Tüp Bebek Merkezleri lutfen yardim! Malatya dogu fertilmi yoksa fethiye ersandami tup bebek?

en iyi ve Basari orani yuksek tup bebek merkezi hangisi?

• malatya dogu fertil

OY: 0 0,0%
  • malatya fethiye ersan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Zaten isteseniz de benden asla pozitif enerji alamazsınız. 2. üyelik konusuna gelince prensess44 size ait değil zaten değil mi ?

G gunay79 arkadaşım, bu başlıkta ve diğer uyeliginizde tek yaptığınız malatyadaki bir tüp bebek merkezini kötüleyip, diğerini yüceltmek, hiç hoş değil, çıkarınız mi var ya da o merkeze mi çalışıyorsunuz diye düşünmeye başladım, insanları bilgilendirmek yerine orası kötü burası iyi demek ne derece mantıklı...

ek olarak adenktas üyeliğiniz de varmış ve reklam yaptığı için 1 sene önce siteden atılmış ...

bu konuda yer alan 2 mesajımı da inceler misiniz :) yani haklısınız.

ek olarak adenktas üyeliğiniz de varmış ve reklam yaptığı için 1 sene önce siteden atılmış ...

canım benim sen milletin üyeliğini takip etmek yerine arkadaşlarımıza yardımı dokunacak bilgileri versen elinden geldiğince nasıl olur,burda amacımız aynı ortak kaderi yaşayan arkadaşlarımızla yürek birliği yapmak değilmi ayrıca ben bir merkeze yada magazaya gitdiysem tutum larını beğendiysem olumlu sonuç aldıysam tabiki buna burda ballandıra ballandıra anlatırım benim yaşadığım mutluluğu herkes yaşasın isterim bundan daha normel bişey varmı ya...sen niye buna takıldın şimdi sende kendi mennun kaldığım şeylerden bahset umarım birilerinin işine yarar.ayrıca ben tedavi için dr.fethiye ersan tüp bebek merkezine gittim inanılmaz memnun kaldım ekip fethiye hocam kelimenin tam anlamıyla on numara beş yıldızdı.herşey mükemmeldi sonucumda çok şukur mükemmel oldu bunu burda belirtmiş olmakda kesinlikle reklam değil ,arkadaşlarımla paylaşmaktan çok büyük haz alıyorum,lütfen burda muhalafet olmak yerine işe yarar bişeyler yapalım .....

bu sitede bu hayattada tabiki beni memnun eden tutum ve davranışları yazıp konuştuğumuz gibi memnun etmeyen memnun kalmadığım kişileride kurumlarıda söylerim bunu bukadar neden abartıyosunuz ki sizde hoşnut olduğunuz şeyleri yazın sizi bu konuda kısıtlayan bişey mi var anlamadım,bunu kişisel bir mesele haline getirmeyin lütfen çoçuk özlemini eğer biliyosanız ve vuslat sonuca kavuşduysanız bunu yaşayan biri olarak diğer arkadaşlarınızında bu vuslatı yaşaması kavuşması için onlar için ne gerekliyse tabiki söyleriz burayada yazarız uyarmamız gereken durumlar varsa bunuda burda cesurca söylerim evet DR.FETHİYE ERSAN TÜP BEBEK MERKEZİ ne gittim ve çokkkkkkk memnun kaldım burdanda bunu herseferinde yazarım çunku bu benim ve benim gibilerinin ortak kaderi tamammı canım

Merhaba arkadaşlar.sayfanızı yeni gördüm.ben de Fethiye Ersan'a gidip tedavi oldum.ilk tüp bebek merkezi tecrübemdi.çok memnun kaldım.hizmet ve ilgileri hasta psikolojisini iyi bilmeleri ve dostane yakınlıkları tedavi sonrası bile sonuna kadar ilgilenmeleri çok Hoşuma gitti.çok şükür başka merkeze gitmeme gerek kalmadı.umarım bütün tüp bebek merkezleri onlar kadar ilgilidir.başka yere gitmediğim için Diğerlerini bilmiyorum ama en büyük duam Allah kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın herkesin kucağı bebekle dolsun inşallah...

