Tüp Bebek Merkezleri lutfen yardim! Malatya dogu fertilmi yoksa fethiye ersandami tup bebek?

en iyi ve Basari orani yuksek tup bebek merkezi hangisi?

• malatya dogu fertil

OY: 0 0,0%
  • malatya fethiye ersan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Canım benim hayal kırıklığının bu konularda ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ama tüp bebek tedavisine başlarken sonucun garantisi yokturki ben Dr.fethiye ersan tüp bebek merkezinde tedavi gördüm bir kızım var şimdi 2.sine hamileyim yine aynı merkezde tedavi oldum.öncesinde oldukça olumsuz şeyler yaşadım ama fethiye hanımın merkezine gittiğimde bikere kendimi önemli hissetim ve ben onlara gitmeden önce defalarca tüp bebek tedavisine girmiş bir çoğunda embriyom bile gelişmemiş tedavim yarım kalmıştı,ama o ekibiple tanışınca bu tedaviye bir sıfır ileride başlamıştım zaten,bütün tüp bebek merkezlerinde evet başarı garantisi verilmez zaten ama ben ve benim gibilerin en önemsediği şey önemsenmek değerli bir hasta olduğumuzun bize hissedilmesidir ve ben bu merkezde sanki çok sevdiğim bi dostumun yada yakınımın evinde olduğumu ve çok iyi ağırlandığımı hissettim sizi orda eve gelinmiş misafir kabul edip ona göre size muamele ediyolar sanırım sen başka bir merkeze gitmediğin için kıyaslayamıyorsun yada hasta hastane ilişkisini benimsediğin için misafir ev sahibi ilişkisi sana garip gelmiş anlayamamışsın.

Arkadaşlar bu konuya bendeyorum yazmak istedim, orda para en son konuşulur canım ben 10 yıllık tecrubemle biliyorum benim hala o merkeze yaptırdığım tüp bebek tedavimden borcum var,nasıl bukadar acımasızca suçlayabiliyorsunuz ya bunca insan ordan umutlarını alıp evlerine dönerken siz olumsuz sonuç aldığınız için nasıl böyle suçlarsınız,zaten herkesin sonucu pozitif olucak diye bir taahhütde bulunulmuyoki Allahaşkına yoksa siz öylemi algıladınız,yada size işlemler için oraya yönlendiren hekimmi size bunu taahhüt etti anlamadım,ayrıca fethiye hoca m kesinlikle hastayla para konusunda muhatap olmaz o sadece işine yogunlaşan bir doktor, sizin bahsettiğiniz o çok fazla dediğiniz paraları direk fethiye hocamın muhasebesinemi ödediniz oraya ödeme yapan herkeze önce makbuzu tedavis sonundada faturası verilir canım ,ayrıca zaten tedavinin başaında fethiye hanımın merkezi size tedavi maliyeti çıkarıyor siz kabul ederseniz tedevi başlıyor madem fiyat çok yüksek geldi niye kabul ettinki,sanırım başka biriyle karştırdınız,çünkü aksi takdirde sizin bütün bu anlattıklarınız Fethiye hocamı ve ekibini tanıyan ben ve benim gibiler için büsbütün yalandan ibaret,sanırım siz ciddi bir duygu karmaşası yaşadınız ve kendinizden çok emindiniz,Allah aşkına fethiye hanımın size kastımı vardıda sizin sonucunuz olumsuz oldu,Her embriyonun trasfer günü farklıdır birisi 2.gün birisi3.gün,biriside 5.gün transfer edilir buna biz karar veremiyoruzki buna laboratuvar ve hekimler karar verirler.doktorum ,dediğin kişi kimse bence sen bunları onunlada konuşmalısın neye göre kalitesizmiş ona sormalısın bence bu yorumu sana o yapmış çünkü ayrıca o doktor bu tedavinin neresindeydi çok merak ettim seni bu merkeze yönlendirmişte nasıl oldu o kısmı bence biraz daha düşün...

arkadaşım selam,Bu işlemleri Fethiye hanım yaparken bana da aynı şeyi söylemişti malzeme ne kadar kaliteliyse ortaya çıkan iş okadar başarılı olyor demişti.Fethiye hanım saatlerce hastaları dinleyip onlar için dertlendiğini biliyorum,eşimin nöbeti olduğu için yanımda olamamıştı kendi arabasıyla beni evime bıraktıklarını biliyorum bide sizin yazdıklarınız okuyorum ve size pes diyorum . sen ve senin gibiler bunu sadec o merkezi hiç tanımayan ön yargılı insanlara inandırabilirsin,ben burdan ortak kaderi yaşadığım tüm arkadaşımlara sesleniyorum lütfen gidip merkezi hekimi ekibi görmeden tüp bebek tedavisine karar vermesinler gerçekden çokkk yanlırlar ve bunuda zaman kaygı gibi ciddi bir bedelle öderler,evet ben dr.fethiye ersan tüp bebek merkezinde tedavi oldum oradaki sekreterinden tutunda çay servisi yapan ablara kadar hepsi okadar duyarlı okadar ilgililerdeki hepsinden Allah razı olsun sen onları Allah havale ediyosun gönderebileceğin en güzel yere farkında olmadan yolluyorsun sen hiç merak etme Fethiye hanım ve ekibini Allahuteala çok güzel mucizeleri ile mukafatlandırıyo zaten o herşeyin en doğrusunu görüyor ve kullarını ona göre ya ödüllendiriyor yada cezalandırıyor .sen hiç merak etme sen engüzel en büyük yere havale ettin artık sende onlarda beklesinler canım benim herkes hakketiğini bu hayatda yaşar endişelenme olurmu.

