-
- Konu Sahibi basbelasiyim
iğnenin saatini sakın geçirme saatinde yap,sayıyıda kafana takma inş.kaliteli olur iyi düşün iyi sonunda iyi olsun inş.stresten uzak dur,diyetine dikkat et,hayırlısı olsun......Canim cumartesi opu olack bugun 22:00 da catlatm ignemi vurunacagim cumartesi 8 bucukta opu yailack insallah yumurtalarim kalitei olur zqten sayisi az diye uzuluyorum
Saol arkadasim destegin iciniğnenin saatini sakın geçirme saatinde yap,sayıyıda kafana takma inş.kaliteli olur iyi düşün iyi sonunda iyi olsun inş.stresten uzak dur,diyetine dikkat et,hayırlısı olsun......
Bugün opu yapıldımı,olduysa kaç yumurta toplandı,nasıl geçti? Haber verirsen sevinirimCanim cumartesi opu olack bugun 22:00 da catlatm ignemi vurunacagim cumartesi 8 bucukta opu yailack insallah yumurtalarim kalitei olur zqten sayisi az diye uzuluyorum
Evet canim epidural anestezi ile toplandi 4 yumurtam vardi hepsi dolu cikti ama kalitesini bilemiyoruz yarin haber vereceklermiaBugün opu yapıldımı,olduysa kaç yumurta toplandı,nasıl geçti? Haber verirsen sevinirim
Geçmiş olsun niye epidural anestezi oldu?inş.4 düde kaliteli embriyolar olur dua et bu gece bol bol hadi hayırlısı....Evet canim epidural anestezi ile toplandi 4 yumurtam vardi hepsi dolu cikti ama kalitesini bilemiyoruz yarin haber vereceklermia
Sigara iciyordum tedavi oncesine kadar ondan doktor boyle uygun gordu simdi sukur iyiyim insallah arkadasim kaliteli olurlar.. dua ediyorum ama kuran okuyamiyorum ismi azam okuyamiyorum malum sende bilirsin banyo yapamiyorumGeçmiş olsun niye epidural anestezi oldu?inş.4 düde kaliteli embriyolar olur dua et bu gece bol bol hadi hayırlısı....
Bugün haber almışsındır nasılmış durum embriyolar oluşmuşmu?Evet canim epidural anestezi ile toplandi 4 yumurtam vardi hepsi dolu cikti ama kalitesini bilemiyoruz yarin haber vereceklermia
Evet cqnim biri bos biri dollenmeis simdilik 2 kaldi onlarinda bugun transferi yqpilacakmis bakalim nasil olacakBugün haber almışsındır nasılmış durum embriyolar oluşmuşmu?
Hayırlısı olsun,transferde korkacak bişey yok sen rahat ol, bu güzel kandil gününde transferin ve oluyo inş sağlıkla bebeğine kavuşursunEvet cqnim biri bos biri dollenmeis simdilik 2 kaldi onlarinda bugun transferi yqpilacakmis bakalim nasil olacak
Amin canim insallah sanirim 2 side transfer edilecek :)Hayırlısı olsun,transferde korkacak bişey yok sen rahat ol, bu güzel kandil gününde transferin ve oluyo inş sağlıkla bebeğine kavuşursun
Transferin hayırlı olsun bu güzel günde bebeğin annesine sıkı sıkı tutunsun inş.tavsiyem bol bol yat dinlen hiçbir iş yapma nasibi varsa doğum gelicek nasipte yoksa da ümidini kaybetme....Kizlar transferim oldu 2 embiryimuzdan birini kaybettik tek bebeisimle yatiyorumdua edin bana
Adını değiştirmişsin streslisin herhalde rahat ol biraz güzel şeyler düşün evinde bebeğini düşün,hayal et,müzik dinle iyi gelir,hamileyken çok dinlemiştim kızımda şimdi ninniler çok seviyor favori 2 ninnisi var onu söylemezsem kendisi eee diyo ,senin test günün 12 simi şimdi onu sorucaktımKizlar transferim oldu 2 embiryimuzdan birini kaybettik tek bebeisimle yatiyorumdua edin bana
Yok ya canim skldm degistirdim yoksa degisen bisey yok :) dun cok kalkmadim ama bugun biraz oturdum ara yavas yavas yuruyorum test gunum 13 haziran canim insallah iyi sonuc alirizAdını değiştirmişsin streslisin herhalde rahat ol biraz güzel şeyler düşün evinde bebeğini düşün,hayal et,müzik dinle iyi gelir,hamileyken çok dinlemiştim kızımda şimdi ninniler çok seviyor favori 2 ninnisi var onu söylemezsem kendisi eee diyo ,senin test günün 12 simi şimdi onu sorucaktım
Ben ilk 4-5 pek hareket etmedim ihtiyaçlarım dışında kan sulandırıcı iğne kullanıyordum zaten rahattım,sen iğne kullanıyormusun?Yok ya canim skldm degistirdim yoksa degisen bisey yok :) dun cok kalkmadim ama bugun biraz oturdum ara yavas yavas yuruyorum test gunum 13 haziran canim insallah iyi sonuc aliriz
Evet canim bende kullaniyorum ecopirinde aliyorum kullandigim haplar disinda progestan 50 ml igne kullaniyorum ben cok yatmadim bugun zaten doktorda cok istemedi ama is falan yapmadim hic birsekilde bakalim sonucu ne olacakBen ilk 4-5 pek hareket etmedim ihtiyaçlarım dışında kan sulandırıcı iğne kullanıyordum zaten rahattım,sen iğne kullanıyormusun?
Ben ilk 4-5 pek hareket etmedim ihtiyaçlarım dışında kan sulandırıcı iğne kullanıyordum zaten rahattım,sen iğne kullanıyormusun?
Arkadaşım kusura bakma kulübe uzun zamandır bakamadım,yeğenimin sünnet düğünü vardı malum öncesinde hazırlık şehir dışındanda misafirler vardı sonrasında da ramazan dan önce bi tatil yaptık ancak fırsat buldum kızımda artık büyüyor hareketlenmeye başladı maşallah,senin sonucu merek ettim yazmamışsın olmadımı yoksa inş.pozitiftir negatif se eğer inş.en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın hayırlı ramazanlar.....Yok ya canim skldm degistirdim yoksa degisen bisey yok :) dun cok kalkmadim ama bugun biraz oturdum ara yavas yavas yuruyorum test gunum 13 haziran canim insallah iyi sonuc aliriz
Hayirli olsun sunnet dugununuz.. yok malesef negatifArkadaşım kusura bakma kulübe uzun zamandır bakamadım,yeğenimin sünnet düğünü vardı malum öncesinde hazırlık şehir dışındanda misafirler vardı sonrasında da ramazan dan önce bi tatil yaptık ancak fırsat buldum kızımda artık büyüyor hareketlenmeye başladı maşallah,senin sonucu merek ettim yazmamışsın olmadımı yoksa inş.pozitiftir negatif se eğer inş.en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın hayırlı ramazanlar.....