Amin insallah

Siz ne durumdasiniz fethiye ersanda tedaviniz nasil sonuclandi bilgi verirmisi iz

Bence malatyada tup bebek yapilmamali
Size kesinlikle katılıyorum. Burdaki yorumları okuyup gidecek olan arkadaşlar olacaktır eminim bizlerin de yaptığı gibi... Bunu yazıp yazmama konusunda kararsızdım ama çevremdeki herkese anlatıyorum hem merkezi hem gittiğim orayla anlaşmalı olan erkek doktoru.Bir de burdan yazayım. Fakat şuna da eminim yazdığım bu yorum silinecek ya da birileri beni bu konuda yalancı çıkarmaya çalışacak. Olsun ben söyleyim de içim rahat etsin. Aralık ayında özel muayenehanesine gittiğim doktor test sonuçlarıma bakarak beni tüp bebeğe yönlendirdi buraya kadar sorun yok. İlgisi alakası her şey dörtdörtlüktü. Bütün ailem ankarada yaşıyor ve bana gel burda dene demelerine rağmen doktorumun verdiği güvenle malatyada fethiye ersan kliniğinde denemeye karar verdim. Doktorum parayı elden ve hepsini peşin istedi! İstediği tutar da ankarada gitmeyi düşündüğüm yerden dahi çok fazlaydı. Yine eşimle konuştuk ankarada başka evde kalacağıma kendi evimde olurum 2 fazla olsun diyerek ikna ettim onu ve parasını verip çıktık ama ne fiş ne fatura! Şimdi diyeceksiniz bu kadar mı cahilsiniz? Hayır ikimizde meslek sahibi okumuş insanlarız ama doktorun güven verici üslubu ve tüp bebek konusundaki cahilliğimiz, paniğimiz hiçbir şeyi sorgulatmadı bize. Neyseki yumurta toplama işlemi günü geldi korkudan sadece titriyordum, ameliyathaneye alındım. Hemşireler sanki ben yokmuşum gibi aralarında sohbet edip biyandan işlemleri yapıyordu. Onlar bunu yaparken ben yattığım yerde sadece ağlıyordum. En son rica ettim lütfen beni bayıltın artık bu iğneleri ve şu halimi görmek istemiyorum diye. Bundan sonrası bildiğiniz işlemler..fazla uzatmayacağım sadece o kadar yumurta toplanmadına rağmen nerdeyse hiç kalmadı, zorla 3. Gün transferim yapıldı.ben o gün hissettim sağlıklı olmadıklarını ama yine de umut işte... Tabiki tutmadı ve doktorumu aradım zaten kalitesizdi, senin bundan sonra da anca bu kadar olur dedi. O an herkesten nefret ettim senin durumun ne hissettiğin hiçkimsenin umrunda değildi. Kendimi biraz toparlayıp fethiye hanımın yanına gittim önce çok yakın davrandı, fakat sonra niye direk bana gelmedin hatalısın bu konuda dedi. bende doktoruma güvendiğimixi ama çok yanıldığımızı anlattım. ben bunları anlatınca şaşırdı ve gayet olumlu şekilde gelin birdaha deneyelim bu defa ben yapayım dedi.ben artık ne kadar doluysam bianda asla artık malatyada düşünmem dedim ve gitmeyi düşündüğüm ankaradaki merkezi söyledim. Bana yazdığı yumurta güçlendirici reçeteyi dahi vermeden, o zaman niye vaktimi aldınız? dedi. Resmen bir ticarethane doktorumu da merkezde çalışan diğerlerini de Allaha havale ediyorum. Şimdi tedavime ankarada devam ediyorum.ilk muayene sonrasında doktorum tüp bebeğin benim için gereksiz olduğunu, biraz kendime zaman vermem gerektiğini, boş yere hormon yüklemesi yapmak istemediğini söyledi.6 ay kadar bekleyeceğiz, eğer kendiliğinden olmazsa o zaman işlemlere başlayacağız. Herkese güzel haberler olsun inşallah...

Bende öyle mesela 2. Gün transfer edilen yumurtaların 1. Kalite olduğunu söylediler ama ben şimdi boş yumurta koyduklarını bile düşünüyorum. . Çok başka başka şeyler çıktı bana göre hepsi aynı yazık sağlığı ticarete dokmusler

İnanın sizinle aynı düşüncedeyim. Çünkü dondurulmaya yumurta kalmamıştı, o yüzden ücretini iade etmek zorunda kaldılar bir de transferi iade etmek eminim işlerine gelmedi. Ama Allah büyüktür bu konuda insanların duygularıyla oynayan herkesi Allaha havale etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. İnanın daha sonra rapor çıkartmak için bikaç defa araştırmaya gitmek durumunda kaldım ordaki görkem hocayı daha önce tanısaydım Fethiye Ersana adım atmazdım. Sırf araştırma kalabalık olur, devlet hastanesinde ilgi az olur diye düşündüm ama buranın ordan hiçbir fazlalığı yoktu hatta çok eksiği olduğunu gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…