Hasta hastane ilişkisini benimseyen biri derken ne demek istediğinizi anlayamadım eğer siz fethiye ersanı özel bir klinik olarak görüyorsanız ankara ve istanbuldakilere sırf gezme amaçlı da olsa gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Misafir ev sahipliği ilişkisi kısmına gelince de opu işleminden çıkmış hastaya serumu takıp, bitince şuraya bas ben yemeğe çıkıyorum gelince ikinciyi takarız diyen biyerden bahsediyorum. tüp bebek merkezlerinde başarı garantisi verilmez demişsiniz tabiki verilemez çünkü Allah nasip etmedikten sonra tüp bebek merkezinin yapabileceği hiçbir şey yok. Fakat sonuçta yapsy ortamda oluşturulan bir embriyo varsa bunun tutunmama nedenini de inceleyebilmek mümkündür diye düşünüyorum. Tutmadı sizin oldu bitti. bunu demek bu kadar kolay mı? Hiç mi araştırılmaz? Ayrıca fethiye hanım benim hastam değildiniz dedi evet değildim ama sonuçta hem opuda hem transferde o da doktorumla birlikteydi. Ayrıca onun adını taşıyan bir klinikteydim benim hastam senin hastan olmaması gerekirdi diye düşünüyorum. Bu arada ben bu iletiyi yazalı yaklaşık 1 hafta oldu 1 haftadır hiç cevap yokken aynı gün içinde 5 kişinin savunacak şekilde mesaj yazması da çok manidar... Siz de zor yollardan geçerek 2 çocuğunuzun olduğunu söylemişsiniz, Allah bağışlasın

2014 yılında adenktas uyarmışız yok anlamamış 2015 te gunay79 ve prensess44 olarak geri gelmiş bir de bana dayılanmış ama hala akıllanmamış.

Bu başlığı yeni gördüm yazmadan edemicegim yok para en son konusulurmus da felan filan hepsi yalan sulu ultrason yapilacakti muhasebe ile konusmamistm beni masadan indirip para konuşmaya gonderdiler sonra ovitrelle verdiler bir tane parasini sonra odersin dediler esimden 90 tl almışlar ilaç için eczaneden alsak 70 lira yani insanlari kandirmasinlar yasadigim o kadar çok şey varki hangi birisini anlatayim transfer de idrar kesesi dolumu diye kontrolünü temizlik personlleri yapiyor ultrasonla kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum

Size de çok geçmiş olsun. İnanın orda yaşadıklarımdan sonra bu tüp bebek işinden o kadar soğudumkii, yeni yeni toparlıyorum kendimi. Oraya gitmeden önce yorumları okumuştum; hepsi o kadar iyiydi ki tamam dedim ,doğru yerdeyim ama çok yanılmışım. Gidecek olanlar en azından bizim yazdıklarımızı okusunlar çünkü ben ne o kuruma ne yalan yanlış bilgi veren insanlara hakkımı helal ediyorum. en azından ben bu vebali taşımayım.

Kızlar ben malatyada özel de bir daha yaptırmam şuanda Araştırma hastanesi görkem beye gidiyorum haziranda tedavim başlayacak iyi kötü neyse söylüyor en azından bir kaç arkadaşım oradaki süreçte hamile kaldı sizde isterseniz gorusun

tedavinin başlamasına çok sevindim arkadaşım,Rabbim gönlündeki evlat sevgisini nasip eder inşallah bol şans,şu merkez iyi bura kötü diyemem ben doğu fertilde tedavi oldum 1. de hamile kaldım şu an meleğim 7 aylık ,belki de şans diyelim ,yumurtlama iyi oldu,eşimde sorun yoktu zaten,sizin de nasibiniz oradadır inşallah gelişmeleri yazarsan sevinirim tekrar bol şans

Saol canim evet öncelikle nasip çok önemli Rabbim herkesin evladına sağlık hayır versin bizlerde bu duyguyu hayırlı bir şekilde tattirsin inşallah. İlgin için teşekkür ederim

Bende burdan arastirip gitmiştim su gunay felan varya meger hepsi ayni kisiymis büyük bir ihtimalle de kendileri üyelik açıp insanlari kandiriyorlar o kadar olumlu şeyler söylediler hepsi yalan dolan hakkimi helal etmiyorum onlara tekrar tedaviye baslayacagim ama yasadiklarimdan sonra korkuyorum bende sizin gibi

Aynen canım o sahtekar yüzünden paramızı ve umutlarımızı sactii

İşte bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor malesef.. Görkem hocayla tanıştık çok da sevdim kendisini. Ankaradan özel bir merkezden gelmiş buraya da. İlgisi alakası her yönüyle gerçekten çok kaliteli bir insana benziyor. Fakat ben sanırım yaz tatilinde ankarada ailemin yanında deneyeceğim. Hatta gitmeyi düşündüğüm doktorla ilgili görkem hocaya da danıştım tanıyordur belki diye.burdaki travmadan sonra çok doğru karar vermişsin dedi. Allahım inşallah sonucu güzel olsun yoksa bunlar hep birer bahane. Ama bazen diyorum keşke şu insanları şikayet edebileceğim bir yer olsaydı. Bu yaşattıkları hayal kırıklığının bedelini ödeyebilselerdi. Gitmeyi düşğndüğüm dönem yorumları çok okudum Allahım bi merkezle ilgili bir tane bile olumsuz yorum olmaz mı?? Yok! herkes çok memnun, hrrkesin sonucu pozitif tamam dedim doğru yerdeyim. İçine girip yaşamadan hiçkimse anlamıyor. lütfen gitmeyi düşünenler bu yorumları okuyun. Ayrıca kadınlar kulübü ekibi size de titiz çalışmanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. En azından insanların doğruyu yanlışı görebilmesini sağlıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…