeden ailenizi karıştırmayın hiç yeni sevgilinizle evlilik falan durun daha büyük sıkıntı çıkartır bu adam.

Böyle bir manyağı üzerine altı ay gibi kısa bir sürede nasıl bu kadar güvenip aşık olup evlenmeyi düşünüyorsunuz ilginç

Acele etmeyin biraz daha mantıklı düşünün bence.

Ben tehdite karşı ne yapabilirim diye sormadım aslında. Sadece bu durumda ne yapmalıyım diye fikirlerinizi merak ettim. Yani; korktuğum için sevdiğim adamı bırakmalı mıyım sırf geçmişimi öğrenmesin diye yoksa eski sevgilime aldırmayıp sevdiğim adamla devam mı etmeliyim?

Kimse sana müstahak diyemez önce bunu bil. Ama sevgilini neden aldattın. Aranızda bir şey yaşandı mı dediğinde neden yalan söylemeyi seçtin. O bakir miydi. Hiç mi kimseyle ilişki yaşamamıştı da kaybetmekten korktun.

Ben tehdite karşı ne yapabilirim diye sormadım aslında. Sadece bu durumda ne yapmalıyım diye fikirlerinizi merak ettim. Yani; korktuğum için sevdiğim adamı bırakmalı mıyım sırf geçmişimi öğrenmesin diye yoksa eski sevgilime aldırmayıp sevdiğim adamla devam mı etmeliyim?

Yani yalanı nasıl sürdürürüm kısmındasınız.
Ben konuya inanayım neyse;

Yav yeni sevgiliniz niye soruyor "Naaptın, yaptın mı eskisiyle" filan diye?
Siz bu soruya karşılık olarak nasıl "Yapmadık bişi" diyebiliyorsunuz "Ne biçim bir sorudur bu?!" demek yerine?
Ne biçim bi muhabbettir bu ya, gelen gidene eskisinin hesabını versin, çetelesini tutsun, ne cıvık şeyler bunlar? Zar kafa şeysinden artık şey geldi yeminle.

Kimseye geçmişini anlatmak zorunda değilsin bence sormasaydı oda. Dokuz sene az bir süre değil onun da tahmin etmesi lazım bunları.

Eski sevgilin her zaman seni ifşa etme durumu varken bu şekilde yaşayamazsınki ayrılıp bunu sorun etmeyecek erkek arkadaşın gelip anlatsada sanane artık benim sevgilim diyebilecek birini bulman lazım. Korkarak hayat geçmez.

Ay ne komiksiniz merak etmeyin Turkiye kosullarinda zirt pirt gidip gelemez musallat olacagi varsada olamaz garibim siz yolunuza bakin def mef 9 seneye ayip degil mi 9 sene akliniz neredeydi ? Sosyal medyada tum yollari kapayip uzaklasin derim sizi nasil kendine itici hale getirdi bilniyoeum ama o hale acik kapi bekliyordur.s gormedikce duymadikca unutur ... mecbur.

Kadın erkek eşitliğinin membaaından gelip bacakarasına kafası takılı ataerkil zihniyetli bir erkekle evlenmek istiyorsun.

Avrupada okumuş hem de avukat kadın böyleyse bu toplum ne yapsın? Ne yapalım? Avukat bir kadin boyle bir cifte standarti, boyle bir toplumsal ikiyuzlulugu, cinsiyet ayrimciligini, toplumsal adaletsizligi kabul ediyorsa sokaktaki kadin ne yapsin???

Et parçasına takılmayan erkeklerle cevriliyken takılı olanını zorla 3000km uzaktan bulmuşsun. Eh yani kadınlara insanlık yaramıyor zaten, saygılı modern erkeği beğenmezler, ataerkil değil artık mağara çağından kalma erkeklere zorla yapışırlar. Ne diyeyim o zaman seçtiğiniz erkek buysa siz bune müstehaksınız......ne dicem diye oturun kara kara düşünün.

Kimse sana müstahak diyemez önce bunu bil. Ama sevgilini neden aldattın. Aranızda bir şey yaşandı mı dediğinde neden yalan söylemeyi seçtin. O bakir miydi. Hiç mi kimseyle ilişki yaşamamıştı da kaybetmekten korktun.

Aynen, kendisi önceden hiç bir ilişkisi olmamıştı. Her zaman bana ‘ne olursan ol seni her türlü kabul ederim’ diyor, ama kaybetmekten korktuğum için yalam söyledim. Şimdi ise söylerdem benden gider bundan eminim.

Aynen, kendisi önceden hiç bir ilişkisi olmamıştı. Her zaman bana ‘ne olursan ol seni her türlü kabul ederim’ diyor, ama kaybetmekten korktuğum için yalam söyledim. Şimdi ise söylerdem benden gider bundan eminim.
Hiç cinsel birliktelik yaşamadım dedi yani.?Hiç sormamalıydı geçmişini. Şayet Ben onun yerinde olsam yaşadıklarına degil yalanına üzülürdüm. Soruyorsan öğrenir mi diye, ögrenmez sanmıyorum boşa atıp tutuyordur eski sevgilin. Ama yalan söylemeyin sevdiğiniz insanlara hiç bir konuda. Yok ben bu şekilde devam edemem diyorsa da devam etmeseydi çok mu önemli eski yaşanmışlıklar. Ama bir insana yalan söylemek önemli.

X