Size kesinlikle katılıyorum. Burdaki yorumları okuyup gidecek olan arkadaşlar olacaktır eminim bizlerin de yaptığı gibi... Bunu yazıp yazmama konusunda kararsızdım ama çevremdeki herkese anlatıyorum hem merkezi hem gittiğim orayla anlaşmalı olan erkek doktoru.Bir de burdan yazayım. Fakat şuna da eminim yazdığım bu yorum silinecek ya da birileri beni bu konuda yalancı çıkarmaya çalışacak. Olsun ben söyleyim de içim rahat etsin. Aralık ayında özel muayenehanesine gittiğim doktor test sonuçlarıma bakarak beni tüp bebeğe yönlendirdi buraya kadar sorun yok. İlgisi alakası her şey dörtdörtlüktü. Bütün ailem ankarada yaşıyor ve bana gel burda dene demelerine rağmen doktorumun verdiği güvenle malatyada fethiye ersan kliniğinde denemeye karar verdim. Doktorum parayı elden ve hepsini peşin istedi! İstediği tutar da ankarada gitmeyi düşündüğüm yerden dahi çok fazlaydı. Yine eşimle konuştuk ankarada başka evde kalacağıma kendi evimde olurum 2 fazla olsun diyerek ikna ettim onu ve parasını verip çıktık ama ne fiş ne fatura! Şimdi diyeceksiniz bu kadar mı cahilsiniz? Hayır ikimizde meslek sahibi okumuş insanlarız ama doktorun güven verici üslubu ve tüp bebek konusundaki cahilliğimiz, paniğimiz hiçbir şeyi sorgulatmadı bize. Neyseki yumurta toplama işlemi günü geldi korkudan sadece titriyordum, ameliyathaneye alındım. Hemşireler sanki ben yokmuşum gibi aralarında sohbet edip biyandan işlemleri yapıyordu. Onlar bunu yaparken ben yattığım yerde sadece ağlıyordum. En son rica ettim lütfen beni bayıltın artık bu iğneleri ve şu halimi görmek istemiyorum diye. Bundan sonrası bildiğiniz işlemler..fazla uzatmayacağım sadece o kadar yumurta toplanmadına rağmen nerdeyse hiç kalmadı, zorla 3. Gün transferim yapıldı.ben o gün hissettim sağlıklı olmadıklarını ama yine de umut işte... Tabiki tutmadı ve doktorumu aradım zaten kalitesizdi, senin bundan sonra da anca bu kadar olur dedi. O an herkesten nefret ettim senin durumun ne hissettiğin hiçkimsenin umrunda değildi. Kendimi biraz toparlayıp fethiye hanımın yanına gittim önce çok yakın davrandı, fakat sonra niye direk bana gelmedin hatalısın bu konuda dedi. bende doktoruma güvendiğimixi ama çok yanıldığımızı anlattım. ben bunları anlatınca şaşırdı ve gayet olumlu şekilde gelin birdaha deneyelim bu defa ben yapayım dedi.ben artık ne kadar doluysam bianda asla artık malatyada düşünmem dedim ve gitmeyi düşündüğüm ankaradaki merkezi söyledim. Bana yazdığı yumurta güçlendirici reçeteyi dahi vermeden, o zaman niye vaktimi aldınız? dedi. Resmen bir ticarethane doktorumu da merkezde çalışan diğerlerini de Allaha havale ediyorum. Şimdi tedavime ankarada devam ediyorum.ilk muayene sonrasında doktorum tüp bebeğin benim için gereksiz olduğunu, biraz kendime zaman vermem gerektiğini, boş yere hormon yüklemesi yapmak istemediğini söyledi.6 ay kadar bekleyeceğiz, eğer kendiliğinden olmazsa o zaman işlemlere başlayacağız. Herkese güzel haberler olsun inşallah...