Tüp Bebek Merkezleri lutfen yardim! Malatya dogu fertilmi yoksa fethiye ersandami tup bebek?

en iyi ve Basari orani yuksek tup bebek merkezi hangisi?

• malatya dogu fertil

OY: 0 0,0%
  • malatya fethiye ersan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Canim cumartesi opu olack bugun 22:00 da catlatm ignemi vurunacagim cumartesi 8 bucukta opu yailack insallah yumurtalarim kalitei olur zqten sayisi az diye uzuluyorum
iğnenin saatini sakın geçirme saatinde yap,sayıyıda kafana takma inş.kaliteli olur iyi düşün iyi sonunda iyi olsun inş.stresten uzak dur,diyetine dikkat et,hayırlısı olsun......

Canim cumartesi opu olack bugun 22:00 da catlatm ignemi vurunacagim cumartesi 8 bucukta opu yailack insallah yumurtalarim kalitei olur zqten sayisi az diye uzuluyorum
Bugün opu yapıldımı,olduysa kaç yumurta toplandı,nasıl geçti? Haber verirsen sevinirim

Geçmiş olsun niye epidural anestezi oldu?inş.4 düde kaliteli embriyolar olur dua et bu gece bol bol hadi hayırlısı....
Sigara iciyordum tedavi oncesine kadar ondan doktor boyle uygun gordu simdi sukur iyiyim insallah arkadasim kaliteli olurlar.. dua ediyorum ama kuran okuyamiyorum ismi azam okuyamiyorum malum sende bilirsin banyo yapamiyorum

Kizlar transferim oldu 2 embiryimuzdan birini kaybettik tek bebeisimle yatiyorumdua edin bana
Transferin hayırlı olsun bu güzel günde bebeğin annesine sıkı sıkı tutunsun inş.tavsiyem bol bol yat dinlen hiçbir iş yapma nasibi varsa doğum gelicek nasipte yoksa da ümidini kaybetme....

Kizlar transferim oldu 2 embiryimuzdan birini kaybettik tek bebeisimle yatiyorumdua edin bana
Adını değiştirmişsin streslisin herhalde rahat ol biraz güzel şeyler düşün evinde bebeğini düşün,hayal et,müzik dinle iyi gelir,hamileyken çok dinlemiştim kızımda şimdi ninniler çok seviyor favori 2 ninnisi var onu söylemezsem kendisi eee diyo ,senin test günün 12 simi şimdi onu sorucaktım

Adını değiştirmişsin streslisin herhalde rahat ol biraz güzel şeyler düşün evinde bebeğini düşün,hayal et,müzik dinle iyi gelir,hamileyken çok dinlemiştim kızımda şimdi ninniler çok seviyor favori 2 ninnisi var onu söylemezsem kendisi eee diyo ,senin test günün 12 simi şimdi onu sorucaktım
Yok ya canim skldm degistirdim yoksa degisen bisey yok :) dun cok kalkmadim ama bugun biraz oturdum ara yavas yavas yuruyorum test gunum 13 haziran canim insallah iyi sonuc aliriz

Yok ya canim skldm degistirdim yoksa degisen bisey yok :) dun cok kalkmadim ama bugun biraz oturdum ara yavas yavas yuruyorum test gunum 13 haziran canim insallah iyi sonuc aliriz
Ben ilk 4-5 pek hareket etmedim ihtiyaçlarım dışında kan sulandırıcı iğne kullanıyordum zaten rahattım,sen iğne kullanıyormusun?

Ben ilk 4-5 pek hareket etmedim ihtiyaçlarım dışında kan sulandırıcı iğne kullanıyordum zaten rahattım,sen iğne kullanıyormusun?
Evet canim bende kullaniyorum ecopirinde aliyorum kullandigim haplar disinda progestan 50 ml igne kullaniyorum ben cok yatmadim bugun zaten doktorda cok istemedi ama is falan yapmadim hic birsekilde bakalim sonucu ne olacak

Merhaba,
Sizin bu sitede 2 üyeliğiniz mi var ? Neden bilmiyorum ama hayvansal bir içgüdü var içimde ve sizden hiç pozitif bir enerji almadım !

Arkadaşım kusura bakma kulübe uzun zamandır bakamadım,yeğenimin sünnet düğünü vardı malum öncesinde hazırlık şehir dışındanda misafirler vardı sonrasında da ramazan dan önce bi tatil yaptık ancak fırsat buldum kızımda artık büyüyor hareketlenmeye başladı maşallah,senin sonucu merek ettim yazmamışsın olmadımı yoksa inş.pozitiftir negatif se eğer inş.en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın hayırlı ramazanlar.....

K Kazen 2 üyeliğim yok niye olsun ki kulübü takip etmek için tek üyelik yeterli,herkes herkesden pozitif enerji almak zorunda değil,kulüp kurallarında yöneticinin sizden pozitif enerji alması gerekiyor yazmıyordu ayrıca. ..

Arkadaşım kusura bakma kulübe uzun zamandır bakamadım,yeğenimin sünnet düğünü vardı malum öncesinde hazırlık şehir dışındanda misafirler vardı sonrasında da ramazan dan önce bi tatil yaptık ancak fırsat buldum kızımda artık büyüyor hareketlenmeye başladı maşallah,senin sonucu merek ettim yazmamışsın olmadımı yoksa inş.pozitiftir negatif se eğer inş.en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın hayırlı ramazanlar.....
Hayirli olsun sunnet dugununuz.. yok malesef negatif

X