Tüp Bebek Merkezleri lutfen yardim! Malatya dogu fertilmi yoksa fethiye ersandami tup bebek?

en iyi ve Basari orani yuksek tup bebek merkezi hangisi?

• malatya dogu fertil

OY: 0 0,0%
  • malatya fethiye ersan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Mrb bende orda yaptırmayı düşünüyorum. Biraz bilgi verebilirmisin.doktorun kimdi,kaçıncı denemem vb.
Benim doktorum disardan bir doktor kemal kahraman ama yumurta toplama ve transfer işlemini doğu fertilde gerçekleştiriyor. Benim 5. Denemem ama 4 tanesi transfere gitti araştırma hastanesinde yaptirdigim yarida kesildi doktorlarin tecrübesizliği yüzüne. İnş siz benim.kadar ugrasmazsiniz

Benim doktorum disardan bir doktor kemal kahraman ama yumurta toplama ve transfer işlemini doğu fertilde gerçekleştiriyor. Benim 5. Denemem ama 4 tanesi transfere gitti araştırma hastanesinde yaptirdigim yarida kesildi doktorlarin tecrübesizliği yüzüne. İnş siz benim.kadar ugrasmazsiniz

merhaba naptın hala kemal beyde devam mı hamile kalmıştırsın inşallah

ben hala agırdan alıyorum canım bahçeciyle görüşmeye gittiğimde birde bülent tıraşa gideyim diyorum çevreden çok söylüyorlar hayırlısı olsun inş. sen nasılsın bebiş nasıl
Benim arkadasim bulent tirasta yaptirdi orda iletisim.kurmak cok zor aklinfa olsun kizin iletisimsizlikten 20 yumurtasi catladi 3 gun hormon basarak yumurta aldilar tekrar ben cok onermem ama yinede gorus hakkinda hayirlisi olsun :) bahceciyle ayni binada Erbil yagmur un klinigi var o benim drumdu ayrildi klinik acti onlada gorusmeye git istersen

Benim arkadasim bulent tirasta yaptirdi orda iletisim.kurmak cok zor aklinfa olsun kizin iletisimsizlikten 20 yumurtasi catladi 3 gun hormon basarak yumurta aldilar tekrar ben cok onermem ama yinede gorus hakkinda hayirlisi olsun :) bahceciyle ayni binada Erbil yagmur un klinigi var o benim drumdu ayrildi klinik acti onlada gorusmeye git istersen
ay ınanmıyorum en korktuğum şey puuufffff ne zor arkadaş bu işler ya bahçeci de dr a da karar veremedim

Orda her dr iyi guvenc le remzi abali iyi dr mustafa bahceci yogun ama.transferi o yapiyor :) benim drum erbil.hocaydi o gercekten iyi bir dr du ama ayrildi klinik acti
remzi beyle telefonda konuşmuştum telefonda bile güven verdi dakıkalarca konuştu bütün transferlerimi mustafa hoca yapıyor canım

remzi beyle telefonda konuşmuştum telefonda bile güven verdi dakıkalarca konuştu bütün transferlerimi mustafa hoca yapıyor canım
Yok remzi hocanin transferini kendisi yapiyor sadece mustafa ve kubra hocanin transferini mustafa hoca yapiyor ama remzi hocayida begeniyorlar

X